Thou - Summit

Χμμμ ήταν και αργά και δεν διατύπωσα κάποια πράγματα σωστά μάλλον. Ο παραλληλισμός με Maiden ήταν άκυρος όντως γιατί κινουνται εξαρχής σε πολύ πιο Mainstream χώρο σε σχέση με αυτή τη φάση ε και υπάρχει και μια χρονική διαφορά 30 χρόνων όπου μιλαμε για εντελώς διαφορετικές εποχές και διαφορετικά δεδομένα. Μπορείς να βάλεις στη θέση τους converge που ενώ έχουν αρκετά Splits φροντίζουν να έχουν και μια σωστή δισκογραφία και όχι να βγάζουν ένα album κάθε 7 χρόνια ανάμεσα σε 10 splits.

Όσον αφορά το υποκριτικό μέρος που ανέφερα δε θα είμαι και απόλυτος μιας και μιλάμε για αυτοχρηματοδοτούμενους καλλιτέχνες που μπορεί να μην έχουν και πολλές εναλλακτικές στο να βγάζουν τη δουλειά τους προς τα έξω και από την άλλη είμαι και τουρίστας με τη φάση και μιλάω εντελώς υποθετικά οπότε μπορεί να λέω και χοντρομαλακίες επίσης προσπαθούσα να μαντέψω και λίγο πως το έβλεπε ο Bleedin (όσον αφορά τα σχόλια του για τα 200 Collectors Item για τους 200 συλλέκτες κτλ.).

Απλά να στο θέσω αλλιώς μιας και σαν τουρίστας από τη μια μπορεί να έχω σεβασμό σε κάποιον καλλιτέχνη που παλεύει για την καλλιτεχνική του ανεξαρτησία αλλά από την άλλη θα είναι και πιο δύσκολο να με κερδίσει κάτι γιατί δεν έχω και το χρόνο να ασχοληθώ με την 10000 υποκυκλοφορία, Οπότε από τη στιγμή που δεν έχεις και τη δυνατότητα να τσιμπήσεις και πολλούς τύπους πέρα από τους βαμμένους οπαδούς της φάσης τότε δεν έχεις και πολλές προοπτικές για κάτι παραπάνω και αυτό είναι και λίγο μαλακία να γίνεται για μη μουσικούς λόγους. Επίσης παράδειγμα, δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με τα 100 σπλιτς των Xasthur πχ. θα πάω κατευθείαν στα albums τους και σχόλια του στυλ “και που να ακούσεις το χ τραγούδι στο ψ σπλιτ, σβήνει όλη την υπόλοιπη δισκογραφία τους” θα τα ακούω βερεσε. Κάντα μια συλλογή και τότε θα ασχοληθώ.

Ελπίζω να έγινα πιο καταννοητός τώρα

ε, εντάξει, σε τέτοιες περιπτώσεις το μισό πρόβλημα δικό τους και το μισό δικό σου. αυτοί με τη στάση τους προφανώς δεν δίνουν μια (με την καλή έννοια) για το αν θα χάσουν κάποιον περιστασιακό που θα μπορούσε κάπως κάπου κάποτε να τους γουστάρει, εσύ γιατί ντε και καλά να χρειάζεται να ανακαλύψεις το αριστούργημά τους; είστε από άλλο ανέκδοτο, δεν απευθύνονται σε σένα και ούτως ή άλλως - δυνητικά μπορείς να βρεις παντού αριστουργήματα, αλλά έχεις το γούστο σου και δεν χρειάζεται να τραβιέσαι πολύ μακριά από αυτό για να βρεις τέτοια. γενικά πάντως, ναι, σκατά στα σπλιτςσπλατς κ.λπ. προτιμάμε κάλτ τύπους που βγάζουν έναν δίσκο σε στέλνουν στον αγύριστο και χάνονται :ρ

Τώρα το πας αλλού εσυ. Καλώς ο καλλιτέχνης δεν είναι υποχρεωμένος να νοιάζεται για τους τουρίστες ΑΛΛΑ από τη δική μου σκοπιά δεν είναι απαραίτητο ότι αυτό που θα σου τα σκάσει να ασχοληθείς μαζί του(κανονικά όχι θα το τσεκάρω 1-2 φορές και μετά θα το ξεχάσω)θα είναι ντε και καλά από χώρο που θα σε αφορά άμεσα. Απλά γενικά είμαι και λίγο άνθρωπος των δίσκων περισσότερο και όχι τόσο των τραγουδιών.

να ανοιχτει θρεντ αν δεν εχει γινει ηδη, υπαρχει πολυ ζουμι!

το μονο που εχω ακουσει απο thou ειναι το σπλιτ με Leech, που το κομματι των Leech ειναι απεριγραπτο, να μιλησει και ο μπαν γι’ αυτο.

Ντάξει, όλοι σχεδόν οι ήρωές μας πέρασαν από την underground φάση με τα αυτοχρηματοδοτούμενα σπλιτς κλπ.
Και φυσικά τους Δάου δεν τους έμαθα επειδή ειμαι γαμάτος και κατέχω τη Γνώση, σε φόρουμ τους πέτυχα κι εγώ, κατέβασα 3 κυκλοφορίες τους από μπλογκ και τους έψαξα.

Απλά να, μετά από 4-5 μήνες τους ξαναπέτυχα στο sludgeswamp και είπα “έλα ρε καινούριο thou?” και είδα ότι είχα χάσει 2-3 κυκλοφορίες στο ενδιάμεσο.

Και το σ/κ με ενημέρωσε ο Ριπ ότι βγάλαν νέο άλμπουμ και ότι είναι καλό (που είναι παρεπιπτόντως) και κοιτώντας στο αρκάιβς είδα άλλες δυο κυκλοφορίες.

Οκ, καταλαβαίνω ότι μια νεα underground μπάντα προσπαθεί να κάνει γνωστό το όνομά της, αλλά όπως είπα και πιο πριν, ε είναι λίγο πρωτόγνωρο, και σαν οπαδός δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω.

Ε και στην τελική εδώ γκρίνιαζα για τα 5-6 σπλιτς των Unearthly Trance τα τελευταία 3 χρόνια, δε θα γκρινιάξω για τους Thou?:smiley:

και για να κάνουμε και τίμια κωλοτούμπα, μόλις έστειλα πορωτικό ημέιλ σε μερακλήδικο distro για παραγγελία ενός σπλιτ Unearthly Trance κι ενός Thou σε βινύλια :stuck_out_tongue:

Είναι.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5252
:D:D

Ποιο distro, δώσε και κανα link μην τα κρατάς όλα για την πάρτη σου.

Τελευταία άκουσα το Mohorram Atta,Thou - Degradation of Human Life split και αρέστηκα. Γενικά δεν τα παω καλα με το sludge ,eδω τώρα οι punkila των Thou μ’αρεσε. Οπότε δεν τσεκάρω ουτε καν το καινούργιο η λες μπας και…? για πείτε…
btw οι Mohorram Atta ειναι μπαντάρα ε,crust με 3 κιθάρες.ΗΕΑVY (όχι metal :P)

http://www.thronerecords.net/SHOP.htm 8)

edit. @ αποπάνω: punkίλα δε θα βρεις στους thou σ’αυτήν εδώ την κυκλοφορία, πάντως το σπλιτ με Mohorram είναι όντως κορυφαίο.

Μας κατέστρεψες τώρα, μόλις αγόρασα 2 βινύλια από ebay και δεν έχω ούτε φράγκο :frowning:

Κι έλεγα τι σκατά μου θυμίζει αυτό το Thou και τελικά τους είχα ρίξει μια ματιά στο archives λόγω του σπλιτ με Leech των οποίων το Untitled μου είχε στείλει ο Άνγμαρ (και το οποίο είναι πραγματικά καλό, αλλά ας μην υπερβάλουμε κιόλα).

Και ανοίγω τη σελίδα τους και βλέπω 20 κυκλοφορίες μέσα σε 3 χρόνια. Ε, υπερβολή και σπατάλη έμπνευσης και ταλέντου και προοπτικών, το έχω γράψει και στο blackmetal thread (όπου πάρα πολλές μπάντες έχουν ανάλογες πρακτικές). Τεσπά, είμαι με την DarthVader οπτική. Ο καλλιτέχνης μπορεί να βγάλει όσες κυκλοφορίες θέλει αλλά εγώ θα τσεκάρω ένα-δυο full-length (ή “γεμάτα” ΕΡ) και αν γουστάρω συνεχίζω και με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες.

Εμένανε πάντως με όλη αυτή τη συζήτηση με ψήσατε να κατεβάσω να το ακούσω. Και κάποια στιγμή πρέπει να κάτσουμε γύρω από τη φωτιά να συζητήσουμε ενδελεχώς το φαινόμενο των καιρών μας “κυκλοφορώ τριανταδυομιση αλμπουμ το χρόνο”

Το Another World Is Inevitable έχει μια postmetalική/cultoflunική κορύφωση και μ’αρέσει πάρα πολύ :slight_smile:

Αγορά του cd+tshirt από εδώ

συγχαρητήρια που το ξέθαψες γιατί μου θύμισες ότι δεν το έχω ακούσει ακόμα…:oops:
κάπου τους έχω χάσει μέσα στις τόσες κυκλοφορίες τους.κατεβάζω και θα επανέλθω.

Ξέχασα να γράψω οτι ήδη υπάρχει για preorder άλλο ένα 7" split με κάποιους HUMAN INTRUDER :lol:

Preorder από εδώ

To ξανάβαλα κι εγώ τις προάλλες και παραμένει πανέμορφο. Συνιστάται σε όσους θα ήθελαν τους Jesu ή το τελευταίο Earth λίγο πιο heavy.

Κατά τα λοιπά…

bump

ωραίο artwork

και βγήκες στον κήπο να το τραβήξεις μωρέ?

Δεν είναι δικά μου η φωτογραφία ωρέ.

Από αυτό το υπέροχο flickr account το πήρα.