Superleague 2010/2011

10 μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου οι οπαδοί του ατρόμητου την έπεσαν στον σπανο για μια ιστορία με αποδόσεις του στοιχήματος…του ειχαν πει οτι ελπίζουν να μην είναι ανακατεμένος και αυτός…

η ομάδα τότε ήταν μακριά από τις ομάδες που υποβιβαζόταν …
μέσα σε μια μέρα και χωρίς να υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητά, σε ολη την ευρωπη, οι αποδόσεις του να πέσει ο ατρόμητος, απο 7η ομάδα έφτασε να είναι πρώτη με υπερβολικά μικρο ποσοστό…ούτε η λαρισα που ήταν στον πάτο, ούτε οι σερρες, ούτε ο αστέρας, ούτε κανείς άλλος…

[I]*για να πέσει αυτόματα σε όλες τις εταιρίες(ευρωπαϊκές) έτσι μια απόδοση σημαίνει οτι έχει δεχτεί πίεση ένα σημείο με εξωφρενικό ποσό…σε αγορά που δεν είναι στην ευρωπη…[/I]

εκείνο τον καιρό έβγαιναν στα αθλητικά ραδιόφωνα οι οπαδοί του ατρομητου και έκραζαν συνέχεια για αυτο το θέμα…μετά απο λίγες μέρες που συνεχίστηκε αυτό , βγήκαν μερικοί και λέγαν ξεκάθαρα ότι έμαθαν οτι ο μπεος είναι από πίσω…
δεν ειναι τυχαίο οτι πετάξαν το δικό του όνομα…ξέρουν.!

από τότε το θέμα είναι στο μυαλό “μερικών” , αλλά δεν έχει εκφραστεί ανοιχτά…ελπιζω να το κάνουν…

*τα ίδια ακούγονται και για τον υποβιβασμό της λαρισας…
δεν μπορεί να είναι τυχαίο όταν μου λέει ο άλλος 3η αγωνιστική οτι η λαρισα έχει πέσει.!!

**για να μην λεω και αερολογίες, το σημερινό γεγονός μπορεί να είναι εντελώς άσχετο…αλλά έλεγα μπας και είπαν να τα βγάλουν προς τα έξω,…γιατί αν έχουν σκοπό να το κάνουν βλέπω πολλά κυνηγητά…

Επειδή ψοφάω για κάτι τέτοια ορίστε η μετάφρασή μου. Μυθοπλασία φυσικά, δε σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. :roll:

Ο Βοργιάς (βορινός άνεμος) έκανε τις αποκαλύψεις. Μπήκε στην υπόθεση ο Κούγιας (νυφίτσα). Από φόβο συναντήθηκε ο Πιλάβιος (λέλεκας) με τον Δαλούκα (μάυρο πουλί) δύο φορές. Μία πριν τις αποκαλύψεις και μία μετά. Ο Δαλούκας υποστήριξε ότι δεν δωρόδοκήθηκε για τα δύο παιχνίδια. Ο Πιλάβιος ανησύχησε για τον εαυτό του και του είπε να μην πει τίποτα στους δημοσιογράφους. Επίσης του είπε να μην πει ότι είχε στείλει επιστολή στην ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ. Δεν έπρεπε με τίποτα να φανεί ότι ο Πιλάβιος ήξερε τα πάντα. Ο Δαλούκας ζήτησε ανταλλάγματα: να επιστρέψει στη διαιτησία. Ο Πιλάβιος είπε ότι αυτό είναι δύσκολο και του αντιπρότεινε ή να τον στείλει στην Κύπρο ή να τον διορίσει στον ΠΑΟΚ του φίλου Ζαγοράκη. Ο Δαλούκας δέχθηκε και τήρησε την υπόσχεσή του και μάλιστα έστειλε επιστολή για να δηλώσει ότι ουδέποτε έστειλε γράμμα στην ΕΠΟ ή την ΟΥΕΦΑ. Κλήθηκε όμως από τον εισαγγελέα (κουκουβάγια) όπου σε λίγο θα κληθεί και ο Πιλάβιος αλλά και ο [I]Πατέρας ή Θωμαϊδης[/I] (=γεράκι;).

Μετά τον εισαγγελέα ο Πιλάβιος συνάντησε ξανά τον Δαλούκα για να μάθει τι είπε, πράγμα που το διέψευσε για να μη φανεί ότι ήξερε την υπόθεση. Ο Πιλάβιος είχε πάρει τότε το μέρος του Μπέου και του Μαρινάκη αλλά τώρα προσπαθεί να φανεί αμέτοχος.

Ότι και να κάνει όμως ο Πιλάβιος θα είναι πλέον ανώφελο αν βγει στον αέρα η τρίτη κασέτα. Αυτά που ακούγονται είναι τόσο τρομακτικά που τα λόγια του Κούγια δε θα έχουν καν σημασία γιατί ακούγονται οι φωνές των δύο πιο ισχυρών παραγόντων στο ποδόσφαιρο. (Μαρινάκης και Πιλάβιος;)

^^γιατί εγώ τι είπα? μου κλέβεται την δόξα ρε αλήτες…χαχαχα :stuck_out_tongue:

*[B]μπεος [/B]πριν λίγο σε τοπικό μέσο που δίνει συνέντευξη.

  • όλοι λένε οτι εγώ έριξα τη λαρισα…εχω εγω τέτοια δύναμη?? :roll:

  • αμα θέλει η λαρισα του χρόνου στη β’, της δίνω μερικά παιχτακια, να προσπαθήσει να ανέβει…γιατί είμαι μεγαλόψυχος…!! να κάτσει φρόνιμα όμως…αλλιώς παιχτακια δεν έχει.!!!

ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ??

[B]σε λιγο θα έχουμε πρωτάθλημα με 2 ομάδες[/B]

Νέες καταγγελίες για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο «ισχυρός» άνδρας της Παναχαϊκής αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του στον Αστέρα Τρίπολης και τον πρόεδρο της ομάδας της Αρκαδίας Γιώργο Μποροβήλο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε όσα είχε τονίσει ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς, σύμφωνα με τα οποία, ο αδερφός του προέδρου του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος [B]έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 13 εκατομμύρια ευρώ.[/B]

«Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος που δεν ξέρω τί δουλειά κάνει ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε.

Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, [B]να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει[/B]. Απ’ ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας. Αυτά τελειώνουν όμως αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή», ήταν όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια.

^^ :lol: ημουν σιγουρος…

Λάδι στη φωτιά της προσωπικής του αντιπαράθεσης με την Λάρισα έριξε ο Αχιλλέας Μπέος. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι οι «βυσσινί» προλαβαίνουν να σωθούν «αν μαζέψουν καμιά δεκαριά βαθμού» και υπογράμμισε πως, αν τελικά πέσει, [SIZE=“4”][B]«θα πρέπει να δείξει? καλή διαγωγή για να επιστρέψει»!
[/B][/SIZE]
«Αν πέσουν και θέλουν θα τους δώσω και κάνα παίκτη δανεικό για να ανέβουν ξανά», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου που όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του και τις? εκδηλώσεις ενθουσιασμού στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε στο ΤRΤ Θεσσαλίας:

«Χάρηκα πολύ όταν ο Πανιώνιος έκανε το 2-0, γιατί δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι Πανιώνιος. Και 7-0 να κέρδιζε την Λάρισα θα χαιρόμουν. [B]Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο παθιάζεσαι και είναι λογικό να ξεφεύγεις ή ακόμα και να απαντήσεις αν σε βρίσουν».[/B]

Όσο για την ΑΕΛ: «Μπορεί και να σωθεί αν μαζέψει καμιά δεκαριά βαθμούς στο τέλος. Αν τελικά υποβιβαστεί, θα πρέπει να δείξει? καλή διαγωγή για να ξανανέβει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας: [B]«Τι να πω για έναν άνθρωπο που τρώει ξύλο από την γυναίκα του;»[/B]


[B][I]
«θα πρέπει να δείξει? καλή διαγωγή για να επιστρέψει»![/I][/B]

ο άλλος μας απειλεί.!! βρε δεν τον σταματάει κανείς λέμε.

Δικαίωση γι’ άλλη μια φορά:

εδω λεει αυτο…

Νέες αποκαλύψεις για το “Παράγκα Gate” έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας, οι “πρωταγωνιστές” της νέας παράγκας έχουν καταγραφεί σε κάμερα! Με ενδιαφέρον αναμένεται το υλικό της 3ης κασέτας στην οποία -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- εμπλέκεται πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ. Το “Παράγκα Gate” καλά κρατεί με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τις πληροφορίες όλο και να πληθαίνουν. H είδηση που -αν ευσταθεί- αναμένεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αυτή που αποκαλύπτει το “ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Δευτέρας” (14/03).

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ στο ένθετο της εφημερίδας “ΈΘΝΟΣ”, οι περίφημες πλέον κασέτες που εν συνεχεία βαφτίστηκαν CD, είναι στην ουσία DVD με εικόνα και ήχο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, εκείνος ο οποίος είχε αναλάβει -προσωπικά και όχι ύστερα από συντονισμένη πρωτοβουλία των ποδοσφαιρικών αρχών- δράση, έστησε στο Γραφείο του το κέντρο παρακολούθησης όλων των εμπλεκομένων στο σύστημα.

Εξάλλου όπως τονίζεται, ενδέχεται να έχουν γίνει και “παγιδεύσεις” τηλεφώνων. Την Κυριακή (13/03) μάλιστα, το “Εθνος της Κυριακής” αποκάλυψε ότι ηχογραφημένο απόσπασμα από την 3η κασέτα φέρεται να αποτελεί τηλεφωνική επικοινωνία ενός προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με κορυφαίο θεσμικό ποδοσφαιρικό παράγοντα αμέσως μετά τη λήξη αγώνα της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος έχει αναφερθεί στις δύο πρώτες κασέτες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του “Εθνους της Κυριακής”, έξαλλος ο πρόεδρος καταγγέλλει τα λάθη του διαιτητή, ενώ ισχυρίζεται ότι τον έχει “πουλήσει” και κατά το παρελθόν, ζητώντας επίμονα την καρατόμησή του.

αλλά εδώ λέει αυτό

Ο Αλέξης Κούγιας ψάχνει να βρει την τρίτη κασέτα. Δεν πρόκειται, όμως, να τη βρει ποτέ. Και δεν θα τη βρει, γιατί αυτός που την έχει δεν θα τη δώσει. Δεν θέλει να τη δώσει. Η υπόθεση Δαλούκα είναι ελεγχόμενη 100%.

Από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας οι δύο κασέτες που έχουν διαρρεύσει. Αυτός που τις είχε στη διάθεση του, θέλησε να δημοσιοποιηθούν. Για να στοχοποιήσει τον Αχιλλέα Μπέο και μόνο. Και σε αυτόν αποκλειστικά θα περιοριστεί η δικαστική διερεύνηση. Με το χειρότερο σενάριο να μιλάει για το κακουργηματικό αδίκημα της εκβίασης (εξαιρετικό δύσκολο όμως) και το καλύτερο στην αθώωση λόγω αμφιβολιών.

Πιλότος η κατάθεση Δαλούκα: «δεν δωροδοκήθηκα και δεν προσπάθησαν ποτέ να με δωροδοκήσοδυν». Προφανές. Αν έλεγε εκ των υστέρων ότι είχε προσπαθήσει ο Μπέος να τον δωροδοκήσει για το ματς Άρης-Παναθηναϊκός, θα ήταν υπόλογος γιατί το είχε αποκρύψει και δεν το είχε καταγγείλει ως όφειλε έγκαιρα. Δήλωσε άγνοια σχετικά με την υπόθεση του Ιταλού διαιτητή του Μακάμπι-Ολυμπιακός, ενώ αρνήθηκε ότι είχε την παραμικρή επαφή ή έστω ενόχληση από τους Μαρινάκη-Πατέρα.

Με δεδομένο ότι άλλος ουσιώδης μάρτυρας δεν υπάρχει, η κατάθεση Δαλούκα οδηγεί και την ποδοσφαιρική και την ποινική δικαιοσύνη στον μονόδρομο που ακούει στο όνομα Αχιλλέας Μπέος. Κάθε άλλο παρά τυχαίο. Γιατί αυτός και μόνο ήταν ο στόχος. Ούτε η αποκάλυψη κάποιου κυκλώματος, ούτε η εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Η ύπαρξη της περιβόητης τρίτης κασέτας είναι δεδομένη , όπως είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλες που δεν τις έχει ακούσει κανένας. Ο Βοργιάς έχει ρίξει στο τραπέζι το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου, στην τηλεόραση όμως. Όχι στην κατάθεση του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου. Ο Κούγιας που πράγματι την έχει ακούσει δεν την έχει στη διάθεση του και δεν μπορεί να την επικαλεστεί. Τονίζει, όμως, ότι ακούγονται ότι μιλάνε δύο κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Και πράγματι έτσι είναι. Οι οποίοι δεν λένε κάτι καινούργιο, αλλά επιβεβαιώνουν ότι γνωρίζουν. Ειδικότερα για το Μακάμπι-Ολυμπιακός, αλλά και για την πίεση στον Δαλούκα για το Άρης-Παναθηναϊκός που ακολούθησε. Κατά κάποιο τρόπο η τρίτη κασέτα επιβεβαιώνει τις άλλες δύο που έχουν κυκλοφορήσει.

Άλλο είναι, όμως, να βγάζει τον Μπέο στη σέντρα και εντελώς διαφορετικό η ιστορία να φτάνει σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Που η γνώση τους και μόνο δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση. Στην Ιταλία έγινε το «Calciopoli» με τον Μότζι και τον υποβιβασμό της Γιουβέντους. Στην Ιταλία είχε γίνει πολύ νωρίτερα ο «ιστορικός συμβιβασμός». Όταν ο ηγέτης του κομουνιστικού κόμματος Ενρίκο Μπερλίγκουερ, τον είχε βάλει σαν στόχο. Τη συμφιλίωση δηλαδή της εργατικής τάξης με την αστική. Η υπόθεση Δαλούκα δεν πρόκειται να ακολουθήσει την διαδικασία της κάθαρσης του «Calciopoli», γιατί έχει ήδη προκύψει ιστορικός συμβιβασμός. Όχι ανάμεσα σε πολιτικά κόμματα, ή ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά σε επίπεδο προσώπων. Μπορεί να είμαστε αντίπαλοι, μπορεί να έχουμε ανταλλάξει βαριές κουβέντες, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν και όρια, ειδικότερα όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά.

Η υπόθεση Δαλούκα έκλεισε πριν καλά καλά ανοίξει. Από την περασμένη Παρασκευή με την κατάθεση του. Στη σέντρα ο Αχιλλέας Μπέος κι όλοι άλλοι στην εξέδρα να παρακολουθούν το θέαμα.

Η απάντηση του Δ. Μποροβήλου στον Κούγια!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Μποροβήλου στους νέους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια περί τραπεζικών λογαριασμών ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γραμματέας της ΕΠΣ Αρκαδίας δηλώνει δημόσια ότι εξουσιοδοτεί τον κ. Κούγια να μεταφέρει τα 13 εκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ότι υπάρχουν στο λογαριασμό του, προς όφελος του ελληνικού δημοσίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Μποροβήλου

"Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας για το άτομο μου, τον εξουσιοδοτώ δημόσια και είμαι διατεθειμένος να του υπογράψω οποιοδήποτε χαρτί μου ζητηθεί προς τούτο, προκειμένου να μεταφερθούν τα 13 εκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχω στους λογαριασμούς μου στο ελληνικό δημόσιο, ώστε να βοηθήσω έτσι στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Δημήτρης Μποροβήλος"

Μπορεί κάποιος να ρίξει ένα αμόνι acme στον Κούγια ?

απλά προσκυνώ…[SIZE=“1”]για εναν πολύ συγκεκριμένο λόγο[/SIZE]

Σύμφωνοι με την πρωτοβουλία του Αχιλλέα Μπέου να διεξαχθεί έλεγχος ντόπινγκ πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι οι διοικούντες τους Περιστεριώτες. Αναφερόμενοι δε στα σχόλια περί «μικρών ομάδων» επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν την με? πράξεις.

[B]Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:[/B]

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κυρίου Αχιλλέα Μπέου να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Προτείνουμε λοιπόν ο έλεγχος ντόπινγκ για το μεταξύ μας παιχνίδι να μη πραγματοποιηθεί με τη συνήθη διαδικασία της συλλογής ούρων αλλά να γίνει με αιμοληψία. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε.

Όσον αφορά δε, την ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή μας και τα περί «μικρών» ομάδων, τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Ρε τι σκατε ?αφου η παραγκα επεσε ,χορτασαμε μπαλα το σκ :lol: [SPOILER][/SPOILER]

[B]«Συνεργάστηκα με Πατέρα κατά του ΠΑΟ»[/B]

23 Ιουλίου. :smiley:

Είχε βγει και στο επίσημο ρεπορτάζ τότε, ότι ο Πατέρας θέλει τον Κανελλόπουλο και ο Τζίγκερ όχι.

Ουσιαστικά ο Μπέος τότε ήταν “προς πώληση”. Ο Πατέρας έκανε κινήσεις να τον δώσει πακετάκι στον Τζίγκερ και αυτός δεν τον ήθελε. Οπότε τον τσίμπησε με το καλό ο Μαρινάκης

Περιμένουμε με αγωνία:

  1. Αυριανά πρωτοσέλιδα ντέρμπι και πράσινης.
  2. Τοποθέτηση θύρας 13.

αναμένονται χειρότερα

[SPOILER][/SPOILER]

[B]Πηλαδάκης: «Δεν ανήκω στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μπέο»[/B]

Η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, ήταν ο λόγος που ο Κώστας Πηλαδάκης δεν έδωσε το «παρών» όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος μέσω της επιστολής που έστειλε στην διοργανώτρια αρχή. «Η θέση μου δεν ανήκει στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μπέο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», τόνισε ότι δεν μπορεί να έχει: «ως ισότιμο συνομιλητή τον κ. Αχιλλέα Μπέο. Ένας άνθρωπος που όχι μόνο με λόγια αλλά, κυριότερα, με πράξεις προκαλεί την κοινή γνώμη, καταλύει τους θεσμούς και τελικά προάγει τη βία». Παράλληλα, επισήμανε ότι έχει πλέον αντιληφθεί πως όλες οι προσπάθειες του συνεταιρισμού είναι μάταιες.
[B]
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πηλαδάκη:[/B]

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δημιουργήσαμε αυτόν τον συνεταιρισμό, με γνώμονα την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ανεξάρτητα από συμφωνίες ή διαφωνίες, επιτυγχάναμε πάντοτε το στόχο, που ήταν η λήψη αποφάσεων προς όφελος του αθλήματος, μέσα από διαδικασίες συναίνεσης και συνεργασίας.

Το διάστημα κατά το οποίο είχα την τιμή να διατελέσω πρόεδρος, δρομολογήσαμε καινοτομίες, φέρνοντας τον κοινό μας σκοπό πιο κοντά στην πραγματικότητα: το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να αλλάξει πορεία, να γίνει ανταγωνιστικότερο. Περισσότερο απ΄όλα, μέσα από συναντίληψη και συμφωνία, θα επιδιώκαμε να καταφέρουμε καίριο πλήγμα στις δύο μεγαλύτερες παθογένειες που επί δεκαετίες μαστίζουν το άθλημα, τη βία και τη διαφθορά.

Δυστυχώς, τους τελευταίους μήνες διαπίστωσα ότι όλα εκείνα για τα οποία προσπαθήσαμε, από κοινού με κάποιους από εσάς αλλά και με εκείνους που σήμερα δεν συμμετέχουν πλέον στη Superleague, ήταν μάταια.

Το σημερινό, έκτακτο Δ.Σ. θα μπορούσε να έχει αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για προβληματισμό, βαθιές τομές και ?εντέλει- λύσεις. Σημαντικότερο όλων όμως, θα ήταν το μήνυμα της ενότητας που οφείλαμε να εκπέμψουμε.

Με θλίψη μου διαπιστώνω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια στην κατεύθυνση αυτή καθίσταται ανέφικτη, όσο στο ίδιο τραπέζι ως ισότιμος συνομιλητής μας εμφανίζεται ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Ένας άνθρωπος που όχι μόνο με λόγια αλλά, κυριότερα, με πράξεις προκαλεί την κοινή γνώμη, καταλύει τους θεσμούς και τελικά προάγει τη βία.

Ως εκ τούτου ?και υπογραμμίζω ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό- η θέση μου δεν ανήκει στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μπέο. Δεν μας εκφράζουν οι ίδιες αρχές και αξίες, και όσο ο κ. Μπέος, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε με δική σας ανοχή θα συνεχίσει να συμμετέχει σ΄αυτό το τραπέζι, διαλύοντας καθημερινά ό,τι με κόπο, προσωπικό και συλλογικό επί χρόνια χτίζουμε, εγώ θα απέχω.

Ίσως σε λίγες εβδομάδες να μην είμαστε στην ίδια κατηγορία. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε τα δεδομένα εκείνα, που όλοι μας γνωρίζουμε καλά από ποιους και από που εκπορεύονται. Σε κάθε περίπτωση, η αξιοπρέπειά μας επ΄ουδενί είναι διαπραγματεύσιμη. Στη σοβαρότητα, το αίσθημα ευθύνης, την τιμή μας εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε πωλητήριο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την πορεία της ΑΕΛ, το μέλλον όλων μας προμηνύεται ζοφερό και όσο πιο γρήγορα γίνει αντιληπτό ότι από αυτήν την κατάσταση είμαστε ΟΛΟΙ χαμένοι, τόσο πιο γρήγορα θα έλθει η κάθαρση»

ο μακαρος έδιωξε τον προπονητή της καβαλας επειδή έκανε δηλώσεις οτι η παε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του…

Παντού τα ίδια…πφ:):!:

χαχα,τι λεει ο τρελος ρε!!!