Συμπαθείτε το ΛΑΟΣ; Ναι ή όχι;

Και να χει και μουσικο τριβια περι της ροκ ιστοριας. Πολυ …πατριωτικα το πηρατε. Μηπως ψηφιζετε λαος;8O

δε βρίσκω λόγο να μου μιλάς στον πληθυντικό :!:

κατά τ άλλα, απ’ το ν’ ανοίξει θέμα για να συζητήσουμε (ΠΑΛΙ) για το γλοιωδέστερο των κομμάτων, θα προτιμούσα να μη μπορεί να ψηφίζει ο κάθε τουρίστας και να αποφεύγαμε τα επακόλουθα.

έτσι κι αλλιώς, σε λίγη ώρα θα κλείσει το poll και το τόπικ μαζί. Αυτό που προτείνεις δε μπορεί να γίνει, γιατί τότε στα μουσικά polls θα έπρεπε ο άλλος να φτάσει τα 100 ποστς για να ψηφίσει ποιος δίσκος των Metallica του αρέσει περισσότερο. Θέλουμε τους πάντες στα μουσικά μας τόπικ να έρχονται και να συμμετέχουν :wink:

Αναφερομουν και σε καρβου κι αλλους που αναφερθηκαν στο θεμα
Edit: Να βαζεις γλωσσιτσες τοτε καλε μου γιατι δεν σε ξερω κιολας

η συμμετοχή δηλαδή εξαντλείται ή έστω εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στη δυνατότητα του χρήστη να μπορεί να ψηφίσει στα ρημαδιασμένα τα polls? προτιμώ να βλέπω ποστς με γνώμες.

το νούμερο δεν είναι πρόβλημα καρβου. βάλτε 5 ποστς ξέρω γω. στο introduce ν ανοίξει θρεντ, τα χει πιάσει στο νερό. τέσπα, δικό σας είναι το μαγαζί.

πως καταφέρνει ο ΛΑ.Ο.Σ. να ασχολείται ο κόσμος συνέχεια μ’ αυτόν, είναι κατόρθωμα πάντως, μπράβο του.

ψ. λολ ρε σοφι-κ, δεν το γραψα στα σοβαρά…

Αυτό με τα 5 ποστ και πάνω δε ξέρω αν μπορεί να γίνει, αλλά έχει ενδιαφέρον ως ιδέα. Κατα τ’ άλλα, σιγά μη σκάσουμε και για τυχόν σκηνικά όπως το τωρινό με τις ψήφους στο ΛΑΟΣ απο fake users. Αφού τέτοια περιστατικά είναι του χεριού μας στην τελική. 8)

Καθήστε να δούμε τώρα τι θα γίνει με την πραγματικότητα εκεί έξω, και τις αυριανές εκλογές, τι θα απογίνει το κόμμα αυτό τελικά, και τι θα καταφέρει… Εμένα αυτό με προβληματίζει μόνο.

Ασχετο, αλλά αξίζει (τις τελευταίες αυτές ώρες που θα υπάρχει αυτό το τόπικ) να παρατηρήσετε το σχήμα που δημιουργείται πάνω στο poll.



Πιστεύω είναι η απάντηση σε όσους νόμιζαν πως αρκούσε να δημιουργήσουν account στο φόρουμ μόνο και μόνο για να ψηφίσουν το συγκεκριμένο κόμμα για να βγει πρώτο στις ψήφους και μετά άντε γειά. 8)

Μου γίνεσαι κακούλης και είσαι και μοδ.:stuck_out_tongue:
@δουδ: Το ότι ασχολούνται όλοι με το ΛΑΟΣ σε πείραξε? Εδώ μας κυβερνά ο Κωστάκης και τώρα πάμε για τον Γιωργάκη. Ο ένας δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο, ο άλλος έπεσε απο το ποδήλατο ξερωγώ.

Και για να απαντήσω στην ερώτηση, προφανώς και όχι.
(Αν και με τα σποτάκια του πάντα σκάω ένα χαμόγελο. Μπαίνουν αυτομάτως στη σφαίρα του καλτ.)

Γενικότερα, ένας άνθρωπος που ανοίγει κανένα βιβλίο και δεν ψωνίζει τσιτάτα από την σελίδα του Damnation #-o:lol: που ανακάλυψε ο Καρβου, δεν γίνεται να υποστηρίζει το ΛΑΟΣ.

Εκτός και αν το μόνο βιβλίο που έχει ανοίξει είναι το μαιν καμφ:lol:

… ή και ολόκληρη την παραγωγή του εκδοτικού οίκου του Μπουμπούκου! #-o

:lol:
Είδες… μπορεί λοιπόν και κάποιος με μεγάλη βιβλιοθήκη#-o να είναι υποστηρικτής αυτού του πράματος:lol:

Ειμαι αριστερος ιδεολογικα , αλλα στηριζω το ΛΑ.Ο.Σ., γιατι ειναι ολοι τους Χρυσα Παιδια :wink:

πως γινεται αυτο δηλαδη?

ΝΕ!!!

MH ME KOΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΣΑΠΟΥΝΙ

Αν με αυτό το σαπούνι πλένεται η Natalie Portman είμαι μέσα ε:oops:

Δε μπορω να παρω στα σοβαρα,ποσο μαλλον να συμπαθησω το κομμα του οποιου ο αρχηγος εβαλε στο ψηφοδελτιο την Σαρρη.Αυτο δειχνει οτι δεν τον ενδιαφερει να κανει κατι σωστο αλλα να προκαλεσει σουσουρο γυρω απο το κομμα.Καλα για Πλευρη κ Γεωργιαδη δεν χρειαζεται να πω κατι τα λενε ολα οι δηλωσεις τους.[-X

δεδομενου οτι ο δικομματισμος ειναι “εξολοκληρου” ηλιθιος και ο συριζα ειναι αδιαφορος, το ΛΑΟΣ ειναι επικινδυνο, οπως επισης και οι ψηφοφοροι του.

+100000000000