Ολυμπιακος Βολου

οι δικαιολογιες του αχιλλεα παντως ειναι ολα τα λεφτα…:lol:

Ηδη εχει ξεκινησει συσκεψη για το θεμα στην Α.Ε.Κ.Η διοίκηση και το νομικό επιτελείο είναι σε σύσκεψη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση της.
Ας ελπισουμε,αλλα αυτο το πραμα τον Αδαμιδη τον εχω ικανο!!!

Πες μου ειλικρινα,οι δικαιολογιες του Μπεου ειναι περισσοτερο γελοιες απο αυτο που παει να κανει η τρεις φορες φετος παστελωμενη Α.Ε.Κ???

δεν πιστεύω να πεσει τοσο χαμηλά η αεκ…
άμα είναι να κάνει ένταση και η λαρισα που στο τέλος δεν υπήρχε το αντιντοπιγκ κοντρόλ και συμφωνά με τον κανονισμό δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες και αν γίνουν είναι άκυροι…:stuck_out_tongue:

ουτε ο ενας ουτε ο αλλος… ενταξει μας κοροιδευει κι αυτος μεσα στα μουτρα μας ρε συ. ειπαμε οκ αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι χαζο να παιζει με την νοημοσυνη μας. δηλαδη δεν μπορουσαν να του φερουνε χαπι? επρεπε αυτος να παει…? :lol:

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ JIOPA!

ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ [SIZE=“8”]ΧΑΣΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ[/SIZE] ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ?

Οπαδε της ομαδας του Μπεου.

Μιλησα για το ποιον του προεδρου σου και την εκδουλευση που πουλαει φετος στο γκαγκατσοσυστημα, δεν αναφερθηκα πουθενα στην (πολυ καλη) ομαδα που εχεις. Σταματα να γραφεις αηδιες περι πολιτισμου.

Για την υποτιμηση στην ομαδα του Βολου, ψαξε να βρεις τις δηλωσεις του προεδρου σου. Αμα δεν ησουνα ψειριασμενο βλαχουρι που ζει το ονειρο (οπως το ζουσε κι ο προεδρος του Αιγαλεω καμια 5ετια πριν), θα ειχες αισθανθει αρκετη ντροπη, αν οχι για να πας να τον σαπισεις στο ξυλο, τουλαχιστον ετσι ωστε να κανεις αποχη.

Τουλαχιστον οι υπολοιποι κατοικοι της πολεως σου ανταποκριθηξκαν σε αυτο κι ετσι το γηπεδο χθες δεν ειχε 15000 κοσμο οπως βλακωδως (μια και το ματς ηταν τηλεοπτικο κι εχουμε ματια και βλεπουμε) εγραψες.

Και πριν ξαναγραψεις (παλι Βλακωδως) για Μακαρους και ιστοριες, τουλαχιστον ο Μακαρος δε βγηκε ποτε να κανει δηλωσεις ‘‘γαμιεται η ΑΕΚ, η Αθηνα εινια μια πολη μιζερη και κομπλεξικη, χωρις εμενα η ΑΕΚ ειναι ομαδα Β’Εθνικης’’.

Το ορκιζομαι στη ζωη του αρρωστου πατερα μου.

Στα του θεματος, απο τη στιγμη που ο γιγας Αχιλλλεας εγινε εισαγωγη σε νοσοκομειο,οποιος κι αν κανει ενσταση θα παρει τ’αρχιαδια του.

για αρχή μην μαλώνετε.

για συνεχεία χρόνια πολλά στον από πάνω…(πλέον δεν είναι απο πάνω…στον [B]Keeper21[/B] εννοώ)

για τέλος, ο μπεος στα αποδυτήρια των διαιτητών πήγε? οχι του ολυμπιακού βόλου? :-k

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας που βρισκόταν στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Κυριακή, διέταξε τη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου όταν αυτός κατά την ανάπαυλα [B]εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών παραβιάζοντας μάλιστα την πόρτα[/B].:!: Ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Δηλαδη, για να καταλαβω, εσυ διαφωνεις σε κατι απο αυτα που λεει ο Χιμένεθ στο συγκεκριμένο λινκ;;;

Στα αποδυτηρια των διαιτητων φυλανε το καλο το Actrapid στο γηπεδο του Βολου

*καλα τα λέει αλλά δεν μας λέει και κανένα άλλο όνομα…δεν υπάρχει μόνο ο μπεος σε αυτόν τον κόσμο…

[B]Ενας Μπέος που σας χρειάζεται…[/B]

Το φαινόμενο Μπέου όλοι το βοήθησαν για να αναπτυχθεί. Ας μην γκρινιάζουν τώρα. Ολοι. Από τους κυβερνώντες αυτή τη χώρα μέχρι και τους διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο έβαλαν πλάτη σ΄ έναν ακόμη επαγγελματία παράγοντά του προκειμένου τα τελευταία χρόνια να κάνει τον καμπόσο.

Να μη δίνει αναφορά σε κανέναν, να καταστρατηγεί νόμους και κανονισμούς, να τον φοβούνται πολλοί, καθώς ξέρουν ότι είναι στα μέσα και στα έξω. Ότι η δύναμη που έχει αποκτήσει είναι ικανή να προδιαγράψει την τύχη κάποιων ομάδων.

Την εποχή που οι τύχες του ελληνικού αθλητισμού είχαν ανατεθεί στον Γιώργο Φλωρίδη, που είχε βάλει στόχο να γκρεμίσει την «παράγκα» η οποία είχε καταδυναστεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού αναζήτησε συμπαραστάτες.

Από τους πρώτους προστρέξαντες ήταν και ο Αχιλλέας Μπέος, που με τις γνωριμίες του και τον? όγκο του βοήθησε τον εκ Κιλκίς πολιτικό να φτάσει μέχρι ενός σημείου την έρευνά του, αλλά να πετύχει να απομακρύνει από την ΕΠΑΕ τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Την ισχύ που είχε αποκτήσει τότε ο Αχιλλέας Μπέος δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Συν τω χρόνω την εξαργύρωνε. Βρίσκοντας τον τρόπο να ελέγχει το σύστημα, το οποίο τον βοήθησε, αλλά το χρησιμοποίησε και για τους φίλους του. Α, όλα κι όλα, μοναχοφάης δεν ήταν.

Και βέβαια, βλέποντάς τον να αποκτά τέτοια δύναμη, όλο και περισσότεροι τον πλησίαζαν, όλο και αυξάνονταν οι φίλοι του. Προς ίδιον όφελος, εννοείται.

Μην το ξεχνάτε, ότι πέρυσι οι κακές γλώσσες τον ήθελαν να είναι κολλητός φίλος του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα. Φέτος, οι ίδιες? κάκιστες γλώσσες, τον μετέγραψαν στον Ολυμπιακό, ενώ οι συνάδελφοί του στη Σούπερ Λίγκα τον επέλεξαν εκπρόσωπό τους στην ΕΠΟ, ο οποίος, μάλιστα ανέλαβε να λύσει και το πρόβλημα της βίας! Τόσο καλά!

Ο άνθρωπος που προκαλεί συνεχώς τους πάντες, με δηλώσεις και με πράξεις, θα καταπολεμήσει τη βία. Μάλιστα! Εκείνος ο οποίος, αν και τιμωρημένος, με το έτσι θέλω επιχείρησε να μπει στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου. Διότι είναι υπεράνω νόμων και κανονισμών. Και νιώθει και συμπεριφέρεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο, διότι βρίσκει και τα κάνει. Κι από πάνω επιβραβεύεται.

Μόλις όμως διαπίστωσε ότι η εισαγγελέας, που βρισκόταν στα αποδυτήρια του σταδίου, δεν ήταν διατεθειμένη να του κάνει τεμενάδες, ως είθισται, φαίνεται, και να τον αφήσει να περάσει, αλλά ήθελε να τον συλλάβει, ο Μπέος, ως άλλος ψευτονταής, έκανε τον άρρωστο. Τον τραυματία, τον ανήμπορο?

Ολοι αυτοί, λοιπόν, που θεωρούσαν, αλλά και θεωρούν ότι ένας? Μπέος τούς χρειάζεται για την ευόδωση των στόχων τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, ας τον λουστούν τώρα? Κι ας τον βοηθήσουν από την πλευρά τους, ως ανταπόδοση των προσπαθειών που έκανε εκείνος για αυτούς?

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=22086&subid=2&pubid=128661377

AEK ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ…! ωραια δν ειναι να σου κανουν το ιδιο…? Να Πανε να σου παρουν ΠΟΥΣΤΙΚΑ την θεση κ ομως να το ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ οι κανονισμοι…??

Davidian,αν νομιζεις οτι θα καθησω να ασχοληθω μαζι σου εισαι γελασμενος.
Το γηπεδο θες δεν θες ειχε 15,000.Στα τετοια μου αν διαφωνεις,ημουν μεσα κι εχω αποψη,
Βλαχουρι ψειριασμενο δεν ξερω αν ειμαι,αλλα σιγουρα στο γυρναω πισω οπως κι ολες τις βρισιες που εχεις ξεστομισει!!!
Θελετε δεν θελετε Keeper,Manson,Davidian και λοιποι ΑΕΚτσηδες χθες χασατε,οπως και στον α και β γυρο του πρωταθληματος απο τον Ολυμπιακο Βολου 1937 FC.
Σας αρεσει δεν σας αρεσει ειναι γεγονος.
Πειτε οτι θελετε ,ειλικρινα δεν ασχολουμαι ξανα με ανθρωπους που δεν ξερουν να χανουν!!!

8

Προφανως!!!

Nαι,θεωρω οτι βασει εικονας αγωνων ολη τη χρονια,πηραμε αξια το εισιτηριο για το Europa League.
Εσυ δηλαδη απο την αλλη τι παραλογο και μη πραγματικο βλεπεις σε αυτο που γραφω τωρα.
Βασει γεγονοτων μιλαω.Τι να κανω εγω ,αν εσεις ρε παιδια ζοριζεστε?
Βαλτε τα με τον Μπαχα και τον Καραμπελα,οχι με μενα και την πολυ καλη ομαδα μου,ομολογουμενως!!!

Γηπεδο χωρητικοτητα 22700 ανθρωπων εμ τα 2 πεταλα αδεια, ειχε 15000 κοσμο. Μαλιστα.

Και για να μην το επαναλαβεις ξανα, δεν ειπα πουθενα οτι δεν χασαμε δικαια.

Ενα σχολιο δε μου εκανες για τις δηλωσεις της προεδραρας με τον αρρωστο πατερα μετα το ματς με το Περιστερι και συνεχιζεις να επαναλαμβανεις αυτιστικα για το οτι ‘‘με γαμησε ο Βολος κι οχι ο Μπεος’’.

Αυτιστικο εισαι και φαινεσαι!!!

Καληνυχτα ζορισμενε.
Ολυμπιακος Βολου-Α.Ε.Κ 8-2 φετος!!

O Xιμένεθ είπε πως στο χθεσινό παιχνίδι, βάση εικόνας, η ΑΕΚ έπρεπε να είχε νικήσει και πως η ήττα είναι άδικη. Και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σωστό. Διαφωνεις;

Nαι, αλλα ακομα δε σχολιασες τις δηλωσεις του νεροβουβαλου, δηλωσεις που εγω προσωπικα δε θυμαμαι να εχει κανει ποτε ανθρωπος για ομαδα που διοικει ο ιδιος στο παρελθον.

Το να μην απαντας σε αυτο που σε ρωταει ο αλλος και να συνεχιζεις να επαναλαμβανεις μονοτονα τα ιδια πραγματα μιλωντας για ζορισμενους, ειναι αυτισμος.

Κανενας δεν υποτιμησε την ομαδα σου εδω μεσα, τουλαχιστον οχι παραπανω απο τον ιδιο τον προεδρο της.

Ρε βλημα,δεν σου ειπα στο thread της A.E.K οτι διαφωνω με Μπεο κι οτι ειναι καραγκιοζης κι οτι εγω ειμαι Βολαρα πανω απ’ολα.Αντε επιτελους,γραφικε!!!
Κι επειδη επιμενεις κι εγω χατηρια δεν χαλαω,αυτιστικο εισαι και φαινεσαι!!!