Superhero Movies

στην αρχή δε μου είπαν τίποτα τα γνωστά αμερικάνικα reviews + τα ιντερνετικά γιουτουμπικά γτ εδώ ψιλόπλασάρουν ως ‘‘καλό’’ μέχρι και σήμερα το δεύετερο wolverine που ήταν οκ, μέσες άκρες σκατά, ΑΛΛΑ το καινούριο πήρε πολλές καλές κριτικές στην Μπερλιναλε πριν μερικες μερες οπου προβληθηκε εκτος συναγωνισμου και αυτό νομίζω είναι πολύ καλό σημάδι (τέτοιες παραγωγές περνάνε στο ντούκου σε σοβαρά φεστιβάλ κανονικά)…

  • κάπου διάβασα ότι έχει σχεδόν μηδαμινά ειδικά εφέ και big scenes (και ειδικά σήμερα αυτό τήνει να κάνει πολλές παραγωγές να ξεχωρίζουν θετικά από τα big budget blockbusters) + ότι ο green, ο σεναριογράφος, είναι εκείνος που θα περάσει δεύτερο χέρι το νέο blade runner από τον φράμπτον οπότε υποθέτω θα υπάρχει μια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του (και ταυτόχρονα εξιλέωση για το ατυχές green latern -ο green είναι πολύ καλός storyteller σαν τηλεοπτικός συγγραφέας + comic book writer στο παρελθόν-)

δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι βγαίνει τόσο σύντομα τελικά…ο Jackman δεν μου άρεσε ποτέ σαν wolverine των comic-δεν έχει καμία σχέση ούτε εξωτερικά ούτε και σαν actual χαρακτήρας-, μου άρεσε όμως έτσι όπως έπαιξε τον χαρακτήρα που τελικά του δώσανε και θα ήθελα όπως όλοι να αποχωρήσει με ένα δυνατό μπάμ -είναι ούτως ή άλλως από τους λίγους τόσο συμπαθητικούς χολυγουντιανούς στάρς σήμερα

1 Like

το 2ο wolverine ειχε potential, εχυσε την καρδαρα. συμφωνω ο jackman δεν ειναι wolverine των comic (ποιος ειναι απ’ολους αραγε?) , αλλα παιζει το ρολο του καλα σε ολες τις ταινιες. ναι ακομα και σε κεινη την μαλακια το origins, θεωρω οτι παιζει καλα αυτος, το σεναριο ηταν ομως για το πεος. οπως και να’χει ηταν ο wolverine και θελουμε να φυγει οπως λες.

υ.γ. η φαση με ερημο και τετοια σκηνικα μετα το mad max φαινεται να μπαινει και σε αλλες ταινιες. μακαρι να εχουν αναλογη επιτυχια και το Logan και το blade runner

Matt Reeves και επίσημα σκηνοθετεί Batman τελικά.

Το νέο της ημέρας είναι όμως η ανάμιξη του Drew Goddard στο Deadpool 2 στο σενάριο σε συνεργασία με τους σεναριογράφους του πρώτου.

1 Like

drew goddard=HYPE

ο τυπάς είναι ΘΕΟΣ

deadpool 2 με σκηνοθέτη τυπά από Joch Wick 1 + drew goddard = victory στα μάτια μου so far…

για τον μπατμαν δε νοιάστηκε ουσιαστικά κανείς :stuck_out_tongue: burn it with fire

2 Likes

ελα ρε Kurt! :smiley:

αν εκρινα παντως απο την μουσικη και απο λιγα αλλα μεσα μιλαμε για παιδικο σαββατοκυριακου οταν ημουν γυμνασιο…
εχασε πολυ σε σχεση με το προηγουμενο trailer

Μαλακία τους που έδειξαν Russel αλλά το trailer μου φάνηκε τόσο γαμημένα υπέροχο που τους το συγχωρώ.

Δεν μπορώ να θυμηθώ καμιά ταινία που να μου έβγαλε αυτό το υπέροχο συναίσθημα. Αν το κάνει αυτή η ταινία θα είναι 10αρι άνετο. :stuck_out_tongue:

χαχαχα Indeed, απλα παρα-ειναι παιδικη η μουσικη, και ολα λιγο στον αυτοματο. τους μπιπ ολους κι ετσι.
οκ disney, αλλα γμτ μη το κανουν τελειως για παιδακια. να δεσει με υπολοιπο mcu τωρα πιο δυνατα απο την πρωτη. παντως λογικα θα δειξει thanos καπως στο τελος της ταινιας, αλλα παλι σαν post-credit?

πιο κυριακή μεσημέρι μεγκα πεθαίνεις

3 Likes

Δεν νομίζω να έχει Thanos εδώ καθόλου. Μάλλον θα πάει για Thor.

Μάλλον την Κυριακή θα πάω να δω το Λόγκαν

κι εγω ελπιζω μεσα στο σκ. on topic, στο deadpool 2 τον cable μαλλον θα τον παιξει ο David Harbour που παιζει και στο Stranger Things

Εχει leak-αρει teaser για Deadpool 2. Σε σχετικα καλή ποιότητα (cam εννοειται) εδώ

http://luben.tv/nihilpop/cinema/106479

όποιος προλάβει. Έχω κλάσει στο γελίο.

Αυτό είχε διαρεύσει από χθες. Έχω λιώσει μιλάμε. Υποτίθεται πως παιζεται πριν το Logan αλλά αμφιβάλω αν θα παίξει και στις ελληνικές αίθουσες.

1 Like

Είδα την Κυριακή το Logan. ΄Σίγουρα καλύτερο από το Wolverrne και από το 2ο μισό του Origins…
Το πρώτο μισό του origins δεν ήταν κακό, όταν αποκαλύφθηκε ο deadpool άρχισαν τα ξεράσματα. Στο wolverine, το μόνο που άξιζε ήταν η σκηνή στο τραίνο Σινκάνσεν.

Χωρίς spoilers:
Σχετικά με το Λόγκαν, ήταν αργό χωρίς κανένα προφανή λόγο, ήθελαν μάλλον να μας παρουσιάσουν τα συναισθήμτα του Λόγκαν και του καθηγητή και να αναπτύξουν βαθύτερα τη σχέση τους. Τα κατάφεραν, άλλωστε και οι 2 είναι πολύ καλοί ηθοποιοι αλλά υπήρχαν πολλές στιγμές που έλεγα, άντε ρε σκηνοθέτα τι καθόμαστε εδώ.

Σίγουρα η πιο μπρούταλ ταίνιa της Marvel.

Επίσης ήταν ηλίθιο ενώ τους κυνηγούσαν να αποφασίζουν συνεχώς να κάνουν στάσεις. Θα ήθελα να είχαμε μάθει περισσότερa για το project X-24 όπως και τον granny-sitter του καθηγητή.

Δεν μας ενημερώνουν πως χάθηκαν όλοι οι παλιοί μεταλλαγμένοι (προφανώς θα γίνει ταινία με αυτό) αλλά μαθαίνουμε πως καταφέραν να μην βγαίνουν νέοι.

το χωρις spoilers μαρεσει!!!

1 Like

Έχεις δίκιo το σβήνω… είμαι κούτακας!

Edit: βασικά μαθαίνουμε γιατί δεν υπάρχουν οι άλλοι x-men, απλά εμμέσως.

1 Like

Και από την τέρμα μουντίλα του Logan στο Thor Ragnarok που μάλλον πάνε να το κάνουν Guardians of the Galaxy και μέσα στα χρώματα.

Πως την έκαναν έτσι την Cate Blanchet!

Ψιλο space - Ζηνα φαση μου φαινεται …

ποιος ανοιξε κομμωτηριο στον αζγκαρντ?