Πας Γιάννινα

Σορρυ αλλα οσο και να μη τους γουσταρω το πιο ΦΑΝΑΤΙΚΟ κοινο εκτος ποκ και παοκ(δλδ αλλες ομαδες δεν εχει η Σαλονικα…τελοςπαντων το προσπερναω αυτο) το εχει η Αελ.

Α, και δεν είναι ΠΑΣ ΓιάννΕνα, αλλά ΓιάννΙνα, ας το διορθώσει αν θέλει κάποιος.

Ουτε με σφαιρες.Τοσα χρονια που ηταν θαμμενη η ΑΕΛ κανεις δεν ασχολουνταν στην Λαρισα να την στηριξη,ολοι τωρα που ανεβηκαν Α την θυμηθηκαν

EΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
Αγιαξ της Ηπειρου!!! Ξανα στα σαλονια!!!

Τι μαλακιες καθεστε και συγκρινεται ρε. ποιος ειναι πρωτος στους φιλαθλους και παπαριες. σιγουρα γιαννενα και λαρισσα ειναι απο τις μεγαλυτερες αλλα σιγα μην σφαχτουμε

Δε θα το λεγα. Οι περισσοτεροι Γιαννιωτες ειναι πρωτα κατι αλλο και μετα ειναι και πας γιαννενα. Σε αντιθεση με τους Λαρισσαιους.

Τον πας τον παω σιγουρα πιο πολυ ομως

Εγώ πάντως που είμαι και Ολυμπιακός, σε όλα τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ υποστήριξα ΠΑΣ (έχω ντοκουμέντα από σφαλιάρες που έφαγα όταν πανηγύρισα το γκολ στο Κύπελο, ενώ ήμουν σε πέταλο με Ολυμπιακούς, όπως και είχα σηκωθεί και μπινελίκωνα στη Ριζούπολη όταν δε δόθηκε το πέναλτυ στο χέρι του Άντζα).

Δυστυχώς ο ΠΑΣ κινείται σε διαφορετικούς στόχους με Ολυμπιακό που κάνει πρωταθλητισμό εδώ και δεκαετίες και έτσι είναι και ανούσιο να λες “πρώτη” και “δεύτερη” ομάδα. Αν πάρει ποτέ πρωτάθλημα ο ΠΑΣ (όπως κάποτε η ΑΕΛ, για να μη το ξεχνάμε…) θα κατουρηθώ από τη χαρά μου και όταν οι 2 ομάδες θα συγκρούονται στους στόχους τους, τότε θα φανεί ποια ομάδα είναι πρώτη και ποια δεύτερη στον καθένα :wink: Ως τότε, εγώ δε θα χαλιέμαι να το παίρνει ο Ολυμπιακός :stuck_out_tongue:

Για όποιον δε το έχει πάρει χαμπάρι, ο ΠΑΣ είναι η μόνη ομάδα της Ελλάδος που τιμωρήθηκε για χρέη και στην οποία εφαρμόστηκαν επιτέλους οι $#@#@ νόμοι μας, έστω και για τόσο μικρά χρέη. Ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, ΑΕΛ, ΠΑΟ, κλπ. Από τις λίγες ομάδες με άσπρο κούτελο και πολύ χαίρομαι που έφυγε και ο Κούγιας, που δε ταίριαζε με τους Γιαννιώτες (αλήθεια, πόσες φορές πέρσι φέραμε σε εκτός έδρας “διπλό ημίχρονο, άσσο τελικό” που πλήρωνε καλά στο στοίχημα, αλλά μας στοίχισε την άνοδο;)

Άντε να δούμε φέτος τι και πως. Θέλω να πιστεύω πως φέτος θα μείνουμε στην κατηγορία. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, τρέφω πολλές ελπίδες για Ελευθερόπουλο. Νομίζω πως θα κάνει και μεγάλο πρωτάθλημα. Τσιρίλο κρίμα που μας τον πήρε ο ΠΑΟΚ.

ομως εσυ εχεις 2 ομαδες

ναι, αλλά δεν είναι πως έχω κάποια ομάδα “πρώτη” και κάποια “δεύτερη” :wink: Απλά είναι σε διαφορετικά πράγματα η καθεμιά. Και Ρεάλ υποστηρίζω, αλλά δε χάρηκα ποτέ που κέρδιζε τον Ολυμπιακό. Και αν ποτέ φτάσει ο Ολυμπιακός να ανταγωνίζεται τη Ρεάλ (όπως π.χ. στο μπάσκετ) τότε δε θα την υποστηρίζω πια. Αυτό σου λέω :wink:

ΥΓ. Επίσης, εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα Αττική. Παίζει κι αυτό το ρόλο του…

αλλο ρεαλ με ολυμπιακος και αλλο ολυμπιακος με πας έτσι; Αρα θες δε θες ο ολυμπιακός ειναι η ομάδα σου και ο πας ειναι μια αδυναμία σου.

Εκτος, και αν οπως λες, αν ποτε κανει πρωταθλητισμο ο πας, γινεις πας. Οποτε εισαι οπου φυσαει ο ανεμος απλα:p:p

Αν αυτό κατάλαβες, από το να σου εξηγώ πως δεν έχω “πρώτες” και “δεύτερες”, τότε ναι. Δεν είμαι φανατικός με καμία ομάδα και ούτε τη θεωρώ “θρησκεία” μου ή τίποτα τέτοιο

Ετσι ειναι ρε φιλε. Μια ομάδα έχει ο καθενας μας οι αλλες ειναι συμπαθειες

πως ξεκινησε η κοντρα πας με αελ?

Εγω απ οτι ξερω ανεπισημη είναι. Αλλα καλύτερα να μιλήσει καποιος αμεσα εμπλεκόμενος

εγώ δεν είμαι μονογαμικός τύπος σαν εσάς!:stuck_out_tongue:

Είχε ξεκινίσει πριν τον ημιτελικό για το κύπελλο το 2000κάτι; Δεν είμαι σίγουρος.

Φίλε έχουμε πολλά κοινά και εγώ είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ της ίδιας άποψης φίλε μου και πραγματικά ή άποψη σου με ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ
:bow::bow::bow::bow::bow:

Σου αφιερώνω ένα απόλυτο metal κομμάτι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ

Δεν είναι ορατή καμία συμβιβαστική λύση μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΣ και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αρνήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, καταθέτοντας παράλληλα προσφυγές και διεκδικώντας ένα ποσό που, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει τις 700.000 ευρώ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πέρασαν στην αντεπίθεση κατηγορώντας τους Λουμπούτη, Κουτσοσπύρο, Γόγολο και Παγώνη για αδικαιολόγητη απουσία από τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Ο νομικός σύμβουλος της γιαννιώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Βήτας, μίλησε στον Super FM Ιωαννίνων και αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ θα κινηθεί εναντίον των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, εξαιρώντας μόνο το Σιλά που απουσίασε δικαιολογημένα.

«Οι παίκτες δεν εμφανίσθηκαν για δυναμομέτρηση, ούτε στην προπόνηση και θα κληθούν σε απολογία», δήλωσε ο κ. Βήτας.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τη Δευτέρα 20/7 στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Κόψτε τις βλακείες εκεί πάνω…

Σεβαστό να είσαι όσες ομάδες θέλεις αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι θέμα “θρησκείας” απλά πιστεύω χάνεται το νόημα αν είσαι fan πάνω από μίας. Δεν το λέω για τον Πας γενικά μιλάω. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον που είναι ΠΑΟΚ είναι π.χ. και Λίβερπουλ (αν και νομίζω ελάχιστοι Παοκτσήδες είναι και κάτι άλλο). Αν γεννιόμουν και μεγάλωνα Γιάννενα με 90% πιθανότητα θα ήμουν Πας και με 10% άλλη πιο μικρή ομάδα της περιοχής.

Τον Πας φέτος τον βλέπω πολύ ψηλά. Με τίποτα δεν θα κινδυνεύσει. Ιδίως αν πάρει Μπαλάφα (:lol: αυτό το τελευταίο ήταν αστείο)

Μιλάμε και με Αμορόζο για επίθεση.

ΥΓ. Ποιο είναι ακριβώς το νόημα του να είσαι φαν μιας ομάδας; Γιατί ακούγεται μεν βαρύγδουπο, αλλά παραμένει ανύπαρκτο…

Ε αμα δε το χεις νιωσει μεχρι τώρα ρε καρβου, δε προκειται να σε δώσει να καταλάβεις κανείς πλέον. Ανυπαρκτο είναι για σένα.

Και μιλάτε με τον ΑμοροΥζο

Μιλατε… λεμε τώρα…