Those Poor Bastards

Αυτοί οι μπάσταρδοι λοιπόν είναι δυο πειραγμένοι τύποι από το Αμέρικα, o Lonesome Wyatt και ο Minister (πιστοποιημένοι ιεροκήρυκες παρακαλώ :p) οι οποίοι καταφέρνουν με έναν πολύ όμορφο και σάπιο τρόπο να ανακατεύουν gothic και country στοιχεία. Προσωπικά τους γουστάρω με τα χίλια και νομίζω ότι καταφέρνουν να είναι πολύ ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί σε αυτό που κάνουν. Έχουν κυκλοφορήσει 2 EPs, το Country Bullshit το 2004 και το Abominations το 2009 καθώς και 5 albums: Songs of Desperation το 2005, Hellfire Hymns το 2007, Satan Is Watching το 2008, The Plague πάλι το 2008 (έχουν έμπνευση οι άτιμοι :p) και ένα φρέσκο το 2010 ονόματι Gospel Haunted. Επίσης το Νοέμβριο κυκλοφόρησαν και ένα 7’’, το Gospel Outtakes. Προσωπικά αγαπώ το The Plague το οποίο ήταν και το πρώτο που άκουσα αλλά και το Hellfire Hymns. Για όποιον θέλει να τους ψάξει αλλά να ακούσει και κομμάτια:

http://www.thosepoorbastards.com/learn.html

μπράβο hellena.ΜΠΡΑΒΟ.
μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ.προσωπικό αγαπημένο το “satan is watching”, αλλά και τα “plague”, όπως και το φετινό είναι εξαιρετικά albums.
για το “satan is watching” τα είχα πει και στο thread για το folk rock:

[SPOILER]

[/SPOILER]

αξίζει να τους ακούσετε. :country:

bump

κρίμας ρε παιδιά ρίχτε μια αυτιά
Τον Ιούλιο κυκλοφόρησαν και ένα EP με τον τίτλο “Is This Hell?” ο ήχος είναι ο γνωστός σάπιος και άρρωστος και ο Lonesome Wyatt σε τρελά κέφια όπως πάντα :stuck_out_tongue:

http://thosepoorbastards.com/artists/thosepoorbastards/
εδώ μπορείτε να ακούσετε ένα δειγματάκι απ’ το κάθε τραγούδι
το εξώφυλλο για άλλη μια φορά τα σπάει :smiley:

Μόνη μου μιλάω εδώ μέσα :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, οι βλάσφημοι επέστρεψαν :!: Ο παραγωγικότατος Lonesome Wyatt είχε ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση αυτή τη φορά… αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα set που περιλαμβάνει ένα νοσηρό μυθιστόρημα στο οποίο απεικονίζεται ένας άνθρωπος που αναζητά απεγνωσμένα την εξιλέωση και ένα album το οποίο συμπληρώνει και επεκτείνει την ιστορία αυτή. Μια πιο εκτενής ανάλυση από τον ίδιο τον Wyatt

The book is entitled ?The Terrible Tale of Edgar Switchblade,? and tells the story of a religiously obsessed and mentally disturbed bounty hunter, born with cloven hooves. Together with his faithful horse Old Red, they befriend and destroy werewolves, ghosts, prostitutes and other strange creatures. Armed only with his switchblade, Edgar wanders through bitter darkness in a desperate search for God?s cruel light.

The accompanying album, ?Behold The Abyss,? explores the themes of the novel and expands upon several key events. The instrumentation is sparse, broken and filled right up to the brim with misery and ugliness.

When combined, the book and album present a brutal and hopeless picture of humankind?s lonely pursuit of spiritual and earthly desires.

Εξώφυλλο

και tracklist

  1. Thee Beginning
  2. He of Cloven Hoof
  3. A Robe of Scarlet Thread
  4. Old Red
  5. My Beautiful Knife
  6. Phantom Pool
  7. Guilt
  8. Find Me A Gal
  9. Everything is Temporary
  10. Your Faith Shall Be Tested
  11. Sacrificial Lamb
  12. God?s Dark Heaven
  13. Thee End

εδώ http://www.thosepoorbastards.com/news/ ακούτε ένα από τα τραγούδια του δίσκου, το Sacrificial Lamb και περιπλανιέστε στον ζοφερό κόσμο των Μπάσταρδων.

Όσοι πιστοί (αν υπάρχετε εκεί έξω :p), προσέλθετε.

Τι ωραία μουσική και θεατρική φωνή.:slight_smile:

Επιτέλους κάποιος :!: Maria Jane αν έχεις όρεξη ρίξε μια αυτιά και σε κανέναν δίσκo κ πές γνώμες μετά. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Plague ή Satan Is Watching :wink:

Δεν έκανα ποστ απλώς για να γίνει αλλά διέκρινα κάτι το ενδιαφέρον. Και τα φωνητικά και η country που μπλέκεται. Θα τα ακούσω προσεχώς:)

Το “Behold…” ειναι μεγαλη δισκαρα και τα “He of Cloven Hoof”, “My Beautiful Knife” και…βασικα ολα, ειναι κομματαρες.

Αυτος ο συνδιασμος country, gothic (?), (neo)folk ειναι πολυ αρρωστος. Λιγο Johnny Cash, μια τζουρα 16 Horsepower/Woven Hand, ως και μια πρεζα Tiger Lillies βρηκα…

μια μπαντα που θα ηθελα να δω ζωντανα.

Ελενάκι, ξέροντας το γούστο σου και βλέποντας ότι πρόκειται για gothic-country στοιχεία, άκουσα 3 albums τους. Το πρόσφατο ‘‘behold the abyss’’ και τα “satan is watching” , "plague’’. Μ’ άρεσαν πάρα πολύ! Ειδικά το νέο τους album τα σπάει! (Μα πού πας και τα ξετρυπώνεις ρε παιδί μου; :p)
Πολύ καλή ατμόσφαιρα και θεατρική φωνή του σάπιου τραγουδιστή. Ο από πάνω χρήστης τα λέει μια χαρά,συμφωνώ απόλυτα…όλα αυτά συνδυασμένα κατά κάποιο περίεργο τρόπο και το αποτέλεσμα αυτοί οι μπάσταρδοι! :stuck_out_tongue: :smiley:

edit: βρήκες συν έναν που να του αρέσει :wink: εχεχε!