Ημουν καπως αφηρημενη πανω απο κατι κωλοβιβλια, ειιχα ξεχασει οτι πεφτουν καποια στιγμη πυροτεχνηματα και λοιπα κατσκευασματα και 12 νταν που ακουω τα μπαμ μπουμ και τα ιιιου ιιιιιου για 3 δευτερολεπτα νομιζα οτι σκανε οβιδες και μας βομβαρδιζουνε οι Τουρκοι.
Ο αλουκαρδ ειχε δικιο, το μυαλο μου λιωνει.
8O8O8O
σιγά ρε κοπέλα μου ! κούλαρε λίγο με το διάβασμα ! και άλλοι έδωσαν πανελλήνιες και βγήκαν έξω τέτοιες μέρες κ πέρασαν κ σε υψηλόβαθμες σχολές ! Take it easy !
BTW , χριστός ανέστη και όποιοι είναι τόσο κακοί κ δν γουστάρουν …να μη σας δω να τσακίζετε αρνι αυριο κ να κάνετε πως δν ξέρετε …8)
φιλικα !
Χριστος Ανεστης ισον λαβφορέβα. Γκέη αλέρτ.
Κεριά στο μανουάλι για το Τζάκσον το Μιχάλη.
Φούσκωσα απ’το φαγί.
Άντε και του χρόνου.
δισκοβολε θα φαω το αρνι και γαμω την παναγια επισης!
how about that?
πφφφφφφφφφφφφ , συγχαρητήρια .
:bye: :bye:
καλα σορρυ αν σου προσβαλλα το παραμυθακι… σε παω γιατι εισαι bluesman!αντε καληνυχτες!
η προσωπική μ άποψη είναι πως ακόμη κ αν τελικά ο ιησούς δν είναι ο θεάνθρωπος που παρουσιάζουν οι γραφές , είναι μια προσωπικότητα της ιστορίας π οι απόψεις κ οι διδαχές του παρέμειναν .
αλλά ακόμη κ αν ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝ ιησούς , όλες αυτές οι ιδέες π ξεπροβάλλουν από τον χριστιανισμό είναι το νόημα του . αγάπα τον διπλανό σου , ο εχων 2 χιτωνες να δίνει τον ένα κλπ. μη κοιτάτε τα παραμύθια (παλια γραφή κλπ) , μην κάθεστε να αναλύετε τα θαύματα π μπορεί κ να μην έγιναν ποτέ . αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τα ουσιώδη του χριστιανισμού (κ φυσικά δν εννοώ τις αρπαχτές των παπάδων) θα την βγάλουμε καθαρή σε αυτόν τον πλανήτη θα είμαι ευτυχισμένος . κ αυτό είναι π έχει σημασία , πως θα ζήσουμε όλοι μαζί ειρηνικά χωρίς αδικιες κ ανισότητες . τώρα αν στην τελική αυτό κάποιος το ονομάσει χριστιανισμό ή αγκουαμπισμό λίγο με ενδιαφέρει .
κοιμήσου για να πλακωθείς στο αρνί αύριο .
Έγραψα μόνο κ μόνο για να σας πώ να ηρεμήσετε κ να κάνω το 10,000 ποστ…
Wretch
April 4, 2010, 3:42am
Μεσιε η ιδεα της καθε θρησκειας οπως αποδεικνυει η εφαρμογη τους ειναι η υποταγη των αγραμματων (και η διαιωνιση τους) και η καλλιεργηση του φοβου. Οταν δεν ταυτιζεται με την πολιτικη εξουσια πηγαινει απο διπλα. Την ουσια χρησιμοποιησαν και οι “αποστολοι” τους, μην εισαι αφελης.
νομίζω πως υπάρχει κ πιο κατάλληλο θρεντ για την συζήτηση . όπως κ να έχει βαριέμαι να κάθομαι να γράφω τι πιστεύω από την στιγμή π ξέρω πως είμαι ο “αιρετικός” κ όλοι με έχουν στην μπούκα από το τουφέκι .
επίσης τα αυτάκια δν με βοηθάνε να καταλαβω τον συλλογισμό σ , μίλα στα ίσα .
Alucard
April 4, 2010, 11:31am
Let the kokoretsobattle begin.
Καλες μασες να’χουμε. Παω να του δειξω εγω
stef
April 4, 2010, 12:09pm
Αυτός είσαι…σε αυτόν τον αγώνα, τα κλεψίματα επιτρέπονται, οι ασίστ απαγορεύονται:):!:
Ψ.Φ.:):!:
ΨήνεΦέρνε!
Wretch
April 4, 2010, 12:13pm
diskovolos:
νομίζω πως υπάρχει κ πιο κατάλληλο θρεντ για την συζήτηση . όπως κ να έχει βαριέμαι να κάθομαι να γράφω τι πιστεύω από την στιγμή π ξέρω πως είμαι ο “αιρετικός” κ όλοι με έχουν στην μπούκα από το τουφέκι .
επίσης τα αυτάκια δν με βοηθάνε να καταλαβω τον συλλογισμό σ , μίλα στα ίσα .
Οσοι τις προωθησαν. Μην αρπαζεσαι. Ειδικα αν βαριεσαι να εξηγησεις κι αν εχεις πειστει απο μονος σου για το τι πιστευουμε.
Το αρνί έπρεπε να πεθάνει κ 2η φορά! Του γάμησα τη μάνα…
μια απλη και λιτη δηλωση…
Η αληθεια ειναι στο bootstroke thread.
Nightwing:
Εγω αρνι δεν εφαγα.
Το λέει κ μόνος του. Είναι γκέι.
Ειπε ο πετινος τον κεφαλα γαιδαρο.
A και κατι αλλο που ηθελα να σου πω ολη τη μεγαλοβδομαδα αλλα το ξεχναγα.