Κασετοσυλλογές

Ποιές ήταν/είναι η αγαπημένες σας κασετοσυλλογές. Τις έχετε ακόμα η είναι six feet under?
Συλλογές με μπαλάντες, με ροκ με οτιδήποτε ακούγατε στο φτωχό πλην τίμιο κασετόφωνο/walkman σας. Ξεθάψτε λοιπόν τις κασέτες σας και ποστάρετε playlist αλλα και τίτλους που δίνατε στις συλλογές που κάνατε.
8)

The making of a great compilation tape, like breaking up is hard to do. It takes ages longer than it might seem. You gotta kick it off with a killer to grab attention. Then you gotta take it up a notch. But you don’t want to blow your wad. So then you gotta cool it off a notch. There are a lot of rules. Anyway, I’ve started to make a tape, in my head, for Laura. Full of stuff she’d like. Full of stuff that’d make her happy. For the first time I can sorta see how that’s done.

EDIT: Άκυρο ποστ, σόρρυ άλλο κατάλαβα. σβήστε το μοντς.

…κασετες!!!δεν μαζευα ποτε κασετες εκτος απο ρεμπετικα και μερικες του αλκινοου που ειχα φτιαξει για να τις μοιρασω στον κοζμο(την παρεα εννοω …δεν ειμαι τρελλη!!!:lol::lol:) για να μαθει:p!!!αλλα μια ειχε κανει τη διαφορα…slayer(σιζονσ ιν δι αμπυς)…η πρωτη μεταλ κασσετα που ακουσα 3γυμνασιου,του ξαδερφου μου που νομιζα οτι ηταν κατι αλλο που δεν θυμαμαι τωρα!!!αλλα θυμαμαι οτι μολις την εβαλα,ηταν τιγκα δυνατα το walkman και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!λεω…τι’ναι τουτο τωρα!!!υπαρχει τετοια μουσικη???

και μετα…το χαος…

On topic:

Αυτή είναι πρώτη κασέτα με ξένο ροκ/μεταλ που μου έγραψε ενα φιλαράκι στο λυκειο το 1996. Ο τίτλος της κασετας: more roke (more rock) κρατώ την original ορθογραφεία.

Από τότε φάνηκε το μίσος στους Nirvana :lol: :stuck_out_tongue:

Alice Cooper ήταν ο πρωτος που με κέρδισε πεσαν πολλές επαναλήψεις σε αυτήν την κασετα.

Τρομακτική λίγο. Όπως και όλες οι ανάλογες της ηλικίας αι γκες. Δυστυχώς όλες οι κασέτες έχουν μείνει στο παλιό σπίτι, οπότε δεν μπορώ να ξεθάψω τίποτα. Οι συλλογές όμως γενικά είναι από τα πιο ωραία πράγματα που υπάρχουν σε τούτο τον κοσμάκη και να φτιάχνετε να δίνετε στους φίλους σας και μη και η γη μας θα γίνει λίγο καλύτερη!

Υπερακυρη κασσετα με αγαπημενα κομματια. Σε θεματα playlist ημουν ανωμαλος απο τοτες.

σίγουρα δεν υπάρχει ανάλογο θρεντ???δεν θυμάμαι ενηγουεη.

κασσετοσυλλογές, με αυτές μεγαλώσαμε. cd-recorder κλπ του σατανά, ήρθαν πολύ αργότερα :stuck_out_tongue:

μεταφέρω ένα ποστ που είχα κάνει πιο παλιά σε άλλο θρεντ, και θα επανέλθω

Δεν ειχα ποτε επαφη με κασετες αλλα θα το ηθελα!!!Σημερα συνηθως οι κασετες ειναι συλλεκτικες οπωσ θα ειναι σε λιγα χρονια τα CD!!

γω οι μονες κασετες που ειχα ηταν συλλογες με τραγουδια ντιζνεη που μουγραφε η ξαδερφη μου =/

Ισως εξηγουνται πολλα.

στο δημοτικο ειχα ενα walkman που στο πορτακι της κασσετας ειχα βαλει σελοτειπ για να το κραταει… ααα ρε εποχες… 2 κασετες επαιζαν ολς κι’ολες… μια με μπαλαντες (θυμαμαι λιγα κομματια, nightmare,nights in white satin, love hurts, when a blind man cries) κ η crazy world απο scorpions… λιγο αργοτερα (μετα απο παραινεση του “μπαμπα”) μπηκε κ η the best of the doors…

καποια χρονια αργοτερα κατι την επιασε τη μανα μου να πεταξει τα αχρηστα(η αληθεια ειναι οτι με ειχε παρακαλεσει απειρες φορες να ξεχωρισω ποιες θελω) κ τις πεταξε ολες (αν κ οι περισσοτερες ηταν δικιες της#-o)… οι μονες που εχω κρατησει ειναι :[SPOILER]

(μην ακουσω κανενα ου, γαμαει… ειδικα το take the long way home)


κ την the number of the beast (νομιζω)…[/SPOILER]

εντιτ: τελικα ειμαι λιγο οφτοπικ αλλα δεν το σβηνω γιατι εγραφα μια ωρα…

Η πρώτη συλλογή με ελληνικές μεταλ μπάντες. Δεν μπορω να θυμηθώ αν την έγραψα εγώ η την έκανε κάποιος άλλος. Γενικά ένα ψιλο-αλτζχαιμερ το εχω. :stuck_out_tongue:

Για αυτήν πάντως έκανα και εξώφυλλο (εξου και τα ζιλοτειπ) αλλά είναι υπερβολικά γελοιό για να το ποστάρω. Πάντως είναι η μοναδική κασετοσυλλογή με ελληνικό μεταλ που έχω.

Ειναι η συλλογή hammer holocaust 2 του Metal Hammer αν θυμαμαι καλά…(το κομμάτι των Trade Mark ειναι ασυλληπτο)

ω ναι! και αν κρίνω από την μάρκα της κασσέτας (Sony EF) πρέπει να την έγραψες κάπου στο 97-98 (τότε είχαν κυκλοφορήσεις οι EF) ή πιο μετά.

Το κομμάτι των trade mark είναι πράγματι πολύ καλό (μάλλον επειδή δεν έχει τόσο πολύ σχέση με αυτές τις αηδιες που παίζαν στο Fatal Blues).

Γενικώς, τόσο αυτή η συλλογή όσο και η Vol.1 που βγηκε το 95, έχουν απίστευτα τραγούδια. Χαλαρά το Woman Of The Rings είναι το καλύτερο κομμάτι των Septic Flesh.

Μια μικρή διόρθωση απλώς, οι Shadows of Majesty ήταν Γάλλοι και όχι Έλληνες και δεν παίζαν μεταλ, αλλά ένα είδος goth - darkwave. Επίσης, το κομμάτι αυτό είναι ΙΔΙΟ (αλλά όταν λέμε ΙΔΙΟ εννοούμε ΚΑΡΜΠΟΝ) με το ομώνυμο της Γενιάς του Χάους.

Εγώ πάντως όταν την πήρα στα χέρια μου είχα ξεσκιστεί να ακούω το worship the night. Συνέχεια γύριζα πίσω την κασέτα για να το ξαναβάλω (το repeat του κασετόφωνου :stuck_out_tongue: ). Όντως κάπου τότε έγινε η κασετα 97-98 και τελικά σίγουρα δεν την έκανα εγώ αφου την συλλογή αυτή του hammer δεν την έχω ούτε θυμάμαι να έχει πέσει στα χέρια μου.

και ομως ηταν ωραια…:roll:

Στυλο bic και κυκλικη κινηση ηταν το καλυτερο για να μην χαλαμε και μπαταρια στο walkman :metal:

και γυρισμα στον αερα και τη κασετα να γινετε ιπταμενος δισκος…
τι ωραια που ηταν…