THE SHAMROCK SOCIAL CLUB | Sunday 29.05 | The Wee Dram Scottish Pub

Αν είστε fans της Ιρλανδικής και της Κέλτικης Μουσικής, αν προτιμάτε τη μπύρα σας μαύρη και το whiskey σας δυνατό, τότε αυτή η βραδιά δεν μπορεί παρά να σας ενδιαφέρει.

Την Κυριακή 29.05.2016, το Shamrock Social Club κατασκηνώνει σε μια αυθεντική Σκωτσέζικη Pub για να σας διηγηθεί ιστορίες από το Σμαραγδένιο Νησί και ολόκληρο τον Κέλτικο κόσμο.

Ξωτικά και Νεράιδες, Leprechauns και Banshees, Κέλτες πολεμιστές, Πειρατές και Πριγκίπισσες, δίνουν τη σκυτάλη στους ήρωες της πρόσφατη Ιρλανδικής Ιστορίας. Μια αλυσίδα που ξεκινάει από τους The Dubliners και καταλήγει στους Dropkick Murphys, ξεπερνάει τα σύνορα του Eire για να επηρεάσει όλο τον Κέλτικο (και όχι μόνο) πολιτισμό.

TAGS : Traditional Irish & Celtic Folk, Jigs & Slow Airs, Rebel Songs, Drinking Songs, Sea Shanties, Pirate Songs, Modern Celtic Rock & Punk.

DJ set by :
Stamatis Grispos
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ (Glimmer Void)

& LIVE Celtic Music Performance by members of Sòlastas

Supported by :
The Greek-Irish Society
Greek Celtic Supporters Club

:black_nib: Παράλληλα με το μουσικό μέρος της βραδιάς, η Murphys (beer) σας προσκαλεί μαζί με την παρέα σας για να απολαύσετε μια απο τις πιο διάσημες Ιrish Stout Beers στον κόσμο!

:black_nib: Οι 50 πρώτοι που θα έρθουν στο The Wee Dram Athens (από τις 8 και μετά) και θα παραγγείλουν μπύρα Muprhys, θα κερδίσουν ένα δωρεάν Celtic Music CD Sampler, compiled & presented by The Shamrock Social Club Team.

:black_nib: Μαζί με τη μπύρα σας, δοκιμάστε τα Special Celtic Platters που ετοιμάζει για σας ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά το The Wee Dram Athens.

:black_nib: Μέλη της world music μπάντας Sòlastas αναδημιουργούν την αυθόρμητη ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής Κέλτικης Pub με μια ζωντανή εμφάνιση-έκπληξη βασισμένη σε Ιρλανδικούς και Σκωτσέζικους ρυθμούς.

The Wee Dram Athens
Κονοπισοπούλου 23
Πανόρμου (δίπλα στη στάση Μετρό Πανόρμου)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 μ,μ,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

FB event : https://www.facebook.com/events/812865288844751/