To καινουργιο λεω ειναι πιο ομορφο :–
Θα τσεκαριστεί!τώρα που κάναμε την αρχή…κρίμα δεν είναι…
ambient + airports = <3 <3 <3
Καλά, ο Brian Eno έχει 5297579 άλμπουμς 8O
από wiki:
Releases
Studio albums 41
Live albums 2
Compilation albums 12
Extended plays 2
Singles 6
Video albums 6
Nαι άστα να πάνε. Άντε να τ’ ακούσεις:Ρ O Eno θεωρείται ο πατέρας του ambient και είναι ο πρώτος που έδωσε αυτήν την ταμπέλα στο είδος…
Ólafur Arnalds - Eulogy For Evolution <-=-=- Δισκάρα!!! 8O8O +φωνώ απόλυτα!!!
Όσο για αυτή τη δισκάρα: Lights Out Asia - Tanks And Recognizers Angmar θα σε ευχαριστώ σε όλη μου τη ζωή!! Με τράβηξε το εξώφυλλο και τον κατέβασα σήμερα και δεν έχω σταματήσει να τον ακούω!! :bow2:
Τον γκυριο να ευχαριστεις, εγω δε ξερω τιποτα. Να κι ενα αλλο που μ’ ειχε πει.
Λιγοι ασχοληθηκαν (και δεν εχασαν).
Ξανανεβαινει το θρεντ λογω ενος παλιου αλλα αγαπημενου.
Fatboy Slim-Right Here,Right Now
τώρα τι ρωτάω εγώ θα μου πείτε…
έχει ακούσει κανείς Chris Nemmo?
Dwraki ena minimal
Eλληνας δεν ειν’αυτος?
χμ, ναι…
Οχι οτι εχω ψαχτει ιδιαιτερα μαζι του,απλα ενας φιλος που ειναι στη φαση μου εβαλε να τον ακουσω και μου ειπε τι παιζει με τη παρτη του.Καλος ειναι.
ναι το reflections είναι καλό… Παίζει και ένα τραγούδι του σε CSI Las Vegas
πέραν το διαφόρων remixes και Eps που είναι πάρα πολλά και δεν τα ξέρω ούτε εγώ καλά καλά έχει έναν δίσκο στην Κλικ Records, το Reflections.
Εδώ και καιρό είναι έτοιμος ουσιαστικά και ο δεύτερος δίσκος που νομίζω ότι μουσικά θα καταπλήξει πολύ κοσμο αλλά αμφιβάλλω αν εμπορικά μπορεί να επαναλάβει αυτό που έκανε το Reflections.
Phileris, είσαι ενημερωμένος, ναι το Snowdrops του έπαιξε στο CSI.
Από την άλλη σε κάποιο καλοκαιρινό μαγαζ όλο και θα έχει ακούσει κάποιος το City A Bongos απλά δεν ξέρει τι είναι μάλλον.
Το βασικό του προσόν κατ’εμε ειναι ότι εστιάζει πολύ στις μελωδίες στα τραγούδια του και λιγότερο στο ρυθμό (beat) ενώ ξέρει πολύ μουσική (και μουσική τεχνολογία) και χρησιμοποιεί αρκετά φυσικά όργανα.
Ίσως περισσότεροι να ξέρουν τον Dousk.
Anagram…best Dousk’s song
τσέκαρε κι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=W2h68VyvH64
Είναι των Brighton Port Authority που είναι στην ουσία Fatboy Slim, και έχει φωνητικά Iggy Pop!
edit: και στον karvou θα αρέσει αυτό
όντως, υπέροχο!
Ok μιας και λεμε για Electronica τσεκαρετε τον Urlich Shnauss (ειναι τυπου Lights Out Asia)
Πολυ καλο,αν και εχω αρκετα απ’τον Iggy αυτο ομολογουμενως μου ξεφυγε.Thanks a lot.
Γαματο και το videoclip.
Phileris, είσαι ενημερωμένος, ναι το Snowdrops του έπαιξε στο CSI.
ενημερωμένος δε λες ότι είμαι, γιατί είμαι… κοπέλα…:lol: Γιατί μου συμβαίνει αυτό πάντα; Σε ΚΑΘΕ φόρουμ με περνάνε πάντα για άντρα… Πρέπει να ανησυχήσω μου φαίνεται
anyway, είχα δει το επεισόδιο και σε κάποια φάση με έτρωγε, “που το ξέρω, που το ξέρω”…
dousk επίσης καλός, ενημερωτικά να πούμε ότι το anagram βρίσκεται στο άλμπουμ DIY
Αν και έχω κάτι αιώνες να ακούσω είτε το ένα είτε το άλλο…
sorry, δεν προέκτυπε από κάπου και μάλλον κινήθηκα από συνήθεια.
το nick σε πρώτη ανάγνωση κάνει για ανδρικό.
είναι πάντως και οι δύο καλοί φίλοι. και με αρκετά μεγαλύτερη επιτυχία στο εξωτερικό παρά στο εσωτερικό, απλά ο Chris Nemmo το έχει ρίξει στην επιστήμη κατά βάση.
πάντως, όταν βγει ο νέος δίσκος, όσοι έχουν αίσθηση καλής μουσικής θα βρεθούν προ σοβαρών εκπλήξεων (θετικών θέλω να πιστεύω).