Tool

μακράν κιόλας :lol:

εγώ να πω την αλή8εια περιμένω τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας και μαζί λίγο από το άγιο φως

Θα μου πεις γούστα είναι αυτά, αλλά εδω χρειάζεται ένα implied facepalm:p

[SPOILER][/SPOILER]

και εγω θεωρω το 10,000 days το καλυτερο τους αλμπουμ
οχι μακραν γιατι και το lateralus ειναι πολυ ψηλα

και λιγο πιο κατω ειναι και το aenima

Η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γράψουν οι tool κάτι καλύτερο από αυτά που έχουν ήδη γράψει. Έχουν επηρρεάσει το σύμπαν, έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο πάνθεον . Είμαι περίεργος να ακούσω τι έχουν σκαρώσει αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες.

Τους tool τους ηξερα,αλλα αρχισα να τους ακουω χαρη στον φιλο μου (dmembra).
Δεν μπορω να πω οτι ειναι του στυλ μου (μου αρεσουν οι “σουπες” τους), αλλα περαν του γουστου του καθενος,πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο και αξιολογο συγκροτημα και ο τραγουδιστης εχει φανταστικη φωνη.
Παρολα αυτα δεν μπορω να ακουσω πανω απο 5 συνεχομενα τραγουδια απο αυτους γτ με πιανει ο υπνος :Ρ

Ban και ξύλο και κάψιμο του πισί με σούπερ-ντούπερ χάκινγκ!

Tool κι Αγιος ο Θεος…:papas:
Δεν εχουν απογοητευσει κανεναν μεχρι τωρα και δε νομιζω οτι θα το κανουν ποτε αφου για καθε τους κυκλοφορια μεσολαβουν (μεσο ορο) 5 χρονια.Αυτο αυτοματως σημαινει οτι σεβονται τη μουσικη τους και γραφουν κατι καινουριο μονον οταν αυτοι νιωθουν οτι πρεπει να βγει. Στο κατω κατω κανουν συχνα διαλειμματα απ’τη μπαντα κι ασχολουνται με τα αλλα τους προτζεκτ για να μη στερευουν απο νεες ιδεες οταν ξαναβρισκονται ολοι μαζι. Δε πιστευω οτι μια τετοια μπαντα θα βγαλει ποτε της “πατατα” αλμπουμ…

[SPOILER]Πραγματικα ας μου απαντησει καποιος αν υπαρχει ανθρωπος που να εχει ακουσει στα “σοβαρα” τα wings και να μην εχει (το λιγοτερο|) ανατριχιασει. Γι’αυτα τα κομματια (και οχι μονο) το 10000 days θεωρειται κορυφαιο.[/SPOILER]

Πραγματικα ειναι η καλυτερη προσπαθεια μεχρι τωρα, για να επιστρεψει ο awake στο φορουμ. :lol:

Μαζί με το να λέμε ότι το 10.000 … ειναι το καλύτερο τους…

[B]AWAKE ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.!![/B]

Θέλω Awake πίσω να κράζει σε αυτό το θρέντ γιατί κατά την διάρκεια της απουσίας του από εδώ, τα μάτια του άνοιξαν ( 3-4 πόσα έχει…) και κατάλαβε ότι η αλήθεια είναι στους Sex Pistols τελικά.

Υπερμπαντα που εμεις οι λιγο παλιοτεροι βλεπαμε τα βιντεο τους στο ΜΤV και λεγαμε σιγα μην τους βλεπαμε ποτε Ελλαδα…

ολοι θυμομαστε την πρωτη απογοητευτικη συναυλια ομως…λογω χωρου

επισης Aenima > Lateralus > Undertow > 10000 days …πιστευω οι πιο πολλοι οπαδοι τους σθμφωνουν σε αυτο …αν και καμια φορα εγω βαζω το Undertow πανω απο το Lateralus…το Αενιμα ειναι απιαστο …ενω για το καινουργιο οποτε βγει πιστευω θα ειναι ενα 10000days no2 αν και με τους τυπους αυτους ποτε μην λες ποτε…το μονο σχεδον σιγουρο οτι βγαζουν δισκο καθε 5 χρονια :stuck_out_tongue:

Αχαχαχαχα ελα μωρε,δεν τους εθιξα!ισα-ισα!ημουνα πολυ γλυκεια σε σχεση με κατι αλλους τυπους που κραζουν ο,τιδηποτε δεν τους αρεσει και δεν ακουνε,με αισχρολογιες!8O

Ποιος ειναι ο awake καλε παιδια;:-k

ενας dick head!

Αχαχαχα!

:dunno:

:ok:8)

Όποιος/α δεν ξέρει awake δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτό το thread :p. Όλο και από κάπου θα διαβάζει και θα γελά… άντε ρε σω… μπες μέσα ο κόσμος σε αναζητά :slight_smile:

Λοιπόν κορυφαίο album από Tool είναι Aenima. .&- Αρκετά διαφορετικό, σίγουρα πιο intellectual, με περισσότερη συνοχή και πιο στρωτό ως “ροκ” φόρμες (αν και πιο κοντά σε αυτό που αποκαλούμε ροκ, είναι το Undertow) , πιο κόνσεπτ είναι το Lateralus. Κορυφίο σίγουρα album με στιγμές που όμοιές τις δύσκολα θα ματαξαναδούμε. Έστειλε και πολύ κόσμο να ψαχτεί με σπείρες/θεωρίες κτλ. το έκανα και ‘γω παλιότερα, δε λέω πλάκα είναι αλλά στη τελική τυράκι σου πετάνε και χάνετε η μαγεία τους μουσικής καθαυτής. Τα λέω όλα αυτά για να καταδείξω τη διαφορά ανάμεσα σ’ ένα album που λάτρεψα και λατρεύω, όμως αυτό που ένιωσα με το Aenima όσο περνάνε τα χρόνια και κατασταλάζουν ακούσματα και εμπειρίες μέσα μου δεν το ένιωσα ποτέ άλλοτε, ένα album που θα πάρω στο τάφο μου κούφια η ώρα.

Τι να πρωτοθυμηθείς…

Τα απόκοσμα “μπλιμπλίκια” στην αρχή του Eulogy που τελικά είναι γκαρίσματα του MJK φιλτραρισμένα από ντουντούκα
Το ψωλάρισμα του Danny Carey στο 46+2
Τα απίστευτα intros/interludes πείτε τα όπως θέλετε ανάμεσα στα κανονικά τραγούδια
Τον ευθύ χλευασμό στους ψαγμένους underground fans
Τα πορτογαλικά στο Stinkfist
Το διάγγελμα στους φούρνους του Άουσβιτς για να ψήσουν τελικά γαμήλια κουλουράκια αλά Mexico
Το βούλιαγμα της Καλιφόρνια
Τη προσπάθεια εξόρυξης του τρίτου ματιού του awake
…ή μήπως το αριστούργημα του σύμπαντος που ακουέι στο όνομα Pushit.

Πιο “άναρχο” -ότιψιλοναναι album, ως σύνολο όμως δένει απίστευτα, πχ. το Hooker with a penis το θεωρώ ως το πανκ τραγούδι της πορείας τους ως τώρα.

Συγκρίσεις του τύπου 10000d με τα πρoαναφερθέντα album κάνουν τα πλήκτρα του πληκτρολογίου να εκρήγνυνται ως ένδειξη διαμαρτυρείας και μόνο στην προσπάθεια γραφής. Καλoύτσικο album, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, κάτω και από Undertow ακόμα, εκτός και αν τους ανακαλύψατε τότε και είναι το πρώτο που ακούσατε και έχετε συναισθηματικό δεσμό μαζί του μπλα μπλα μπλα…

Τελειώνοντας από τους Tool δεν περιμένω κάτι εντυπωσιακό, αναμασήματα πάλι στη καλύτερη όπως κάνανε στο 10000d, τα φάγανε τα ψωμιά τους αλλά για τους κολοσσούς τους υπερδιαστήματος Aenima/Lateralus θα μνημονεύονται διασυμπαντικά σε όλα τα έτη, μήκη-πλάτη φωτός.

To αριστούργημα του σύμπαντος είναι το Third Eye. Το Pushit είναι ένα απλό αριστούργημα.
Κατά τ’ άλλα συμφωνώ μέχρι και με τα σημεία στίξης.

Και γω θα συμφωνήσω ότι του σύμπαντος είναι το Pushit.
Awake γύρνα.
Βλέπω και Wire τώρα.:frowning:

Και επίσης, η καλύτερη κραυγή εβερ: