Switchblade @ Six Dogs, 21/2/13

https://www.facebook.com/events/345809628850975/

[SIZE=“5”]Σ Λ Α Τ Ζ[/SIZE]

Σε ποιους είναι να παίξουν σαπορτ;

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

αυτό πως διάολο έχει ξεχαστεί ???

Omega Monolith + Switchblade, φονικος συνδιασμος. Και πανω εκει που συνηλθα απο τους Samsara, τωρα για νεες περιπετειες αυριο!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου @ six d.o.g.s

Πόρτες: 21.00

Είσοδος:
?12 (περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα μέσω eventbrite)
?15 (προπώληση/ταμείο)

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς, Αθήνα)
Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
Sound Effect (Ζαίμη 30, Εξάρχεια)

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο:

Μέσα στα 15 χρόνια μουσικής ύπαρξής τους, καταφέρνουν να επανεφευρίσκουν διαρκώς και προοδευτικά το ύφος και το line up τους, ορίζοντας με κάθε τους νέα κυκλοφορία καινούρια όρια στον ακραίο doom ήχο. Με τον έκτο και καλύτερό ομώνυμο δίσκο τους να έχει κυκλοφορήσει ήδη από την Trust No One Records, οι extreme drone doom πρωτοπόροι Switchblade πραγματοποιούν το μινιμαλιστικό όραμά τους στο απόλυτο: ως ντουέτο κιθάρας/drums και εξασφαλίζοντας μερικές σπουδαίες guest συμμετοχές από τα μεγαλύτερα ονόματα της Σουηδικής metal σκηνής, οι Switchblade συνθέτουν ένα heavy προοδευτικό δημιούργημα σε διαστάσεις και ρυθμούς φυσικών φαινομένων.
Στις 21 Φεβρουαρίου το συντριπτικό low end και οι μονολιθικές, ερεβώδεις συνθέσεις των Switchblade θα αντηχήσουν στη σκηνή του six d.o.g.s, σε μια ανεπανάληπτη συναυλιακή στιγμή.

links:
http://www.switchblade.se/


http://www.ctsprods.com/

“Μέσα από τα έγκατα του ευρωπαϊκού underground μας έρχονται οι Σουηδοί drone / sludge ήρωες Switchblade, για μία και μοναδική εμφάνιση που ανάμενεται να μας ταρακουνήσει συθέμελα”

Συνέντευξη Switchblade στο Rocking:

ρε σεις ντροπη ρε

Φαντάζομαι για τον ελάχιστο κόσμο λες ε; Ισχύει.

μια χαρά ήταν, είχαμε και χώρο 8)

για να μαι απολυτα ειλικρινής , το drone που παίζουν τώρα δεν με ενθουσιάζει … αλλά μόνο και μόνο για αυτόν τον δίσκο

αξίζουν ένα εκατομμύριο κόσμο γονατιστό να ψέλνει mantras

εμένα δεν με συνεπήραν πάντως, δυστυχώς…

Φοβερη αποδοση απο Omega Monolith, απο τα εγχωρια σχηματα που αξιζουνε πραγματικα το κατι παραπανω. Και απο οτι φαινεται θα το κατακτησουν και αυτο.
Πολυ καλη η παρουσια/εκτελεση των Switchblade, το οπτικοακουστικο αποτελεσμα που βγαζανε με τον προβολεα γεμισε με drones ολο το χωρο.
Κοσμος απειροελαχιστος, μετα βιας καμια πενηνταρα; Φοβηθηκανε την βροχη απο χτες η βλεπανε ποδοσφαιρο; ποιος ξερει…

Αν ομως η διοργανωση πηρε το πουλο, πραγμα πολυ εφικτο για συναυλια οπως η χτεσινη, θα καταντησουμε να βλεπουμε πχ placebo και metallica μια φορα καθε δυο χρονια. Αρα δεν θα ειναι μια χαρα.

από όσο ξέρω δεν πέφτεις πολύ έξω στα νούμερα ρόμπο :frowning:

kalouas , από την στιγμή που το χουν γυρίζει στο drone πλεον, πιστεύω η εμφάνιση ήταν γαμώ . όγκος από άλλο πλανήτη (σε μεγαλύτερο club ίσως προσέγγιζε εκείνο των Sunn το 2004) , projections απόλυτα ταιριαστά με τη μουσική , και κομμάτια με σημεία από sabbath εώς και hellhammer ξερω γώ (προφανώς δέκα ταχύτητες κάτω). Συνεχίζω να αγαπώ τους πρώτους δίσκους πάντως . :slight_smile:

  • Οι γρήγοροι πρόλαβαν Terra Tenebrosa νέο cd (σήμερα το επίσημο release party στην Σουηδία) … αυτή τη στιγμή λογικά κάθονται σε μια γωνία και καταπίνουν χάπια αδιακρίτως

[SPOILER]ριβιου απο μπλιντιν εντος λίγων ωρών υποθέτω[/SPOILER]

Όχι ρε μαλάκα. Δεν το πήρα πρέφα αυτό.

έφυγε στους πρώτους 5 που μπήκαν στο μαγαζί …

τι λίγες ώρες, δυο φορές το άκουσα χτες βράδι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σε κάνα μήνα τα λέμε.

Μετά των συνεχόμενων επιτυχημένων συναυλιών από άποψη προσέλευσης κόσμου η χτεσινή βραδιά με προσγείωσε. Γύρω στους 70 πρέπει να υπήρχαν στο 6 Dogs…

Αρχικά σοκαρίστηκα με το πόσο γρήγορα τελείωσε η όλη φάση. Τώρα το θεωρώ λογικό καθώς όλο και κάποιος θα έπεφτε για ύπνο αν π.χ. οι Switchblade το τράβαγαν για κανά δίωρο (λέμε τώρα)…

Κατά τα άλλα πολύ όγκος χωρίς τρελή ουσία αυτή τη φορά. Ανάμεικτα συναισθήματα.

ρεβιού και βίντεα:
http://drdoomslair.com/2013/02/22/switchbladeomega-monolith-live-at-six-d-o-g-s-2122013/

Στη Στοκχόλμη που θα παίξουν αυτή την Πέμπτη (ανοίγοντας για τους Cult Of Luna), θα παίξουν μαζί τους όλοι οι guests από τον τελευταίο δίσκο τους και ο Wiberg στο χάμοντ.
Θα μου πεις, λογικό αφού παίζουν μέσα στην έδρα τους όλοι, αλλά κρίμα ρε γαμώτο, θα μπορούσε να ηταν 10 φορές καλύτερο το λάιβ.