The Gaslight Anthem

Ώρα να μάθετε μπαλίτσα (όσοι ξέρετε ήδη δηλώνετε το παρών )

τρεις δίσκοι με το πρώτο να προιδεάζει με κάποιες εκλάμψεις τι θα ακολουθήσει αλλά διάολε το 59 sound ήταν απλά ΔΙΣΚΑΡΟΣ. Πρέπει να έχω 10 δέκα δίσκους που μπορώ να ακουώ και να τα βάζω στα ριπιτ αδιάκοπα και ο ένας είναι σίγουρα αυτός. Και μιλάμε για σχεδόν δυο χρόνια που όποτε το βάζω (αρκετά συχνά) δεν το έχω βαρεθεί στιγμή.

Γενικά ακούστε το 59 sound και δεν πρόκειται να το μετανιώσετε με την καμία, τραγούδια με ψυχή :!:

Βγάλαν πριν λίγες μέρες και το american slang το οποιο απο τις πρώτες ακροάσεις είναι παρά πολύ καλό αλλά θέλει ακόμα για να δούμε αν καταφέρνει να εκτοπίσει το 59 sound.

Περιττό να πούμε ότι και o “boss” εγκρίνει

Σημείο αναφοράς ο τραγουδιάρης τους brian fallon με την απίστευτη χροιά του

το 59 sound είναι τεράστιος δίσκος.θυμάμαι τους είχα μάθει όταν τους έκανε εξώφυλλο πριν από κάποια χρόνια το nme.
ψάχνω να βρώ χρόνο για να ακούσω το καινούριο.
μπράβο για το τόπικ πάντως.να ανοίγουν και κάποια για σύγχρονες μουσικές που και που.

μαν το 59 δεν το λες και πολυ συγχρονο :wink::smiley:

πολυ καλη μπαντα παντως … και οντως εκπληξη το topic

βασικα ακούγα τώρα το καινούργιο είχα φρίξει όλη μέρα απο το διάβασμα θα τους δω και σε 13 μερούλες μαζί με twin atlantic λέω δεν γαμιέται ας το κάνω το ρημάδι μπας και απαντήσει κανείς :stuck_out_tongue:

:lol::lol:
πάντως πλάκα-πλάκα τα early/mid 60s με όλες αυτές τις μπάντες του ευρύτερου indie φαντάζουν εξαιρετικά σύγχρονα…

Πολυ καλο συγκροτημα. Το 59 sound ειναι οντως πολυ καλος δισκος. Μου αρεσει αυτο το 60’s feeling που εχουν οπως αναφερθηκε και πιο πανω. Αναμενουμε και για καποιο live τους.

χμου μιας και ετοιμάζω βαλιτσόπουλα για βελγιο θα τα πω σύντομα. Τους είδα πριν λίγες ημέρες λαιβ οπού τα σπάσανε τα καινούργια ακούστηκαν πολύ όμορφα λαιβ, όλοι πολύ κέφι στην σκηνή και γενικά άμα τους πετύχετε κάπου μην τους χάσετε παίξαν και 7-8 απο το 59 sound που έγινε ψιλοχαμός και περιέργως ήταν σολντ αουτ. Μαζί τους support οι φανταστικοί twin atlantic οι οποιοί τα σπάσανε αλλά καμία σχέση αυτό που παίζαν με το κοινό που ήταν 30άρηδες+ οπότε παρά τις ιδιαίτερα φιλότιμες τους προσπάθειες πολύ παγωμάρα απο κάτω. Πάρτε μερικές πικς και ένα βίντεο.




εξαιρετικο το καινουργιο δισκακι.

θα λιωθει.

αν ειχα και αμαξι θα ειχε λιωσει πολυ παραπανω, εξαιρετικο μου κανει για ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΒΟΛΤΕΣ

γκρουπαρα!

επιτελους απεκτησα το 59 sound και american slang original και μισοτιμης απο το play

το american slang ειναι μεσα στην δεκαδα μου για φετος
απιστευτη δισκαρα

αλλα ακομα πιο δισκαρα ειναι το 59 sound
ολα τα τραγουδια ενα και ενα
φοβερη φωνη
φοβερη αισθηση της μελωδιας
φοβεροι στιχοι
φοβερο συναισθημα
που να ειμασταν και αμερικανοι μεγαλωμενοι στις γειτονιες και στα χρονια που περιγραφουν…

Μαρεσουν παρα πολυ.
Τα 2 τελευταια τα γουσταρω απειρα.
Τρελες μελωδιες και συναισθημα μεσα.
Οτι περιμενεις απο φανατικους μπρουσακιδες.:smiley:
Εκει που ειχα τρελαθει με το 59 τελικα το καινουργιο κερδιζει στα σημεια για μενα.

το play
εχει τα 2 τελευταια 6,99?

οποιος ενδιαφερεται ας μην διστασει

επειδη τα αγορασα
αξιζουν απιστευτα
και τα 2 εχουν βιβλιαρακια με στιχους
και το american slang ειναι σε digipack μορφη

μονος ενδοιασμος
αν σκοπευουν να τα επανaκυκλοφορησουν με κανα λαιβ dvd

Αυτό που έχω να πώ μετα από τρελό λιώσιμο των δίσκων τους και τρία live, είναι πως ο Fallon είναι μεγάλη μούρη.Αδικείται όμως προσπαθώντας να πλασαριστεί ως ο νέος Springsteen, όπως και να το κάνουμε μόνο ένα είναι το αφεντικό.Είναι πολύ ταλαντούχος και ίσως θα έπρεπε μαζί με τη μπάντα του να βρούν τη δική τους ταυτότητα.Άλλωστε και ο Springsteen μεγαλούργησε όταν κατάλαβε απο μικρός ότι δεν έχει νόημα να προσπαθεί να γίνει ακόμα ένας νέος Dylan και χάραξε τη δική του πορεία.

καλα τα λες, αλλα ειναι δύσκολο να μη προσπαθει να πλασαριστει σαν τον νεο Springsteen όταν τον πλασαρουν σαν το νεο Springsteen…

ενηγουεη, το side project του, The Horrible Crowes, εβγαλαν το πρωτο τους σινγκλ, το οποιο το ακουτε επισημα, [U]εδω[/U]

παραθυμιζει γκασλαητ ομως, περιμενα κατι πιο πονεμενο, με ακουστικες και λοιπα, μμ

επισης να πω πως προσφατα εδωσα πολλες ακροασεις στο πρωτο πρωτο αλμπουμ, και εχω να πω πως ειναι μαλλον το αγαπημενο μου.

bump, επειδη εχω κουραστει να σπαμμαρω το Facebook μου, ειπα να περασω απο δω, γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΛΙΓΟ FALLON.

βλεπουμε μαθηματα ερμηνειας απο σπαρτιατη Chuck Ragan με τη συμμετοχη του Brian, ολα ωραια, ολα φανταστικα, wheeeeen

2.24 happens. θεε μου, ειναι ο καλυτερος μου φιλος.

νιωθω ΤΟΣΟ τυχερος που ειδα το revival tour live.

edit, γιατι μεπιασε το ετσι μου

να δηλωσω δημοσια πως ο φιλτατος κσ9 ειχε δικιο και πρεπει να παραδεχτω δημοσια την uπερκωλοτουμπα μου. Ετος 2008 μου ειπε να ακουσω gaslight anthem και 59 sound. τουπα να παει να γαμηθει. 2010 κυκλοφορει το American Slang, ανοιξη. Βαριομουν και ειπα να το ακουσω το καλοκαιρι. Δεν εχω σταματησει απο τοτε να λιωνω οτι εχουν βγαλει ε. Μιλαμε για ερωτα. Τι σολο Fallon, τι Horrible Crowes, OΛΑ. ΟΛΑ.

Εχουν αυτο το κατι που κανει ολες τις τοπ μπαντες μου να ξεχωριζουν απο αλλες που ακουω γενικα πολυ. Ψυχη, φινετσα και γενικα μιλαμε για ξηγημενα ατομα. Ειδικα αν κατσει και παρακολουθησει κανεις συνεντευξεις του φαλλον, αλλα περισσοτερα τα οσα λεει αναμεσα σε καθε τραγουδι στα λαηβ του, ειναι αξιαγαπητος. Παρλαπιπας μεν, αλλα αξιαγαπητος.

αυτα. Brian fallon.

Eπισης μαλλον η καταταξη παει 59 sound > sink or swin > american slang αλλα ολα ειναι πανεμορφα και Heartfelt ακουσματα.

To EP ειναι επισης φανταστικο.

εδιτ ξανα

να δηλωσω επισης πως εφυγαν απο την sideonedummy (κλαψ, λατρευουμε) και πηγαν καπου μεγαλυτερα. warner Νομιζω, δε θυμαμαι, βαριεμαι να ψαξω. Δε ξερω τι θα σημαινει αυτο για τη μπαντα (περα απο χρημα) αλλα αναμενουμε νεο δισκο απο το νεο ετος. Ιδιως μετα τους πειραματισμους που εκανε με τους horrible crowes ενδεχεται ναναι διαφορετικος ο δισκος.

θα επιστρεψω, αν απαντησει κανεις, με βιντεοαφιερωμα.

Αγαπάμε Gaslight. Είναι και γνήσια springsteenόπαιδα.

Τους είδα πέρυσι στο Bristol σε πολύ μικρό venue, 3-4η σειρά, με support τον Ragan και ήταν υπέροχοι. Από τις συναυλίες που χαίρεσαι πραγματικά.
Παρεμπιπτόντως, μετά τη συναυλία ο Ragan, τον οποίο έχουν γνωρίσει εδώ και 2-3 χρόνια κάποιοι φίλοι μου, μας κέρασε 17 μπύρες (δεν κάνω πλάκα) και στην pub ήταν και ο κιθαρίστας των GA και είπαμε ένα “γεια”.

Προφανώς και όλη η μπάντα είναι ο Fallon. Οι άλλοι είναι απλά τυχεροί που τον γνώρισαν.

Μεγάλες αγάπες οι Gaslight Anthem.Πιστοί στις διδαχές του Boss αλλά τις ενσωματώνουν σε ένα δικό τους φρέσκο ήχο,χωρίς να ακούγονται πιστές αντιγραφές.Φανταστικά τραγούδια με ευκολομνημόνευτα ρεφραίν και γενικά easy but very good stuff!

Γιάσονα πόσταρε αβέρτα!Είναι κρίμα 2 μόνο σελίδες για μια τόσο καλή μπάντα…

Ντεν έχω να πω πολλά - είναι όμορφα παιδιά. Μελαγχολικά αλλά καθόλου μίζερα.

To American Slang βροντάει στ ακούστικά μου όλη τη βδομάδα,
δεν μπορώ να βαρεθώ κανένα κομμάτι,
και μάλλον μου δωσε και το θέμα που έψαχνα για το επόμενό μου photoshooting.

πάμε και λίγα λόγια για το side project που το λιώνω αυτό τον καιρό
Μιλάμε για ΔΙΣΚΑΡΑ πιο μελαγχολικό που ακούγεται παρέα με ουισκάκι και ανασύρωντας παλίες αναμνήσεις για αγάπες! Μπορεί να μην σας κερδίσει με την πρώτη αλλά σιγά σιγά θα μεγαλώνει μέχρι που θα καταλάβετε. Μακράν καλύτερο απο το τελευταίο gaslight

μια ζωη τα λαθος τραγουδια

το τι συμβαινει στο 3.18 δεν περιγραφεται, ποση εκφραστικοτητα.

μεγαλη κουβεντα ειπες για το AS, αλλα μαλλον εχεις δικιο

11 iounh paizoun sto Koko kai exei ginei hdh sold out apo to marth!!!
gamw thn koinwnia mou gamw!!!

na poume omws kai ta kala
apo to official site tous

[I]On May 16th at the Music Hall of Williamsburg in Brooklyn, NY we will try out some of our new songs for the first time. Presale for tickets begins tomorrow at 10am here: tix.concertmaps.com/thegaslightanthempresale/

For this show, The Gaslight Anthem and Bowery Presents are working with Food Bank For New York City to hold a Food & Fund Drive to collect canned goods and funds for hungry New Yorkers. Please join us in bringing nonperishable food donations and putting them in the white food drive bins located by the front door of the venue. The top ten most needed items include canned beans, milk, fruit, vegetable, juice, meat, fish, soup, stew and peanut butter.[/I]

bravo tous!