The Howling Wind-Of Babalon

Επειδη οι Howling Wind ειναι μπανταρα και επειδη βγηκε streaming καινουργιο κομματι φτιαχνω τοπικ για το διαδοχο του τρισμεγιστου Into The Cryosphere.

http://www.profoundlorerecords.com/the-howling-wind-complete-work-on-new-album/

Εδω ειναι και το απιστευτο εξωφυλλο

Κυλοφορει μεσα Ιουλιου

Εγγύηση το κομμάτι, ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε λίγο και το φανταστικό προηγούμενο άλμπουμ εν αναμονή αυτού.

τέλεια νέα!πώς γίνεται με ότι καταπιάνονται αυτοί οι τυπάδες να είναι υπερμπάντα
!πχ serpentine path !!

κ εδώ μια

Πως τα καταφέρνουν να βρίσκονται τόσο κοντά στους Celtic Frost και Darkthrone, ταυτόχρονα να μην ακούγονται παρωχημένοι, και η ποιότητα να φτάνει το Ιnto the cryosphere, είναι κάποιες απορίες που δε μπορούν να απαντηθούν εύκολα.

Φοβερο δισκο εβγαλαν.
Το Scalling The Walls γαμαει στεγνα!

Οι τύποι είναι απλά χαρισματικοί καλλιτέχνες.
Το ξέραμε αυτό.

Αλλά το εκπληκτικό είναι το πώς μεταλάσσουν τα δημιουργήματά τους χωρίς να κολλάνε σε οποιαδήποτε στερεότυπα. Εδώ πχ μετακινούνται στην αστική παράνοια σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν βουτηγμένο στο πολικό ψύχος.

Respect, τίποτε άλλο.

Και κάπου εδώ να πούμε ότι γαμιέται λίγο η Profound Lore γιατί μετά το τελευταίο LEVIATHAN, κι εδώ πετάει ένα ξερό ντίτζιπακ της πλάκας χωρίς καν ένα ψευτομπούκλετ.

Γιατί τόσα λίγα replies εδώ; Πρώτες ακροάσεις και το συγκρότημα δε μας απογοητεύει για άλλη μία φορά. Μου φαίνεται ακόμα πιο μελωδικό και άμεσο από το προηγούμενο, αλλά δε με χαλάει καθόλου. Το πρώτο μισό του δίσκου είχε τα καλύτερα τραγούδια, ίσως είναι λίγο άνισο, αλλά δε λέω μεγάλες κουβέντες γιατί θα ακολουθήσει πολύ λιώσιμο ακόμα. Πάντως μ’ αρέσει που δε φοβούνται να πάνε ακόμα παραπέρα. Πλέον σε σημεία μου βγάζουν συναίσθημα που βγάζουν στα heavy σημεία οι Neurosis π.χ.

Μολις τωρα το ακουγα και μπηκα στο φορουμ απλα για να αποθεωσω.

Αντεγεια

Ισως το αγαπημενο μου με την αρχη να ποστιζει αρκετα.

Διαφορετικο αλλα χαλαρα το βαζω στο ιδιο επιπεδο με το into the cryosphere.
Περιμενω να κυκλοφορισει το βινυλιο απο την parasitic.
Τσιμπηστε και συνεντευξη. http://metalobscur.com/2012/09/03/entrevue-avec-ryan-lipynsky-the-howling-wind/
(Moνο η εισαγωγη ειναι στα γαλλικα)