Εχω.Δεν ακουω κρου,οι Μαγκνετ παιξαν 2 φορες τον Δεκεμβρη,οποιος γουσταρει τους ειδε τοτε και σιγα μην καιγεται να τους δει στο Ροκγουεηβ που θα παιξουν μισο σετ,και οι Κιλλερς μου ναι ΤΟΣΟ αδιαφοροι.Χωρις το συμπαθειο.
Αλλα εχει τον ROCKWAVE HERO MOBY,δεν μπορω να πω.
Δυνατά Rockwave Vibes για όλα τα Rockwave Tribes!Γιουχου!
ενταξει ειναι γουστα του καθνος αλλα εγω ας πουμε δεν μπορεσα να δω τους μονστερ μαγκνετ για διαφορους λογους και υπαρχουν και καποια αλλα συγκροτηματα που μου αρεσουν.εσυ τι θα ηθελες να ρθει π.χ
Μου είπαν τα ονόματα από το τηλέφωνο και γέλαγα μια ώρα…:lol::lol:
Εντελώς αδιάφορα όλα τα bands!και από ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος.
Βέβαια θα ανακοινώσουν και άλλα ονόματα,αλλά μετά από αυτά τα πρώτα δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι άλλο θα φέρουν…
Πες τα ρε άουτλο! Δεν είναι ότι είναι χάλια τα ονόματα, είναι ότι κοιτάς Ευρώπη την ίδια εποχή και κοιτάς κι αυτό και βλέπεις το χάος. Και λες δεν πάει άλλο.
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχαν καθοδική πτώση, αλλά πέρυσι δισκάρα βγάλανε, ο Sixx δισκάρα έβγαλε, οπότε εμένα μόνο για ψόφιοι δε μου φαίνονται. + οτί έχουμε την αυθεντική σύνθεση. Όσοι απλά δε τους γουστάρουν, δεκτό.
μα γιατι οταν σου τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζεις τις επιθεσεις.δεν ειπα οτι τα συγκροτηματα ειναι φοβερα αλλα δεν ειναι και κακα.ισως ειναι πιο εμπορικα.αλλα εγω σε ρωτησα για να κανουμε διαλογο οχι ννα ειρωνευεσαι.στα συγκροτηματα που ειπες συμφωνω οτι θα θα ηταν καλο να ερχοντουσταν πλην ισως των down που δεν τους εχω ξανακουσει
φιλικα:)