Πάτα στον αριθμό των ψήφων ρε συ!
ειχα 5 ατομα ως “φιλους” στο προφιλερο μου…και ο Μικες ηταν ενας απο αυτους…
οχι πλεον!
ΓΔΦ???
ελευθερια αποψεων εχουμε ρε παιδια
Ακριβως,το να μου σβηνονται ποστ σε τοπικ του λαος μονο φασιστικο μπορει να χαρακτηριστει.
ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ και ο post-deleter λοιπον!
Οι χαρακτηρισμοί να λείπουν εφ’ όσον κάποιος δεν προκαλεί με τα ποστ του.
Είσαι το ίδιο πρόσωπο;
:lol::lol:
Leper, το ψαξες καλά το θέμα. Αν πάντως το φόρουμ και όσα γράφτηκαν στο τοπικ “εκλογές” τον έκαναν να αλλάξει γνώμη, είναι ένα κέρδος αυτό.
νεο accoynt μονο και μονο για να ψηφισουν το ΛΑΟΣ#-o
ελεος και εγω εχω βαρεθει να συμπληρωνω φορμες για register:p
Χεχε, χαίρομαι που έπαιξα έναν ρόλο και μετέστρεψα έναν υποψήφιο ψηφοφόρο του ΛΑΟΣ, απο τον διάλογο που κάναμε. 8)
Δεν ειναι τυχαιο που το μικροφωνο ειναι σε αυτη τη θεση
Κάποιες απο τις ψήφους των συμπαθούντων προέρχονται απο ίδιο account. Δηλαδή πόσο έλεος ρε παιδιά.
Tι να πω φίλτατε Ellanor. Εάν έλεγα ότι δεν επηρέασες τις απόψεις μου -και δη με σωστή κατεύθυνση- θα έλεγα ψέμματα. Το ότι είμαι από την μεριά μου ευγνώμων νομίζω το έχεις καταλάβει. Αυτά.
Οι ψήφοι των petergr και Bill_gr καθότι είναι από τον ίδιο user που έκανε πολλαπλό account και δε μπήκε εδώ μέσα για το μουσικό μας φόρουμ, αφαιρέθηκαν. Το ποσοστό όσο κι αν το προσπαθήσετε παιδιά δε θα το αλλοιώσετε. Μας παίρνει λίγα δευτερόλεπτα για να σβηστεί η νοθεία σας. Ευχαριστώ
Laos can feel the love :lol:
p.s. το ωραίο είναι πως οι περισσότεροι που ψηφίσανε ‘‘όχι’’ έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις/τοποθετήσεις σε διάφορα θέματα, αν αυτό λέει κάτι.
Για να δουμε τι θα πει και η καλπη.
Ναι ρε συ. Και ειλικρινά, χαίρομαι πολυ γι’ αυτό.
δε γίνεται ρε ένας φίλος του Μπαρκς και του Ντοστογιέφσκυ να υποστηρίζει το ΛΑΟΣ! Απλά δε γίνεται!
να συμπαθω το λαος?πλακα κανετε!!οξω!!!
γενικά το να μπει δικλείδα ασφαλείας στα πολλς επιτρέποντας την ψήφο μόνο σε χρήστες με 100+ ποστς δε σας έχει περάσει απ το μυαλό?
O peter ειναι ο damnation ρε… :lol::lol:#-o
Θα ηταν ρατσιστικο και αφου οι admin μπορουν να δουν την νοθεια δεν τρεχει θεμα και καλητερα που δημοσιευουν και ονοματα απο αυτους που καναν την μακακια