Τι γυναικες\αντρες σας αρεσουν

εγω νομιζω οτι οι περισσοτεροι τις παρτολιτσες τις θελουν να τις βλεπουν εξω, αντε και να τις πηδηξουν αλλα ποτε να κανουν κατι πιο σοβαρο μαζι τους.

Για εναν αντρα εχει μεγαλυτερη αξια να “παρει” καποια που δεν την “παιρνουν” πολλοι.
Εκτος βεβαια αν αυτος πηδαει οτι τρυπα υπαρχει και οι πριζες στο σπιτι του εχουν αναστεναξει

Μαλάκα εγώ δε βάζω κάμερες στο σπίτι σου και μετά λέω σε όλους τι έχω δει. Δηλάδη, i want my privacy.

They ain’t glory holes dude.

οι καμερες καλες αλλα μονο για προσωπικη χρηση ΜΟΝΟ, και κατα προτιμηση με συγκαταθεση της εκαστοτε γκομενας

χαχαχαχαχαχα

Nαι,αρκει η παρτολιτσα να ειναι συνειδητοποιημενα παρτολιτσα και να μη το παιζει απλα “ζω εμπειριες” η μυξοπαρθενα,γιατι τοτε η πουτανια δειχνει ακομα πιο ασχημη.

Ισχυει και συμφωνω και επαυξανω και το παταω και το κλειδωνω.(οχι το τοπικ).

Επισης αν δεν το ξερετε, γενικα εμεις οι γυναικες σιχαινομαστε τους σαβουρογαμηδες (“τρυπα να χει και δε με νοιαζει τιποτα αλλο”) και αυτους που μιλανε συνεχεια για το ποσο πολυ/πολλες πηδανε.

αμα τους σιχενεστε κατα κανονα τοτε πως πηδανε ολοι αυτοι?

Ψηλός,ξανθός,γαλανομάτης/πρασινομάτης ν’ακούει Bon Jovi…τουλάχιστον

Ποσταρε γυναικα…Τα λεφτα μου πισω ρε αλητες… :stuck_out_tongue:

Εν τω μεταξυ η παραπανω περιγραφη ταιριαζει σε ενα μονο ατομο απο το φορουμ που ξερω και μπορω να φανταστω…Στα ματια δεν θυμαμαι καλα αλλα λεπτομερειες…:stuck_out_tongue:

Σπαστε το κεφαλι σας τωρα… :smiley:

Αν και δεν εννοώ τι εννοείς,σε γενικές γραμμές είσαι σουπιά!

Ρε, ΝΙΩΣΕ, πραγματικά δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό.

Μα ποσο μπορει να τα σπανε αυτοι οι αντρες!!! :D:p

Κατι σαν την ΑΕΚ που οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει.

Εννοειται. Αλλα καμμια φορα ξεγελιομαστε και νομιζουμε οτι καποιες παρτολιτσες ειναι σοβαρα κοριτσια ενω δεν ειναι κατι παραπανω απο attention whores.

Πες τα. Γιατι στην δευτερη περιπτωση επιβαλλεται μονο “τσο και λο”.
Ναι, ειμαι τρου, ουμ και ουγκ.

ΜΑΝΟΒΑΡ.

στ υψος μ(κοντουλης για αντρας),αδυνατος,μελαχρινος η κοκκινομαλλης,στρετσινγκ,ταττου,πιρσινγκ…ποζερας:D

Ο Φακίνος δηλαδή…

απο κοντουλες μεχρι στο υψος μου, μελαχρινες με ισιο μαλλι οπωσδηποτε, οχι καγκουρια και με μυαλο, να μην ειναι τουβλα :smiley:

Πως μ’αρεσουν οι κοπελες???Καλο ερωτημα…

Η κοπελα,για μενα παντα,πρεπει να μην ειναι πολυ ψηλη(πανω απο 1,75 βαρια 1,79…:p) αλλα ουτε και πολυ κοντη(κατω απο 1,60,γτ μετα θα ειναι επικινδυνα τα πραγματα οταν βγαινουμε εξω…γτ το υψος της θα ειναι εκει που…:lol:)…
Αυστηρα να ειναι μελαχρινη ή κοκκινομαλλα ή μαυρομαλλα.Ποτε ξανθια(οι ανταυγιες επιτρεπονται…:D).Φυσικη Ξανθια(και ας τα εχει βαμμενα αλλιως) απορριπτεται δια ροπαλου!!!Γτ μπορει στην αρχη να σ φανει οτι διαθετει και λιγο μυαλο…αλλα μ εχει τυχει να γνωρισω και μερικες που επιβεβαιωνουν τον κανονα…
Αρκετα με τα μαλλια…ματια δεν εχω προτιμηση,ολα εχουν την δικη τους ομορφια.Χειλη επισης,ολα ειναι ωραια.Μυτη(εδω εχουμε προτιμησεις…)να μην ειναι πινοκιο(και αμα ειναι…ρε κποελα μ δεν το βλεπεις?? υπαρχει και η πλαστικη!!!).και αυτια να μην ειναι σαν το Νταμπο!!
Το σωμα της να μην ειναι χοντρο(βεβαια οι καμπυλες(οι μικρες παντα…) επιτρεπονται…).Στηθος οπισθια κανονικα.Αμα εχει ξεχωριστα προσοντα απο μονη της μια χαρα,αλλα αν δεν εχει δεν μας νοιαζει.Ετσι και αλλιως οι γυναικες εχουν κομπλεξ να τους πεις οτι θα ηθελες να εχει πιο μεγαλα βυζια(οποτε ετσι αποφευγεις και το να σ κραταει μουτρα…).
Ο χαρακτηρας της…ΔΕΝ θελω με τιποτα να ΒΡΙΖΕΙ και να ΚΑΠΝΙΖΕΙ!!Ειναι 2 πραγματα που σιχαινομαι.Αμα ακουσω κοπελα να βριζει τρελαινομαι :blow:.αμα ειναι η δικη μ κοπελα την παραταω συξυλη και αντε γεια!!!και επισης θελω να μην ξενο-π***,να μην το παιζει χαζογκομενα(οχι συνεχεια τουλαχιστον) και να μην ειναι το χαζοζρουμενο(του στυλ…αχου τι ωραιο γατακι…)

Σε γενικες γραμμες αυτα…

Πρέπει να έχει τιγκάρει το mailbox σου από pm αυτή τη στιγμή…