Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Βαριεμαι απιστευτα και πρεπει σε μιση ωρα να παω προπονηση…πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ…

σε καταλαβαινω φιλε… και εγω δεν την παλευω τωρα, αλλα σε μιση ωρα παιζει η ΘΡΥΛΑΡΑ και καπως θα φτιαξουν τα πραγματα.

τι προπόνηση και γω πρέπει να κάνω κατα τις 10’'30 προπόνηση σπίτι…?

Η αυριανη μερα να περασει και μετα μακρια απο το σχολειο μεχρι την αλλη Τριτη.

κάποιοι με γράφουν?

πάντως, αν το ban του awake έγινε γι’αυτόν το λόγο:

[SPOILER]

[/SPOILER]

…τότε το θεωρώ υπερβολικό.νομίζω πως τον τελευταίο καιρό είναι εμφανής μια κόντρα του rip_noob με τον awake στο φόρουμ.και αυτό το post του rip_noob δε θα γινόταν αν δεν υπήρχε αυτή η κόντρα.θεωρώ πως σε αυτήν την περίπτωση μια σύσταση θα αρκούσε.ακόμα και ένας πόντος θαρρώ πως θα ήταν too much.
η αλήθεια είναι πως ο awake είχε δώσει αφορμές με post σαν αυτό:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1006284&postcount=2259

…το οποίο θεωρώ αρκετά πιο σοβαρό.αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, και νομίζω πως το ban σε αυτήν την περίπτωση είναι υπερβολικό.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό το ποστ του awake:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1004285&postcount=8072

το οποίο ήταν όντως άσχημο, (χώρια ότι στηρίζουμε και λατινοαμερικάνες 8)), η ανμπερντ “θίχτηκε” και διαμαρτυρήθηκε για το ύφος του κι αυτός άρχησε ένα τρολλ-κυνηγητό απέναντί της.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφαγε μπαν απλά επειδή το ζήτησε ο ριπ. Οι μοντς δε βγαίνουν από μαγικά λυχνάρια. :stuck_out_tongue:

καλά, αυτό το post δεν είναι και το καλύτερο, αλλά ο awake αυτό το ύφος έχει, και στο συγκεκριμένο post δε νομίζω πως ήθελε να θίξει κανέναν (αν και το έχει κάνει και αυτό, σε άλλα όμως posts όπως αυτό που παρέθεσα παραπάνω).γενικά συνεχίζω να θεωρώ υπερβολικό το ban για το συγκεκριμένο ζήτημα.θεωρώ πως ένας πόντος ίσως αρκούσε.

μα ποντο πρεπει να εφαγε και να ηταν οριακα, εξου και το -μικρης διαρκειας νομιζω- μπαν…κατα τ’αλλα ναι, στηριζουμε λατινοαμερικανες, η Θαλεια δεν μαρεσει ουτε εμενα ιδιαιτερα, ο αγουεηκ ναι, ηταν λιγο υπερβολικος και μιλησε ψιλο-ασχημα χωρις λογο-λες και ξερουμε απο χτες καθε γκομενα που ποσταρουμε εκει-, η ανμπερν θιχθηκε λες της βρισαν την θεια κτλ κτλ και αυτα τα ωραια…αναμενουμε επανοδο αγουεηκ με ποσταρισμα ωραιου μωρου σαν αναγγελια επιστροφης8)

μα έναν έφαγε ;ρ

τα report του rip προφανώς και ήταν η αφορμή, και όχι η αιτία, όπως συμβαίνει και με αρκετές άλλες περιπτώσεις. κρίνουμε πάντα απ’ τη συνολική εικόνα, όχι από μεμωνομένα ποστς.

δηλαδή εγώ που έχω τρίποντο τι πρέπει να κάνω ,πόσο να φάω για να πάθω μπαν?

βασικα αμα ησασταν σωστοι, θα μπαναρατε και καθε θηλυκο εδω μεσα που εχει το θρασος να ποσταρει καθε συμπαθεστατη/μπαζολα Οντρεη Τοτου μετα απο μωρακλα ανατολικου μπλοκ, καθε χορορ και αγουεηκ που ποσταρουν μια ζωη ανορεξικα μπαζα και απλα να αφηνατε βληδιν και σια να κανουμε αυτο το τοπικ μια οαση μεσα σε εναν ασχημο κοσμο…

ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: τα referrals στα statistics του profile κάθε χρήστη είναι οι πόντοι που έχει φάει ή το πόσες φορές έχει φάει ban?
γιατί απ’ότι ξέρω το ban είναι στους 5 πόντους, ενώ αυτή τη στιγμή ο awake έχει 1 referral.

edit: απαξιώ να απαντήσω στον από πάνω. [-X

2 points

αφήστε τον awake και ακούστε την νέα μπάντα του spice!!!

8)
ουσιαστικά spice and the rj band με άλλο όνομα…:stuck_out_tongue:

θα μπορούσε, αλλά μας αρέσει και σε μας η Οντρεη :oops:

Τα referrals είναι όταν έχεις προτείνει το site σε κάποιον χρήστη, και αυτός με τη σειρά του το δηλώσει στη φόρμα εγγραφής.

σε μένα πήγαινε αυτό?

ναι, το ban είναι στους 5 πόντους.

ε και τι πρέπει να κάνω για να το φάω δηλαδή?
Αν είμαι τρολ?
πχ πώς μπορώ να δώ γιατι έφαγα τους 3 πόντους?

Να κάθεσαι φρόνιμος. Ησυχία τάξη και ασφάλεια ;ρ