Kiss the pig εχω ακουσει και ναι, γαμει!!1!
today is the day, neurosis και converge βεβαιως…
(και λιγο breach, coalesce, integrity και candiria…)
Εγώ spam-o-bump-άρω για λόγους Bleedin.
γιατί πρέπει.
Υπάρχει αυτό
Υπάρχει και κάτι τέτοιο
To θεικότερο με τούτους δω είναι πως είναι τόσο πολύπλευρα τα άλμπουμ τους που δεν παίζει να βαρεθείς. Ό,τι κι αν ακούς, κάπου θα βρεις κάτι που θα σου κάνει.
O Bleedin ειναι γνωστος θεος , αλλα και τουτος εχει τα δικια του …
και Botch ε …
Μπλιντιν για ελα σε πμ να κανονιστουμε να παρεις και αλλα αλμπουμς τους εκτοσ ριλαξ ρεκορντς
νταξει δεν πιστευω οτι περιμενει κανεις σχολιασμο … απλα ακολουθηστε οδηγιες Μπλιντιν
Πραγματικά ακραίο/σάπιο metal.
Προσπαθώ να ακούσω που και που το temple of the morning star.
Και??? Δεν τα καταφέρνεις???
Τα καταφέρνω αρκετές φορές, έχω αυθεντικό το reisssue. Είναι για πολύ ξεχωριστές καταστάσεις αυτό το album. Με τα υπόλοιπα album δεν έχω ασχοληθεί.
Indeed. H επανέκδοση του “Temple…” με μύησε στους TODAY IS THE DAY.
Εντάξει, ψιλοσπαμάρουμε, αλλα νομίζω πως ό,τι σχόλια ήταν να γίνουν πάνω στο θέμα έχουν γίνει ήδη…
ντάξει βρε ελιτιστές χίπηδες, ξέχασα να γράψω ότι και οι κονβέρτζ και οι (μ)πριτς και οι (τα) μποτς και οι καντιργιά ήταν εξίσου σπουδαίοι. ΩΧΟΥ!
Άντε βάλτε τώρα το Sadness Will Prevail να νιώσετε λίγο. 8)
ΒΒΒ έχεις πμ.
Ας πω και γω τα δικά μου!
Μια φορά κι έναν καιρό, τη δεκαετία του 90, διάβαζα τις κριτικές του Ποπ & Ροκ, μήπως μάθω καμιά μπάντα. Θυμάμαι λοιπόν μια κυκλοφορία που είχε πάρει? 0! Κι έτσι έμαθα τους Today is the day σαν όνομα! (Ή μήπως ήταν οι Oxbow που είχαν πάρει το μηδενικό; Αν και οι τελευταίοι λόγω συμμετοχής Marianne Faithfull, θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση.) Τέλος πάντων, δε θυμάμαι σίγουρα, αν ξέρει κανείς άλλος ας μας διαφωτίσει, γιατί η μνήμη μου μπορεί να με απατάει με κανέναν νεότερο!
Ύστερα από μερικά (αρκετά) χρόνια, και χωρίς να έχω ακούσει νότα, σε μια συναυλία της Venerate αγόρασα το πακέτο Sadness Will Prevail/Live Til You Die που ήταν σε προσφορά. Τα άκουσα λίγο, τα απαίδευτα αυτάκια μου δεν το δέχτηκαν εύκολα και έτσι τα παράτησα προς το παρόν.
Τον τελευταίο χρόνο όμως, που το έχω ρίξει στα ναρκωτικά, εεε στο 90?s noise rock, και έψαξα τη σκηνή λίγο περισσότερο ανακάλυψα πόσο σπουδαίοι είναι οι Today is the day. Μη ξεχνάμε ότι ξεπήδησαν από το φυτώριο της Amphetamine Reptile (βλ. Helmet, Melvins κτλ).
Έχοντας ακούσει τις περισσότερες κυκλοφορίες τους πλέον, και εθισμένος όπως είπα στο θόρυβο, εξακολουθώ να θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο άκουσμα. Παρ? όλ? αυτά ο Steve Austin είναι αυτό που λέμε καλλιτέχνης με άποψη. Γι? αυτό, εκτός των άλλων, έφτιαξε δική του εταιρεία όπου επανέκδωσε τις παλιές κυκλοφορίες των Today is the day.
Τέλος πάντων, να μη μακρηγορώ, όποια μπάντα έχει κατορθώσει να φτιάξει το δικό της ήχο έχει το σεβασμό μου. Και ο σάπιος ήχος των Today is the day είναι χαρακτηριστικός!
Bump λοιπόν μιας κι έχω βάλει Τemple Of The Morning Star.
To τελευταίο τους που είναι στη δισκογραφική του Austin τι λέει?
(Aπειρα Respect στην πιο κολασμένη φωνή έβερ. Βγαλμένη απ’ τα έγκατα της γης)
αχ, είδα το θρεντ και θυμήθηκα πόσο γαμάει το temple of the morning star και το 'βαλα κι εγώ. δισκάρα :respect:
Επειδή θα τους δω αύριο (με 12$ και παρέα και οι Storm of light) τι άλλο να ακούσω εκτός από το Temple και το Pig για να προετοιμαστώ κατάλληλα;
[SPOILER]
ANTE ΓΕΙΑ![/SPOILER]
Κανά νεότερο για εκείνη την φήμη που τους ήθελε να’ ρθουν στην Ελλάδα για λαιβ, έχομε?
Ακουσα καποια σκορπια τραγουδια απο ολους τους δισκους, μου ειχε προτεινει και ο Bleedin History το In the Eyes Of God που παιζουν και οι Bill Kelliher και Brann Dailor των πολυαγαπημενων μου Mastodon και το ακουσα ολοκληρο, αλλα ειναι πολυ noise για τα γουστα μου… Βρηκα καποια πολυ ωραια σημεια παντως, ειδικα σε κιθαρες. Η φωνη με ενοχλει αρκετα ομως. Γουστα ειναι αυτα.
Πήγαινε να τους δεις στο Roadburn και αν τους φέρουν κι Ελλαδίτσα έχει καλώς…
Γιατί λάιβ ΣΠΕΡΝΟΥΝ! λίγο η εκτέλεση του temple of the morning star χάνει, αλλά στα υπόλοιπα έχεις δύο επιλογές: Α) κοπανιέσαι ανελέητα ή Β) Κοιτάζεις σαν χαμένος κι απορείς πως δεν έχουν ακουστεί ιστορίες για τον σχιζοφρενή δολοφόνο του Νόξβιλ…
Ποιο Roadburn μωρέ…
[B][SIZE=5]CATCH THE SOAP KANE TA KOYMANTA ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!![/SIZE][/B]
Bump, γιατί σήμερα (τυχαία) ανακάλυψα από που προέρχεται το γαμηστερό intro sample του “Willpower”.
Είναι από το “Goodfellas”, το ξαναείδα σήμερα, και ένιωσα αυτό το φοβερό συναίσθημα του να ακούς ξαφνικά κάτι που σου είναι πολύ οικείο, όσοι το έχουν νιώσει καταλαβαίνουν.
Κλαίω.
Επίσης, δεν ξέρω ποιος το πήρε πρέφα αλλά πέρσι κυκλοφόρησαν τούτο το κομμάτι: http://todayistheday.bandcamp.com/track/sick-of-your-mouth