Εκλογές 2009

Μιλας δατς για του μαθητες που ξυπνησαν κ αγωνιστηκαν ??? πως κ ετσι ?

Προφανως δεν μιλάω μόνο για τον δεκεμβρη χρήστο.

Ναι με τις πορειες και με τα προβληματα του εκπαιδευτικου συστηματος ,αρκετα παιδια ενδιαφερθηκαν αφυπνιστηκαν να στο πω ετσι.
Βεβαια δεν θα στο κρυψω δεν θεωρω αφυπνιση το να σπασεις μια τζαμαρια η να δειρεις ενα μπατσο η να κανεις απεργια πεινας:p

οτι να ναι
η απεργια πεινας που κολλαει βρε παπαρα ?

Για να χω βγαλει την γλωσσα ρε μαλακ καταλαβεινεις οτι ηταν ενα αστειο.
Νομίζω οτι μπορεις να το καταλαβεις.

εχει γινει σαν κινουμενη μπουχεσα γιαυτο το ανεφερε :lol:

Εγώ προσωπικά συμφωνώ και κόβω τις φλέβες μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Kι εγω κλεινω τα αυτια μου απο τις φωνες σας γιατι ειναι αρκετα ευαισθητα στα πολλα ντεσιμπελ.Γιαυτο δε μπορω τους Μανοβαρ αλλωστε…

ποιος ειδε την ομιλια του γιωργακη σημερα να μας πει αντυπωσεις?

Εγώ,ήταν πολύ καλός.

ειπε τις συνηθισμενες πιπες να φανταστω, ε?

Βασικα δεν το πε ειρωνικά,πασπιτης ειναι.

και γω σοβαρα το ειπα:)

Με αυτη τη λογικη ομως, καταλαβαινεις πως ο κοσμος που θες δε θα μαζευτει ποτε. Αμα εσυ κι εγω και ο αλλος και ο παραλλος καθομαστε και περιμενουμε να μαζευτει κοσμος, ε δε θα μαζευτει απο μονος του. Αμα δεν κουνησουμε να το κωλαρακι μας, επανασταση που λες, δε βλεπουμε. Δηλαδη οι αλλοι που κατεβαινουν ακομα και οταν δεν εχει κοσμο (αλλα αυτοι ειναι που δημιουργουν τον κοσμο), μαλακες ειναι, και εμεις οι μαγκες που περιμενουμε ωραια και καλα και οταν δουμε οτι εχουν μαζευτει πολλοι μαλακες μονο τοτε θα παμε?

Εχω κατεβει αρκετες φορες σε πορειες, και ξυλο εχω φαει, και μου την εδινε και μου τη δινει ακομα που τους εβλεπα ολους να πηγαινουνε για καφε με τη δικαιολογια οτι δεν παει κανενας. Αμα ειναι ετσι μια ζωη θα καθομαστε να μας γαμανε.

Αυτα περι ηγετη δε τα βρισκω σοβαρα. Πως περιμενεις να βρεθει ο ηγετης? Θα ερθει μια μερα να σου χτυπησει την πορτα κι εσυ θα του παρεις συνεντευξη να δεις αν σου κανει?? Απο το πουθενα? Ο Τσε πριν γινει γινει πασιγνωστος και αρχισουν να τον ακολουθουν και να τον θαυμαζουν ολοι, ειχε μια χουφτα ανταρτες μονο και αυτοι οι λιγοι φτυσανε αιμα μεχρι να τους ακολουθησουν ολοι… Με το δικο σου σκεπτικο ρε Τολκι, ολοι αυτοι ηταν μαλακες και κοροιδα γιατι ηταν λιγοι. Αλλα ετσι ρε φιλε ξεκινανε ολα.

Φιλικα παντα, και sorry που το επανεφερα εκει, αλλα ειναι ενα θεμα το οποιο ηθελα να θεσω. Αν ολοι καθονται και περιμενουν, θα περιμενουμε ες αει

Alucard ποσο χρονων εισαι?

21 γιατι

Eγκυκλοπαιδικα ρωτησα

Ναι, κι εγώ στάθηκα στα 2 σημεία που στάθηκε ο Alucard. Αν και συμφωνώ με κάμποσα πράγματα από όσα έχεις πει εδώ, tolkki, αυτά τα δύο είναι λίγο περίεργα έως αντιφατικά με το όλο σκεπτικό που έχεις διατυπώσει τόσες μέρες. Ιδίως αυτό για τον ηγέτη, και για το ότι όταν έρθει, θα τον ακολουθήσουμε κλπ. ‘Νταξ’, είναι λίγο αστείο αν το σκεφτείς.

Καταρχήν όλοι είμαστε συμβιβασμένοι oπότε σταματήστε αυτή την πιπίλα. Όλοι θα δουλέψουμε κάτω υπό τις διαταγές ενός αφεντικού, όλοι θα πάμε στρατό, όλοι θα πληρώσουμε φόρους κτλ κτλ. Το σύστημα υπάρχει και είναι συγκεκριμένο. Από εκεί και πέρα ή το αρνείσαι και πεθαίνεις της πείνας ή το δέχεσαι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και παράλληλα πολεμάς για να το αλλάξεις ή απλά το γουστάρεις και κάθεσαι στον καναπέ σου.

Τόλκι ρωτάς τον Άλουκαρντ πόσο χρονών είναι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους αλλά η άποψη που έχεις sorry που θα στο πω αλλά είναι άποψη 15χρονου που μόλις τώρα αρχίζει να αντιδρά και τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του. Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω το γιατί κάνεις λάθος, μεγαλύτερος από εμένα είσαι ψάξε μόνος σου να βρεις γιατί όλα αυτά που λες είναι αφέλειες. Εγώ θα πω απλά πως με αυτή την απαθή στάση που έχεις δεν διαφέρεις σε τίποτα, μα σε τίποτα όμως από τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όσο κακό κάνουν αυτοί στην κοινωνία άλλο τόσο κακό κάνεις και εσύ. Ειλικρινά η αδράνειά σου έχει τα ίδια κακά αποτελέσματα μόνο που εσύ είσαι δύο φορές αδικαιολόγητος γιατί υποτίθεται πως δεν είσαι και πρόβατο όπως πολλοί από αυτούς.

Tουλαχιστον ανηκω στο 80% του ελληνικου λαου.
Κατι ειναι κ αυτο

Point?

Α! Και κάτι που είδα τώρα:

Από που τα βλέπεις ρε Τόλκι; Αφού έχεις να κατέβεις σε πορεία από το λύκειο. Εκτός και αν τα βλέπεις από τον Χατζηνικολάου και την Τρέμη…