The Gathering live in Greece (23-25/11/2018)

Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/events/338118756714833/?ti=cl

Αθήνα
https://www.facebook.com/events/326485631217862/?ti=cl

Πάτρα

Λογότυπο που παραπέμπει στην επανακυκλοφορία του βινιλιου how to measure a planet? (Jus’ sayin’)
Πρώτη φορά με μπάσο hugo μετά από πααααρα πολλα χρόνια

Θα τιμήσουμε Αθήνα και βλέπουμε.

Θέλω meeting Θεσσαλονίκη με γνωστούς άγνωστους. :slight_smile:

Νοέμβρης είσαι…αφού :tumbler_glass::beers::tumbler_glass::beers:

Κάάάάάάτι θα κάνουμε :stuck_out_tongue:

τι λενε ρε παιδια απο την φυγη της ανεκε κ μετα???τους εχω χασει τελειως…βασικα ακομα κ απο home k souvenirs δεν θυμαμαι κ πολλα ,παρολο που τα εχω κιολας

Δεν είμαι ο πιο αντικειμενικός για να μιλήσω αλλα οι δυο δίσκοι μετά την Anneke είναι το λιγότερο αξιοπρεπεστατοι. Ok Anneke είναι μόνο μια αλλα η silje είναι πολύ καλη τραγουδίστρια και βγάζει πολύ καλά τα παλιά κομμάτια.
Τους είχα δει Θεσσαλονικη,Αθήνα και Βερολίνο στο τελευταίο τουρ το 2010 και θεωρώ ότι άδικα μειώθηκε ο κοσμος μετά την αλλαγή τραγουδίστριας.

3 Likes

Λίγο να ετοιμαζομαστε…

Θεσσαλονίκη Stones προπώληση :slight_smile:

Εχει και 15αρια;

Μόνο 18αρια

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Η συναυλια της Θεσσαλονικης μεταφερεται στο Principal Club Theater

2 Likes

Δεν πανε και της Αθηνας στο Κυτταρακι :stuck_out_tongue:;

1 Like

Για πείτε εντυπώσεις για εμάς που δεν είμασταν…είδα το σετ λιστ και η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα.
Βέβαια μεγάλη (ευχάριστη) έκπληξη για μένα οτι παίξανε το Probably Built In The Fifties, το λατρεύω.

Και γαμω ηταν. Αααααααμα ξαναπαιξουν ποτε καμια Ολλανδια εκει στο χωριο τους το Oss, μη χασεις την ευκαιρια, πηγαινε να τους δεις. Ειναι η συνθεση του HTMAP? εως Souvenirs, με αλλη τραγουδιστρια. Η οποια ειχε μια χαρα αυτοπεποιθηση και τα πηγε εξαιρετικα στο παρα πολυ δυσκολο εργο που ειχε. Και στα κομματια απο το Disclosure περιλαμβανονται και ορισμενα που ειναι εξαιρετικα. Οι αντιδρασεις του κοσμου στην Αθηνα ανεβασαν επιπλεον το live.

2 Likes

Είπαμε, αγαπάμε την “προδότρα” (όπως σωστά την αποκάλεσες κάποτε :yum:) όμως σαν μπάντα γενικά έχουν τόσο ωραία τραγούδια, όπου έιτε τα τραγουδήσει η Anneke είτε η Silje, είτε ακόμα και κάποια άλλη στο μέλλον, θα ακούγονται πάντα ωραία.

Ναι, έχουν πολύ ωραία τραγούδια, όντως. Όμως καλώς ή κακώς με την Anneke απέκτησαν μια μαγεία που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να αναπαραχθεί/επιτευχθεί/πες-το-όπως-αλλιώς-θέλεις χωρίς αυτήν. Η Silje τα κατάφερε πάρα πολύ καλά, έβγαλε τα τραγούδια σούπερ χωρίς να ακουστεί καρικατούρα ούτε κατά διάνοια - αυτό ήταν μεγάλη λούμπα και μπορούσε εύκολα να πέσει μέσα με τα μούτρα. Εξαιρετική σε απόδοση και με την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν (το 2010 ας πούμε δεν ήταν το ίδιο, σε καμιά περίπτωση). Η επιστροφή του Hugo στο μπάσο τους ανέβασε σε σκηνική παρουσία, είναι και παίκτουρας. Ο σταρ είναι ο Rene όμως κατά βάθος. Φοβερός κιθαρίστας που όμως είναι τόσο απλός που δεν μπορείς να τον μυθοποιήσεις :grin:, αν πουλούσε καμιά μούρη θα τον θεωρούσαν καλύτερο :joy:.

Και για το τέλος:
GATHERING ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ
ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
:grin:

2 Likes

Συμφωνώ φυσικά με αυτά που γράφεις, με την Anneke στην σύνθεση τους δημιουργήσανε τους καλύτερους δίσκους τους, ήταν η πιο επιτυχημένη περίοδος τους και το πιο πιθανό είναι να μην το επαναλάβουν χωρίς αυτήν.
Οι ποστ-προδότρας δίσκοι τους για εμένα πάντως, είναι παραπάνω από μια χαρά.

Αυτό που ήθελα να πω πιο πριν είναι ότι οκ δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς την Anneke στις συναυλίες τους αλλά έχουν γράψει τόσο ωραία τραγούδια που αν τους αγαπάς έστω και λίγο δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα “νιώσεις” και με την Silje.

Για τον Rene συμφωνώ ακόμα περισσότερο και η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα και άλλα πράγματα από αυτόν πέρα από τους Gathering.

1 Like

Εγώ είχα να τους δω από το TG25 στο Nijmegen και δεν ήξερα τι να περιμένω μετά από τέτοιο hiatus.

Πέρασα φανταστικά, τόσο στα καινούρια όσο και στα παλιά τραγούδια. Και νομίζω ότι δε νοστάλγησα την Anneke.

Οι δυο δίσκοι με την Silje είναι από πολύ καλοί (ο 1ος) έως φανταστικοί (ο 2ος).

Συμφωνώ στα σχόλια για τον Rene, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Frank Boeijen, ο οποίος βάζει “πλάτες” για να ζωγραφίσει ο Rene.

Και παρεμπιπτόντως, ο Rene έκανε πριν λίγους μήνες ένα δίσκο με τους Habitants, αρκετά αξιόλογο αν και αρκετά πιο χαλαρό, ρίξτε μια αυτιά όσοι δεν το έχετε κάνει.

1 Like

Και οι δύο δίσκοι post-Anneke είναι πολύ καλοί. Το Disclosure καλύτερο, ναι. Είναι πάρα πολύ καλό και τίμιο συγκρότημα (και πολύ καλοί μουσικοί όλοι τους) ρε οι Gathering, πολύ τυχερός αισθάνομαι που τους είδα δυο φορές μετά από τόσα χρόνια (πήγα και Πάτρα).

Habitants να πω την αμαρτία μου, δεν το έχω ακούσει ακόμα. Ήταν κι ο Hans στη μπάντα στην αρχή, αλλά μετά έφυγε γιατί είχαν μουσικές διαφορές με τον Rene λέει :stuck_out_tongue:.

@Raziel666 δυνατός ο παίχτης που πήγε και Nijmegen!