ΗΡΑΚΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ, ενα απο τα σπουδαιοτερα και ιστορικοτερα αθλητικα σωματεια της Ελλαδας.

Αυτη η συσπειρωση και η δημιουργια νεων οπαδων, μονο χαρη στην Ιδεα ΗΡΑΚΛΗΣ και χωρις κανεναν προσφατο τιτλο, που εχει καταφερει η Αυτονομη Θυρα 10 αυτα τα 3 χρονια απο την ιδρυση της, ειναι τεραστια υποθεση.

Ναι δεν λεμε υπαρχουν και λαθη στα γηπεδα. Εσυ επρεπε να παιζεις στο χαριλαου ο αρης στη τουμπα και εμεις στο καυταντζογλειο αν μιλαμε για χωρητικοτητες. Η μαλακια αυτη που λεγεται αορατη θυρα 10 το μονο που εχει καταφερει ειναι να παρει στις ταξεις της καθυστερημενους που ψηνονται για ξυλο και μονο. Ησασταν ανυπαρκτοι και θα συνεχισετε να ειστε, απλα τωρα θα νομιζετε οτι μας εχετε στα ντου και αλλα τετοια ωραια σχετικα με μπαλα. Αντε γιατι πολυ χουλιγκανοι την ειδατε τελευταια.

Ενώ προφανώς τους έχετε εσείς στα ντου, σωστά?

Aχαχαχαχα

Προσκυναμε ChrisP. :slight_smile:

Ενταξει το ειδαμε και αυτο. Μπαογκτζηδες να λενε τους Ηρακληδεις καθυστερημενους… μετα και απο αυτα που εχουν ποσταριστει στο ‘‘paok ultimate poll’’…

Και για το τι νομιζει ο καθενας για τα ντου, ας αφησουμε καποιον ουδετερο, ουτε παοκτση ουτε ηρακληδεα, να μας πει τις εμπειριες του. Σχολια ενος Αεκτζη που ηρθε Θεσσαλονικη για το Ηρακλης-ΑΕΚ την ημερα που επαιζε και ο παοκ εντος εδρας:

[SPOILER]sorry re magkes ego akoma den katalava gia poio logo milane oi paoktsides afou fagane soutia apo gries kai to kseroume oloi auto akoma kai autoi pou den eimaste paok h iraklis…!!oso prospathite na mas pisete re paokia pos dn fagate soutia toso rezili gineste…SAS KSEFTILISAN OI GRIES MLKS…DEN EISTE IKANOI NA EXETE TO DIKEFALO GIA SIMA…MONO EMEIS O DIKEFALOS…AEK ORIGINAL 21

tespa se ponaei pou arxisan na vgenoun stin fora ta rezilikia sou…kala toso kairo ta legan oi gries alla den tous pisteva na leo kai tin alitheia alla auto pou eida to savvato itan to kati allo…[U]eida paokia na trexoun kai oi gries apo piso na sas parakalane na girisete piso alla pou esis,oute ta mixanakia den pirate…OPOU FIGEI FIGEI…[/U]

auto to skiniko pote egine pali??? ego ksero to fetino skiniko pou oi gries trexoun tous paoktsides,otan epaize iraklis-AEK…kai paliotera exoun faei soutia ta paokia apo gries…??? (τα σκηνικα ειναι πανω απο 10 σε 3 χρονια)[/SPOILER]

Α, και για να μην με πειτε φιλοχουλιγκανο (:p), σε αυτο το περιστατικο που περιγραφει ο αεκτσης, τα παοκια ηταν αυτα που ηρθαν με διαθεση για ντου, αλλα μολις ειδαν να ξεπροβαλλουν απο τους καθετους δρομους της Αγ.Δημητριου ηρακληδεις, επαθαν ενα ταρακουλο και εφυγαν τρεχοντας παρατωντας τα μηχανακια και τα αμαξια τους εκει.
Δηλαδη ‘‘ηρθαν για μαλλι και εφυγαν κουρεμενοι.’’ :lol:

Τις μαγκιες σας λοιπον μονο στον ρουλη.
Σε εμας δεν σας παιρνει, καταλαβετε το.

Και στο αγωνιστικο κομματι παντως, διπλο στην εδρα μου δεν εχεις παρει εδω και 12 χρονια.:wink:

Το σποιλερ να φανταστω κομμεντ απο γιουτιουμπ. Ε ναι, τι να κανουμε ειναι δυνατο επιχειρημα, μας εχετε.

Κανονίστε ένα ραντεβουδάκι οι δυο σας να δούμε ποιος έχει ποιον. :slight_smile:

Το οτι ειναι απο γιουτουμπ τι σημαινει ??

Ο ανθρωπος ηταν εκει και τα ειδε με τα ιδια του τα ματια. Δεν τα ακουσε σαν ιστοριουλα απο καποιον συν-οπαδο του…

ντερμπι χθες και ειχατε 6500…ανυπαρκτοι

αρχιδια ντερμπι ρε…για τον ηρακλη ο παοκ ειναι παοκακος…πως λεμε πανθρακικος…για αυτο δεν ειχε πολυ κοσμο:lol:

ΟΚ, θα παω και γω να βαλω ενα αεκτζιδικο ονομα και θα γραψω ρε σεις πλακα πλακα οι παοκτσηδες τους ετρεχαν εκεινη την μερα. Καταλαβαινεις την εγκυροτητα των youtube κομμεντς;

αστεια σημειωση: τους αεκτζηδες τους φωναζουμε γριες του νοτου χωρις να σημαινει κατι αυτο σε σχεση με αυτο π εγραψα

Μάγκες χεστήκαμε αν οι γριές έχουν τα παόκια στα ντου ή το ανάποδο. Χεστήκαμε και πόσο έγκυρο είναι το σχόλιο που έγραψε ο άλλος στο youtube.

Καλα δεν περιμενα απο παοκτση να παραδεχτει τιποτα, ακομα κι αν κατι ειναι προφανες.

@ παπαρδελα

αναλογισου ομως και τις καιρικες συνθηκες, αλλα και ολη την γενικη ξενερα που εχει φαει ο λαος με την πορεια της ομαδας τα τελευταια τρια χρονια. Παρε παραδειγμα πρωτη αγωνιστικη με τον αρη, οπου η ομαδα εδειχνε οτι εχει προοπτικες, ειδες οτι ειχε κοσμο.

Αμα θες να σου δειξω το λαο του Ηρακλη υπαρχουν πολλες φωτογραφιες και βιντεο.

Και στην τελικη ποιος σου ειπε οτι νοιαζομαστε για το ποσοι ειμαστε ?? Σημασια εχει το ΠΟΙΟΙ ειμαστε. 8)

Αμα ηταν ο Ηρακλης να εχει περισσοτερους οπαδους και αυτοι να ειναι σαν του παοκ, ευχαριστω δεν θελω. Θα ντρεπομουν για την ομαδα μου.

Στο κατω-κατω αυτη ειναι η μαγκια: Να υποστηριζεις μια ομαδα απο ιδεολογια και αποψη και οχι γιατι ‘‘αυτη την ομαδα υποστηριζουν οι περισσοτεροι- οι φιλοι μου- ο μπαμπας μου’’. Αλλιως εισαι απλα προβατο.

ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ; ΕΛΕΟΣ! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΡΦΕΛΝΤ! Εγω ειμαι παοκ απο μπομπιρας λογω πατερα και δεν αλλαξα ποτε ομαδα. Απλα πραγματα. Μετα ηρθαν τα υπολοιπα

Και παοκ και ακερφελντ…Ε αμα εισαι κακογουστος, εισαι κακογουστος παντου. :lol::stuck_out_tongue:

Δεν βλεπω να μου απαντας για ποιο λογο πρεπει να δω την ποδοσφαιρικη ομαδα που υποστηριζω και γουσταρω να την βλεπω την κυριακη ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;

Εννοω την Ιδεα ΠΑΟΚ, την Ιδεα Ηρακλης κ.ο.κ.

Αν δεν μπορεις να αντιληφθεις και κυριως να νιωσεις αυτο που λεω, δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο.

Αυτα τα ιδεα παοκ ιδεα αρης ιδεα ηρακλης ειναι ο λογος που εχουμε επεισοδια μεταξυ οπαδων, ο λογος που υπαρχουν οι συνδεσμοι κτλ. Εγω δεν βρισκω νοημα σε αυτα, ειναι ομαδες διαολε, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Τωρα αυτα φυσικα συμφερουν καποιους. Τα προβατα που ελεγες πριν ειναι ακριβως αυτοι: αυτοι που βλεπουν ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ την ομαδα αντι να κατσουν να παρακολουθησουν μπαλα. Αυτοι οι μαλακες που λενε ο παοκ ειναι ιδεα και δυσανασχετουν που θελει η διοικηση να παρει φτηνα εναν καλο επιθετικο(σαλπι) επειδη ειχε γινει κατι που ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ακριβως.
Οι μπαοκτζηδες οι ουγκ συν-οπαδοι μου δηλαδη, ειναι ουγκ γιατι βλεπουν τον παοκ σαν ιδεα και επειδη ειναι κοινωνικα περιθωριοποιημενοι θελουν καπου να ανηκουν. Με τι τιμημα; Να πλακωνονται στο ξυλο με αντιπαλους οπαδους.
Τωρα αν ο ηρακλης βρισκει ως μονο τροπο να μαζεψει οπαδους για να ξεφυγει απο την ανυπαρξια το να πλασαρει την ομαδα ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, δεν τον τιμαει πιστεψε με. Και στην τελικη και σεις εχετε ηρακλειδεις που ειναι ουγκ και πρεζακια και ολοι εχουν για τους λογους που προανεφερα.

Δηλαδη ο παοκ πως μαζευει οπαδους ?
Απο τα πολλα τα τροπαια που εχει κατακτησει ?

:lol:

Και ειναι πολυ πιο σημαντικο να δημιουργουνται νεοι οπαδοι χαρη στην Ιδεα παρα εξαιτιας ενος κυπελλου που θα παρει η ομαδα μια χρονια και καποια πιτσιρικια θα εντυπωσιαστουν και την αλλη χρονια θα υποστηριζουν την ταδε ομαδα.

‘‘Ιδεα’’ σημαινει ανιδιοτελης αγαπη για την ομαδα και τα χρωματα, ειτε ειναι πρωτη ειτε τελευταια.
Καμια σχεση με ξυλο, χουλιγκανισμο και περιθωριοποιηση.

Αυτο ειναι πως θα επρεπε να ειναι, οχι πως ειναι. Οχι, τα παιδια οταν αρχισουν να βλεπουν μπαλα, να δουνε ποια ομαδα γουσταρουν και τους εμπνεει και να γινονται η ταδε. Εμενα μου αρεσει μεχρι και το ασπρομαυρο το χρωμα π.χ

P.S καληνυχτα αυριο παλι

E αυτο λεω και εγω.

Οταν λεω πως ο Ηρακλης τα τελευταια χρονια με την Αυτονομη Θυρα εχει δημιουργησει νεους οπαδους, δεν εννοω καποιου ειδους χουλιγκανικη στρατολογηση, αλλα ακριβως αυτο που λες: τα πιτσιρικια βλεπουν οτι εχουμε το πιο τρελο, το πιο ζωντανο, το πιο εκδηλωτικο πεταλο της Ελλαδας, εμπνεονται, γουσταρουν και γινονται Ηρακλης.
Τοσο απλα και τοσο ομορφα. 8)