Ερωτηση σχετικα με διαγωνισμο

Εχω καποιες αποριες παιδες σε οτι εχει να κανει με τους διαγωνισμους και πιο συγκεκριμενα για αυτον σχετικα με Aerosmith.

Α)Στο mail που στελνουμε να γραφουμε και username ή αρκει το ονοματεπωνυμο μας?

Β)Επιπλεον, απ’οσο θυμαμαι στον προηγουμενο διαγωνισμο που με ενδιεφερε (Μeet and greet με Gamma Ray) ζητουσατε στα στοιχεια και πολη. Τωρα δεν ειναι απαραιτητο ετσι?

Γ) Τους νικητες τους ενημερωνετε μεσω mail, pm ή τηλεφωνου (Sms ή τηλεφωνο)?

Eυχαριστω :slight_smile:

Α) Ονοματεπώνυμο. Ο διαγωνισμός απευθύνεται και σε αναγνώστες του site που δεν είναι στο forum.

Β) Για να μη το ζητάει, όχι. Τότε φαντάζομαι θα υπήρχαν meet and greets και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Γ) Αυτό δε το γνωρίζω :stuck_out_tongue:

Για τον ιδιο διαγωνισμο τα εισητηρια ειναι για Αρενα Α η Αρενα Β???

Thanx freedom :slight_smile: Εγω παντως εβαλα και username για παν ενδεχομενο (εστειλα μεηλ προτου δω την απαντηση σου) :wink:

Γ. mail και τηλέφωνο για σιγουριά - pm όχι

Εγώ πάντως όσες φορές κέρδισα πχ χτες για το Anorak στην Καβάλα, πάντα με mail ενημερωνόμουν

Μέχρι πρότινος οι νικητές των διαγωνισμών μας ενημερώνονταν τηλεφωνικώς, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι θα “εκμεταλλευτούν” την ευκαιρία που τους δίνεται (είτε πρόσκληση, είτε meet n greet) και να μην πάει χαμένη – γιατί δυστυχώς είναι πάρα πολλές οι φορές που παίρνει κάποιος μέρος και ενώ κερδίζει, δεν εμφανίζεται ποτέ. Η όλη διαδικασία της κλήρωσης και ενημέρωσης των νικητών και φυσικά των διοργανωτών με τα ονόματα τους είναι αυστηρά καθορισμένη και προγραμματισμένη, μην ξεχνάμε ότι τα ονόματα των τυχερών πρέπει να έχουν σταλεί στα venues αρκετά έγκαιρα ώστε να μη μείνουν απ’ έξω. Το πρόβλημα λοιπόν που προέκυπτε με την τηλεφωνική ενημέρωση ήταν η δυνατότητα ή όχι του τυχερού να απαντήσει στην κλήση – αν δεν απαντούσε, επιλέγαμε νέο νικητή, ο πρώτος μετά (που δεν απάντησε) καλούσε πίσω και ζητούσε αυτός την πρόσκληση, αλλά ήταν αργά. Γι’ αυτό το λόγο πλέον ενημερώνουμε τους νικητές κυρίως μέσω e-mail και τονίζουμε ότι θα ήταν καλό να ελέγχουν το inbox τους την ημέρα που ειδοποιούμε τους τυχερούς.

γιατί οχι sms κ μέηλ? το sms δεν παίζει να μη το “σηκώσει”? :stuck_out_tongue:

Το όλο θέμα του τηλεφωνήματος ήταν η επιβεβαίωση ότι “ναι, θα πάω στο meet n greet, έχω εισιτήριο” και όχι περιπτώσεις τύπου “βασικά μπορεί να έρθει και η κοπέλα μου μαζί; γιατί είμαι από Χαλκίδα και μόνος μου δε μπορώ να έρθω”. Από εκεί και πέρα, η ειδοποίηση και μόνο (χωρίς επιβεβαίωση) είναι το ίδιο είτε από mail είτε από sms. Όποιος ψήνεται, τσεκάρει τα mail του :slight_smile:

Έχω κ εγώ μια απορία που ρώτησε κ ένα παλικάρι πιο πάνω: Τα εισιτήρια λέει ότι είναι για Arena, αλλά Arena A ή Arena B???

Arena A

ρε έβαλες και username μπας και επηρεάσεις το αποτέλεσμα της κλήρωσης :stuck_out_tongue:

καλή φάση :wink:

Πανουργο μυαλο :stuck_out_tongue:

Ριξτε μια απαντηση εδω οταν σταλουν τα mail στους νικητες για να μην περιμενουμε τσαμπα.
Τhank you. :slight_smile:

Δοθηκαν ετσι;;; :frowning: