Το Spotify στην Ελλάδα

Είναι γεγονός, από σήμερα μπορούμε να ακούμε τις αγαπημένες μας μουσικές μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας “Spotify” και στην χώρα μας…

:lol:

Παντελιδης και earth, κορυφαίος συνδυασμός.

Έκανα κι εγώ, ας ακολουθηθούμε όλοι μεταξύ μας~!

τι ακριβως ειναι αυτο το διαολι?

Live streaming, (σχεδόν) τα πάντα…

Έφτιξα και γω και μπορώ να πω πως μ’αρέσει αρκετά!

Επιτέλους! Δεν θα ξαναγοράσω τίποτα πια!

Kαι πιο φτηνό Ελλάδα. 7 ευρώ/μηνα.

ειναι κατι σαν το λαστ φμ?απαιτει συνδρομη?

είναι κάτι διαφορετικό από last.fm, έχει streaming που το Last.fm πλέον εδώ δεν έχει…
έχει διάφορες μορφές συνδρομής, όπως έχει και τσάμπα…

Δεν ειναι στανταρ το μοντελο του σε ολες τις χωρες απ’οσο ξερω.
Χωρις συνδρομη σιγουρα σου πεταγονται διαφημισεις (και banners και audio αναμεσα στα κομματια), και αν δεν κανω λαθος δεν μπορεις να κανεις sync playlists και να τις ακους και offline. Επισης, σου δινεται 1 μηνας free trial, στον οποιο δεν εχεις περιορισμους, αλλα μετα κοβεται πολυ πραγμα, νομιζω σε αφηνει να ακους τζαμπα ενα 10ωρο το μηνα.

Με το premium εχεις απεριοριστη προσβαση στα παντα,γλιτωνεις το τρομπαρισμα των διαφημισεων, και μπορεις να ακους offline οτι εχεις συγχρονισει σε οποια συσκευη σου θες.

Εγώ έβαλα το unlimited. 3,5 ευρω/μηνα για να μην έχει διαφημίσεις. Το Prime (7 ευρώ) έχει + την πρόσβαση από mobile (tablets, smart phones) και το offline που δεν με ενδιαφέρουν. Για τη δουλειά είναι μια χαρά. Σπίτι μόνο βινύλιο :wink:

εχει δοκιμασει κανεις το high quality sound που διαφημιζει το premium? ειναι επαρκής/ικανοποιητικη η διαφορά;

Εξαρταται και απο τα ηχεια σου ή τα ακουστικα (αναλογως τι χρησιμοποιεις). Απ’οτι λεγεται παντως, το high quality sound του premium προσφερει ολα τα κομματια σε 320 kbps, επομενως θα πρεπει να υπαρχει διαφορα (αλλα πρεπει και να το επιλεξεις στις ρυθμισεις, και αμα χρησιμοποιυσες το Spotify πριν το premium να καθαρισεις την cache, ωστε να εφαρμοστει η αλλαγη).

Δεν το εχω ψαξει ειναι η αληθεια, προσφατα πηρα βασικα καλα headphones γιατι με τα ηχεια του λαπτοπ δεν παλευοταν, θα το τσεκαρω οταν γυρισω σπιτι να δω αν υπαρχει διαφορα.

Εγώ πάντως δεν το άντεξα πάνω από 10 μέρες. Δύσχρηστο (πόσο βλάκες είναι για να φτιάχνουν έτσι την playlist;:wink: και με πολλές ελλείψεις.

I second that. Όντως αρκετές ελλείψεις και μερικές ανεξήγητες υλοποιήσεις που απλά σου δυσκολεύουν τη ζωή. Επίσης άντε γαμήσου Avicii βαρέθηκα να σε ακούω.

Γιατί θεωρείτε δύσκολη τη δημιουργία playlist? Εγώ το αρνητικό που βλέπω εκεί είναι ότι δεν μπορείς να ψάξεις στα κομμάτια ενός συγκεκριμμένου καλλιτέχνη αφού τον επιλέξεις. Εγώ γενικά πάντως το βρίσκω καταπληκτικό. Σίγουρα έχει και μερικές ελλείψεις. Όποιος θέλει follow ας στείλει PM

Εμενα παντως με βολευει και ειδικα τα playlists ειναι πολυ καλα.
Ενα μεγαλο θετικο ειναι νεες μπαντες που ανακαλυπτω.

Λοιπόν εγω το έκανα πριμιουμ. Μπορώ να πω οτι γαμει και δέρνει η φάση . Μια ερώτηση μόνο αν ξέρει κανεις . Τις λίστες που φτιάχνουμε μέσα στο database του spotify , μπορούμε να τις κάνουμε export σε δισκάκι ας πούμε ; Δεν το έψαξα η αλήθεια είναι … Οποίος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις τις playlists στον σκληρό ή το κινητό/tablet σου, ώστε να μπορείς να τις ακούς offline…