Αμα μου πεις λόγω τιμών θα συμφωνήσω:p
Καλά οι τιμές είναι γενικά άστα να πάνε παντού. Εδώ έδωσα 16 ευρώ για παπαρδέλες. Που τον ίδιο τον παπαρδέλα να μου πούλαγαν, 1 ευρώ δε θα το δινα
We roll tonight to the guitar bite
Stand up and be counted for what you are about to receive
We are the dealers
We’ll give you everything you need
Hail hail to the good times
Cos rock has got the right of way
We ain’t no legends ain’t no cause
We’re just livin’ for today
For those about to rock, we salute you
We rock at dawn on the front line
Like a bolt right outta the blue
The skies alight with a guitar bite
Heads will roll and rock tonight
For those about to rock, we salute you, yes we do
Salute
We’re just a battery for hire with the guitar fire
Ready and aimed at you
Pick up your balls and load up your cannon
For a twenty one gun salute
For those about to rock
Fire
We salute you
For those about to rock
We salute you
For those about to rock
Fire
We salute you
Fire
We salute you
We salute you, c’mon
Shoot, shoot
Shoot, shoot
For those who give
For those who take
Those left high
And those on the make
We salute you
We salute you
We salute you
Fire
[SIZE=“6”]Fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/SIZE]
Αγαπω το νεο μου αβαταρ.
Ράνια είμαστε ασορτί ρε:D
Συνεχίζω εδώ για να μη σπαμάρω στο άλλο τόπικ.
Φίλε άστα. Το άτομο δεν υπάρχει. Βασικά μη δίνετε σημασία.
Μου έλεγε ότι τον έδειραν τα ΜΑΤ κάτω στο κέντρο. Κι αυτό μου το λεγε πριν καταλάβω ποιος είναι, γιατί εγώ τον κατάλαβα πρώτος φυσικά.
Τι, δεν του βρήκαν τσιγάρο αυτή τη φορά?
Χαχ ετσι! Fur tv καρδουλες καρδουλες
Περα απο το Eddy’s heavy metal guide επισης επικο ειναι και το Furry guide to love.
"Be gentle with me Eddy!’’
Συγκινηση.
[Παντως πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να σου πιασει απο τοσες χιλιαδες κοσμο κουβεντα ο ΝΤΑΜΝΕΗΣΙΟΝ.]
:lol::lol:
Μου δειχνε ένα κατεσταμμένο κομποσχοίνι, βραχιόλι, δεν ξέρω τι σκ… ήταν και… άστα να πάνε. Εντωμεταξύ καμία σχέση με παρουσιαστικό που θα μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας. Άσε που με ρώτησε αν είμαι ο Λέπερ. Φανταστείτε:lol:
Εδιτ: Mε τέτοια σύμπτωση, απορώ κι εγώ με τη πάρτη μου…:-k
Λαρισα σου ρχομαι!:D:D:band::yahoo::vibrate::yahoo:
Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο!
Είμαι ψώφιος και αναρωτιέμαι, ν πάω ή να μην πάω στην Graphica?
Και γω βασανίζομαι με αυτό. Είναι και στου δγιαόλου τη μάνα ρε γαμώτο…
“German Metal Label SPV Declared Insolvent”
OH MY FUCKIN’ GOD!!
Εγώ τελικά το όχι επέλεξα, μιάς και φράγκα για να πληρώσω την είσοδο δεν έχω οπότε και δε παίζει έκθεση για την ώρα.
μπραβο Σακη
ποτέ δεν τη συμπάθησα αυτή την εταιρεία.
btw, το μσν σας δουλεύει?
Kανονικα εμενα
Και εμένα το ίδιο
επίσης, έψαξα αλλά δε βρήκα τόπικ για Doomsword…μήπως πρέπει οι επικομεταλλάδες της παρέας να φροντίσουν να φτιάξουν ένα?