The Ocean - Heliocentric/Anthropocentric

Με έστειλε…ακόμα πιο κοντά στο στυλ που μου αρέσει…δλδ το ατμοσφαιρικό/επικό/post-ίζον… (απο ταμπέλες καλά πάμε:p)
Και ήχος…απίστευτος…τεράστιος…

Άρχοντες…

To πακέτο τι λέει? Το Precambrian έχει απο τα καλύτερα artworks και το πακέτο του ήταν μπόμπα…κοντράρει tool.

η συσκευασια που περικλειει το σιντι ειναι πραγματικα ιδιαιτερως καλαισθητη ! στο εσωτερικο της υπαρχουν καρτες οπου επανω τους ειναι γραμμενοι οι στιχοι και μοιαζουν αρκετα με καρτες ταρο ! επισης, στην επιφανεια της συσκευασιας υπαρχουν 2 κυκλοι (ο ενας ειναι ο ζωδιακος και ενας αλλος που αναπαριστα κατα ενα μερος το πλανητικο συστημα) οπου εαν τοποθετησεις τον δεικτη του χεριου σου επανω τους μπορεις να τους περιστρεψεις ! με τετοιες κινησεις ελκεται και ο καταναλωτης να τον αγορασει !

Δηλαδή, συμπερασματικά υπονοείς ότι οι Ocean, η μπάντα του ιθύνοντα νού, Staps, προέβη σε μια καλαίσθητη δημιουργία ενός artwork, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα εφάμιλλο μια καλλιτεχνικής δημιουργικής έξαρσης, στην οποία επερικλείετο το προηγούμενο -εξιδανικευμένης ποιότητος- πόνημα της εκ Γερμανίας ορμώμενης post , ατμοσφαιρικής, προοδευτικής κολλεκτίβας, υπό του τίτλου ?Precambrian? ;

:lol::lol:

με σκοτωνεις…

dyingfreedom εισαι χοντρος, ασχημος, κομπλεξικος και κανεις εκπομπη στο mad ?

ακριβως dyingfreedom ! ωστοσο διερωτωμαι…που αποσκοπει η γλαφυροτερη και θελκτικοτερη επαναδιατυπωση της προλαληθεισας σκεψεως μου απο πλευρας σου ?:wink:

Ξερνάω! Απόλυτο ρισπέκτ σε dyingfreedom!

αρεσκομαι στην απλοτητα της εκφρασης των σκεψεων…

Δεδομένης της σαφήνειας, με βάση την οποία στο παραπάνω γραπτό μήνυμα…(δηλαδή πόστ εις την ιντερνετικήν) υπεβλήθη το ερώτημα περί της καλαισθησίας, η οποία από το ?Fluxion? κιόλας διατρέχει την επιμέλεια της καλλιτεχνικής σύμπραξης της κολλεκτίβας, το ερώτημά σου υπονοεί ότι δια μέσω γλαφυρών οσαύτως και θελτικών λογιδρίων επαναδιατυπώθη η απόκριση, περί της οποίας και γίνεται ο τούδε λόγος; Διότι, ο εν λόγω δίσκος εκπέμπει εξ ορισμού μια καλαισθησία, η οποία φανερώνει και τη διάθεση της μπάντας από τα γεννοφάσκια της κιόλας, να αποδώσει Τέχνη και δικαιολογώντας την περί του Ωκεανού ονομασία της, να παρασύρει σε έναν ωκεανό κατακλυσμού συναισθημάτων και μουσικών εξάρσεων το δόκιμο αυτί ενός ακροατή που επιζητά ολίγη από τη μαγεία που προσδίδει η κολλεκτίβα με τους δίσκους της.

edit: Και αυτό είναι το πρώτο μέρος. Λογικά μαζί με το Anthropocentric θα ακούγεται πιο ολοκληρωμένο ως concept. Και τα λινκς με τις επεξηγήσεις παραπάνω,μια χαρά.

λοιπον … ο δισκος ειναι μια τεραστια αηδια … πραγματικα . Συνθετικα ειναι το απολυτο μηδεν …οχι μαλλον λαθος , στιχουργικα ειναι το απολυτο μηδεν , συνθετικα σωζεται λιγο μονο και μονο επειδη εχει τετοιους στιχους και επειδη υπαρχει το Origin of species και το Origin of God (εξαιρωντας τα χυδαια καθαρα φωνητικα της αρχης ).

Σε ενα βυθο με :

οι The ocean καλο θα ταν να μεινουν στουσ κοριαλιογενεις τους υφαλους μαζι με το nemo … πλακα πλακα δεν θα μπορουσα να σκεφτω πιο ταιριαστο soundtrack .

???

:-k

οσο το ακουω
τοσο μαρεσει
παιζει να μαρεσει περισσοτερο απο το προηγουμενο

αληθεια λεω … :slight_smile:

εισαι σιγουρος ? :-s

Ναι ρε παιδιά δεν του αρέσει του Χριστιανού…Αρέσει σε 5-10 απο εμάς και όταν έρχεται η πρώτη αντίθετη γνώμη αρχίζουν τα πλάκα κάνεις? σοβαρά τώρα? είσαι σίγουρος ?

crimson δεν το λέω για σένα αλλά μετά το crack the skye που δεν άρεσε σε νομιστεράκι και είχαμε 50 σελίδες να αναλύουμε το τιεστί προσωπικό γούστο, ε, δεν θα το αντέξω και εδω…Το άκουσε ο χριστιανός, δεν του άρεσε, καλά έκανε, το έγραψε όπως έχουμε όλοι αυτό το δικαίωμα και no big deal στην τελική…

no harm feelings:)

για το αν λεω αληθεια ? απολυτα

για το αν συμφωνεις, οχι … αλλα δεν νομιζω οτι τεθηκε σαν θεμα. :wink:

edit : tyler εκτος απο διπλη προσωπικοτητα και ωραιος γκομενος του hollywood εισαι και ωραιος φορουμας :wink:

ναι ρε παλικαρια…
χαλαρωστε… μια πλακα εκανα…
σιγα μην παρω τα πολυβολα και αρχισω…!
και εγω εχω τοσους δισκους που δεν μου αρεσουν καθολου και ας τους εχουν μαξιλαρι ολοι οι υπολοιποι…

απλα με παραξενεψε ο τροπος που μιλησε…

χυδαια καθαρα φωνητικα

ενταξει…δεν ειναι και ο τσαλικης στα φωνητικα…

παντως ξαναλεω οτι δεν ειπα κατι κακο…
ολα μια χαρα…:slight_smile:
ο καθενας ακουει οτι του καθετε καλα…
δεν ειναι καταναγκαστικα εργα η μουσικη

cool 8)

νταξ
δεν παιζει προβλημα με το να λεει ο καθενας την γνωμη του

απλα
επειδη
οι the ocean
αλλαξαν καπως στυλακι
και επειδη προσωπικα δεν γνωριζω και πολλες μπαντες που να παιζουν σαν και αυτους (οπως ακουγωνται δηλαδη οι the ocean στο heliocentric)
μου κανει εντυπωση
αυτα που αναφερει περι μηδεν στην συνθεση
χυδαια φωνητικα κλπ κλπ

δηλαδη
αμα κατσω να ακουσω πχ το νεο slagmaur
που δεν ακουω black
και κατα 99% δεν θα μαρεσει
η κριτικη μου
-που θα ειναι του στυλ : χαλια φωνητικα, χαλια παραγωγη, κουραστικες συνθεσεις κλπ κλπ-
δεν θα φαινεται “καπως” στους αλλους που τα βρισκουνε φυσιολογικα ολα αυτα??

το εκανα εντιτ πιο πανω αλλα προλαβες και ποσταρες ατιμε οποτε το κατεβαζω σε νεο ποστ

… η αποψη μου για τους the ocean περαν του οτι ειναι τρελα hype μπαντα ετσι κ αλλιως, ειναι οτι στην ελλαδα εχουν διπλα hype απηχηση γιατι ειναι απο τις μπαντες με τις οποιες εχουμε δεθει παραλογα πολυ, σαν κοινο και καλα … μας ηρθαν δυο φορες σερι με το ομολογουμενος πολυ καλο precambrian, φαγανε και το προμοσιον του αιωνα ως next big thing με τις απαραιτητες indie-λεγε με κολεκτιβα καλλιτεχνικες πινελιες … μας εσκασε και η φλασια οτι τους ανακαλυψαμε απο την αρχη (λες και δεν ειχαν αλλους δυο ηδη γνωστους δισκους) , οποτε τους οικειοποιηθηκαμε , ειναι δικα μας παιδια τωρα . Αρα οτι κ να κανουν θα μας αρεσει … ε οχι ρε μαν ο νεος δισκος δεν ειναι καλος …ποσο μαλιστα οταν οντως περιμενεις κατι ακομα πιο δυνατο απο το precambrian. Σε καποιον που αρεσουν οι Tool και οι Evergrey ξερω γω , μπορει να χει να πει περισσοτερο απο τα παλια The ocean , αλλα ακομα και σε αυτη την περιπτωση ειναι ενας αχταρμας επιροων χωρις ουσια .Αυτα* …

*αφηνοντας εξω απο το χορο hammers kai rock hards

Π.Σ. τα καθαρα του ειναι απαραδεκτα στην καλυτερη των περιπτωσεων

edit : σιγκναλ προφανως κρινω κατι μεσα στα πλαισια του “ειδους” που εντάσσεται … μαλλον ομως τους Giant Squid δεν τους ξερεις , και τους Isis τους αγαπησες οταν αντεγραψαν τους Tool και οχι στο ομωνυμο σου . αλλιως ρε μαν δεν εξηγειται ξερω γω…κ για να κλεισω με το προσωπικο κομματι , τους ηξερα πριν το Precambrian και το hammer, man…no offense ε .