Ολυμπιακος Βολου

Αν οι ζημιές στο Βόλο είναι όσες λένε και μόνο αυτό μου αρκεί για να χαίρομαι που ο Ολυμπιακός Βόλου έπαψε να είναι επαγγελματική ομάδα. Ο Μπέος είχε ολόκληρο στρατό ηλιθίων, όπως αποδείχτηκε, και το καλό για την πόλη του Βόλου είναι να σταματήσουν αυτοί οι ηλίθιοι να συνασπίζονται και να καθοδηγούνται από άτομα της νύχτας…

Είμαι βέβαιος πως στα ερασιτεχνικά, θα εμφανιστούν άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα και θα τη φέρουν σύντομα ψηλά ξανά και με αξιοπρέπεια.

Σας γαμάνε κάθε μέρα τη ζωή, ανεργία, μειώσεις μισθών, εργασιακή ανσφάλεια, ξεπουλημα λαικης περιουσίας κλπ κλπ κλπ. Για όλα αυτά δεν βγήκατε ποπέ στο δρόμο, αράζετε με την φραπεδάρα στα καφέ του Βόλου, της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννινων, σε κάθε πόλη της Ελλάδος. Σας ρίχνουν στην Δ’ Εθνική και καιγεται το σύμπαν . Η ηλιθιότητα και η μαλακία ξεπερνά κάθε λογική, αλλοτριωμένα όρνια, σας ρημάζουν την ζωή και σας νοίαζει μια γαμημένη ομάδα. Όποια ομάδα και να είναι αυτή. Πόσο μάλλον όταν (στην α εθνική) προεδροι είναι λαμόγια, κλεφτες, εκμεταλλευτές, και εκατομμυριούχοι μεγιστάνες, εφοπλιστές.

Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σταμάτησα όχι γιατί η ομάδα μου (Παναθηναϊκός) δεν έπαιρνε τίτλους αλλά γιατί δε μου άρεσαν αυτά που έβλεπα, μέσα στο γήπεδο αλλά και εξωαγωνιστικά.

Ως 100% άσχετος λοιπόν θέλω να ρωτήσω τους καταγόμενους από το Βόλο - μια πόλη με την οποία έχω ιδιαίτερους δεσμούς και θεωρώ μια από τις 3 ωραιότερες στην Ελλάδα - γιατί η κοινωνία της πόλης έχει τέτοιες συμπεριφορές; Πως εξηγείται η κατάσταση που έχει φτάσει ο κόσμος και τι χειρότερο μπορεί να δημιουργηθεί από εδώ και μπρος; Πιστεύετε ότι οι βίαιες αντιδράσεις εκφράζουν την πλειοψηφία των κατοίκων και αν ναι δεν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι έτσι βλάπτουν την πόλη τους και την τσέπη τους (τουρισμός);

Μη μου μιλήσετε για ποδόσφαιρό, όπως έγραψα δεν έχω ιδέα…

το χειρότερο ειναι αυτό που είπε ένας οπαδός του ολυμπιακού… “μας έριξαν , να κάψουμε την πόλη.!” #-o

Δεν πιστεύω και κανένας δε μπορεί να με πείσει ότι αυτοί οι μπαχαλάκηδες εκφράζουν την πλειοψηφία των κατοίκων του Βόλου. Νομίζω πως η ακρότητα των αντιδράσεων δεν είναι ανεξάρτητη από την εποχή που ζούμε και τις απότομες μεταβολές στις συνθήκες ζωής σήμερα, που φαίνεται πως επισημοποιείται η αποτυχία/κατάρρευση του καπιταλισμού διεθνώς.
Ο κόσμος του Βόλου έχει τη φήμη ότι είναι άνευρος, με χαμηλό δείκτη συσπείρωσης, και γενικά πολύ πιο ήσυχος απ’ ότι επιδεικνύεται σήμερα. Ακριβώς γι’ αυτό, εξεπλάγην σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η γραφικότητα των σκηνών έξω από κομματικά γραφεία και στους δρόμους και ο βαθμός επιθετικότητας είναι πρωτοφανή φαινόμενα. Όσο ζω δε θυμάμαι ποτέ τέτοιες εκδηλώσεις στην πόλη και όσο και να φαίνεται έτσι, δε μπορώ να πειστώ πως όλα αυτά οφείλονται σε μία κατάφωρη αδικία (έτσι πιστεύουν προφανώς) απέναντι στον μεγαλύτερο τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Όσο για το τι μπορεί να δημιουργηθεί από εδώ και μπρος, προφανώς δε μπορώ να προβλέψω τίποτα, όταν βλέπουμε τέτοιες πρωτοφανείς εκδηλώσεις. Ίσως να ηρεμήσουν τα πράγματα και να επανέλθει μία ισορροπία. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μετά τα χθεσινά, το αύριο ξεκινά διαφορετικά.

η σουπερ λιγκα με το να ζητήσει να βγουν εδω και τώρα άδειες για δοξα,λεβαδεια, το κράτος με την απόφαση να μην αφήσει να ανατραπεί η απόφαση, αλλά να μην δώσει άδειες, (και η επο με την αθωωτική πρόταση για τις ομάδες)κλείνουν την πόρτα στην λαρισα…
κατάλαβες [B]jiopas[/B]?
σουπερ λιγκ/επο/κράτος…και δεν λέω ότι έχουν άδικο …αλλά σίγουρα δεν βοήθησαν την λαρισα…και ούτε ειχε σχέση η λαρισα με οτι τραβάτε…αλλά ας είναι καλά αυτοί που επωφελούνται στα μέρη σας και βγάζουν τέτοιες ειδήσεις…αντί να πουν καμία αλήθεια…αλλά είναι πολλά τα λεφτά αρη…
[B]edit[/B] + αυτό.:

[SPOILER]

:!:

[/SPOILER]

*η σουπερ λιγκα είχε συμφωνήσει ομόφωνα να μείνουν ομάδες απο την πρώτη κατηγορία…τώρα τι έγινε? :roll:

Ολες οι αποψεις σεβαστες,αλλα δεν ζειτε εδω για να ξερετε εκ των εσω τι γινενται.Κατεβηκα σημερα Βολο για να δω τη νεογεννητη ανηψουλα μου(να μου ζησει) και μετα το νοσοκομειο πηγα στο Δημαρχειο οπου μαζι με αλλους Βολιωτες διαδηλωσαμε ειρηνικα.Πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα τοσο αστυνομοκρατουμενο το Βολο.Παιδια καθε γωνια και τεσσερις των ΜΑΤ,καθε μεγαλος δρομος και δυο κλουβες.Δεν εγινε κανενα παρατραγουδο,αλλα τα ΜΑΤ μας ειχαν περικυκλωμενους καθ’ολη τη διαρκεια της πορειας.
Αξιοσημειωτο το γεγονος οτι οταν περασαμε απο την παραλια επεσε τρελη γιουχα σε οσους εβλεπαν παιχνιδια των ομαδων του ΠΟΚ και μαλιστα καποιοι μπηκαν και εκλεισαν τις τηλεορασεις ολων των καφε που εδειχναν ματς των τριων.

Υ.Γ.Εδω και μια εβδομαδα στο ξενοδοχειο οπου δουλευω γνωρισα και εκανα παρεα με ενα ζευγαρι Σερβων.Ο τυπος,και γαμω τα παιδια,ηταν οπαδος της Partizan.Παιδια με εκανε Partizan κι εγω τον εκανα Βολιωτακι.Του εξηγησα τι γινοταν στον Βολο,απορησε που καιγοταν η πολη γι αυτον τον λογο,του ειπα τι συνεβαινε πραγματικα,μου ειπε οτι ηξερε μερικα πραγματα και παραδεχθηκε οτι μας ηξερε επειδη νικησαμε τη Rad Beograd.
Xθες,τελευταια τους μερα,βγηκαμε για μπυρες και τραγουδουσαμε μαζι στο σουβλατζιδικο

Samo Jedan Klub,Samo Jedan Grad,
Samo Jedan Fan,Samo Partizan…

XAMOΣ!!!

Y.Γ.2.Βλεπω τους ΠΑΟΚτσηδες του forum να με βλεπουν με καλο ματι απο δω και περα.!!!

Υ.Γ.3.http://www.volosfans.com/2011/08/blog-post_6594.html#axzz1W4pZxZbJ
Γι αυτο σε λατρευει ολος ο Βολος!!!

Υ.Γ.4.

Είναι πράγματι λυπηρό, όταν μία ομάδα παλεύει να βρει το δίκιο της με όλα τα θεμιτά και νόμιμα ένδικα μέσα, κάποιοι μάνατζερ και κάποιες ομάδες να προσπαθούν να «κλέψουν» τους παίκτες της. Όλοι αυτοί θα θεωρούνται πάντα εχθροί της μεγάλης και περήφανης ερυθρόλευκης οικογένειάς μας για τη λυσσαλέα τους προσπάθεια να «ΑΡΠΑΞΟΥΝ» ό, τι και όπως μπορούν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Αν νομίζετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το εύκολο θύμα, γελιέστε! Κάτω τα χέρια από τους παίκτες μας, που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας.

Επιτελους!!!

Υ.Γ 5.http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/105775-Exwdika-Boloy-se-EEA,-EPO-kai-Super-League

Του ειπες δηλαδη οτι ειστε μια επαρχιακη ομαδα που ανηκε στο μεγαλυτερο λαμογιο στο χωρο του ποδοσφαιρου και εχει στενη σχεση με στημενα παιχνιδια και ντοπαρισμενους παιχτες και αποφασισε να γινει Ολυμπιακος Βολου;;;

Ε, γι’ αυτο ειναι Παρτιζαν. :lol:

Ναι ακριβως.Του ειπα ομως κι οτι υπαρχει μια ομαδα με φιλαθλους στην Ελλαδα που δεν μπορουσαν καποτε να χωνεψουν οτι η ομαδα τους ηταν για τον τσουτσο καβαλα και επεφτε Β Εθνικη και μπουκαραν μεσα κι εκαναν τα παντα για να μην μπορει η ομαδα τους την αλλη χρονια να εχει φιλαθλους στην κατηγορια αυτη μεχρι τα Χριστουγεννα,πεθανε στα γελια και μου ειπε:’‘E,γι αυτο ειμαι ΠΑΟΚ’’.

http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/

Μπραβο στην ΠΑΕ που δημοσιευει τα ονοματα απο τα καθικια που πανε να μας φανε.

Γερουλανε,μην τα βαζεις με το Βολο,σιχαμα φυτευτο της κυβερνησης.
Καθικια δημοσιογραφοι εσεις τη δουλεια σας,κι εμεις τη δικη μας.
Ο Βολος βραζει και το θεμα δεν ειναι αμιγως ποδοσφαιρικο για μενα.Εχει κοινωνικες,πολιτικες και οικονομικες προεκτασεις.Αυτο λεω εγω,γιατι αυτο πιστευω.Ζω εδω και ξερω τι γινεται.

[B]Χαλίφα Σανκαρέ , «Ο πρόεδρος διοικούσε από τη φυλακή!» [/B] (πλάκα μας κάνεις? την ίδια ώρα που η παε προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο…?)

Ρεπορτάζ gazzetta = Ρεπορτάζ espresso

χεχε…μπορεί αν έχεις δίκιο, αλλά εδώ είναι συνέντευξη,

*δηλαδη εσυ δεν πιστεύεις οτι είναι ετσι? ακόμη και την ημέρα που έλεγε οτι εχει φύγει απο την ομάδα και εχει δώσει τις μετοχές σε 4 επιχειρηματίες, έλεγε, θα κάνουμε αυτό, και θα κάνουμε εκείνο, και μετά το άλλο…αφού δεν κρατιέται το άτι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε σήμερα (26/8) αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ και το Διοικητικό Εφετείο τη δικαίωσε, καθώς ανέβαλε και απαγόρευσε την αντικατάσταση της θεσσαλικής ομάδας από οποιαδήποτε ομάδα μέχρι να εκδικαστεί η απόφαση.

Κανένας δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στη Super Leaguε, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Βολιώτικη ΠΑΕ κατά της απόφασης της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό στη Δ? Εθνική! Και αυτό διότι, όπως εκείνο αποφάσισε, αναβάλλονται οι αγώνες της θεσσαλικής ομάδας και απαγορεύεται η αντικατάστασή της από τη Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό, αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας θελήσει η Super League.

Αναλυτικά η επιβεβαίωση της είδησης του δικηγόρου της ΠΑΕ, Θανάση Χαρμάνη, στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

«Κάναμε αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ και το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε πριν από λίγο την αναβολή των αγώνων του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και την απαγόρευση της εξέτασης των φακέλων και χορήγησης πιστοποιητικού στη Δόξα Δράμας και του Λεβαδειακού. Όπως καταλαβαίνετε δεν ευοδώνονται μέχρι στιγμής οι προσδοκίες κάποιων. Είμαστε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ισοφαρίσαμε: Κυβέρνηση ? Ολυμπιακός Βόλου: 1-1»!

τα πήραν στον ολυμπιακο βολου…έβαλαν ανακοίνωση στο σιτε τους, με δήλωση του… σανκαρε πως δεν έκανε ποτέ την δήλωση για τον μπεο…κλασική ανακοίνωση παε…

Σχεδόν άμεσα κλήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου να διαψεύσει τη συγκεκριμένη δήλωση λέγοντας πως.[B]… εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα![/B]

Πιο συγκεκριμένα ο Σανκαρέ τονίζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού Βόλου τα ακόλουθα:
«Εγώ, ο Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ, παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδέποτε δήλωσα στον Αντώνη Καλκαβούρα και στο αθλητικό site Gazzetta, ούτε και οπουδήποτε αλλού ότι ο Αχιλλέας Μπέος ακόμη και από τη φυλακή διοικεί ή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτά είναι μυθεύματα του δημοσιογράφου που εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα και σκοπό έχουν να βλάψουν τον Ολυμπιακό Βόλου. Επιφυλάσσομαι να προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη κατά του συγκεκριμένου αθλητικού site και του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Τέλος, απαιτώ την άμεση απόσυρση της ψευδούς αυτής ειδήσεως.
Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ»
[B][U]
Η θέση του gazzetta.gr[/U][/B]

Το gazzetta.gr δημοσιεύει αυτούσια, ως έχει την υποχρέωση, την νέα δήλωση του Σανκαρέ. Αντιλαμβανόμαστε ότι η δήλωση του Σανκαρέ καταρρίπτει όλη τη νομική υποστήριξη του Ολυμπιακού Βόλου στην προσπάθειά του να αποδείξει το αυταπόδεικτο ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και το σεβόμαστε, ωστόσο η δουλειά των Μέσων Ενημέρωσης είναι να προβάλλουν τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν.

Υπογραμμίζουμε επίσης, ότι ο καθ’ όλα έγκυρος δημοσιογράφος, με 16 χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο, είναι άριστος γνώστης της γαλλικής που είναι και η μητρική γλώσσα του Σανκαρέ. Την προηγούμενη σεζόν μάλιστα ο Σανκαρέ έδωσε κι άλλες συνεντεύξεις στον Αντώνη Καλκαβούρα, χωρίς ποτέ να παραποιηθεί ούτε λέξη από τα λεγόμενά του, όπως συνέβη και αυτή τη φορά.

Αφήνουμε λοιπόν, στην κρίση του αναγνωστικού κοινού τον ποδοσφαιριστή αλλά κυρίως τη σπουδή της ομάδας ως προς την άμεση διάψευση μιας αδιαμφισβήτητης δήλωσης.

Προφανώς και ειναι πολιτικό το θέμα, το γιατί έχει δίκιο ο Ολ. Βολου δεν κατανοω.

Μιλαει οπαδος ομαδας που θα παιξει φετος Α Εθνικη με πλαστο φακελο???
Παιξε μπαλα αλλου ρε φιλε.

Εγω παίζω μπάλα όπου θες, εσυ την πετάς στην κερκίδα μονίμως.

Τα έγραψε και ο Γαβαθιώτης στο Φως χθες. Για τα μέλη που αντικαταστάθηκαν στις 17/8 και για τον αγώνα δρόμου των ανθρώπων του Γερουλάνου να τυπωθεί το ΦΕΚ το πρωί της 23/8 ώστε να προλάβει να βγεί η απόφαση…
Αλλά γράφει και το άλλο: Πως και τον Κομπότη και τον Πηλαδάκη να βάλουν μέλη στην ΕΕΑ, η επιτροπή αυτή ΔΕΝ έχει αρμοδιότητα να ανεβοκατεβάζει ομάδες σε κατηγοριες, αυτή είναι αποκλεισιτκή αρμοδιότητα της ΕΠΟ και των επιτροπών της.
Η κυβέρνηση έχει επιλεκτική σχέση με την νομιμότητα δυστυχώς και το αποδεικνύει σε άλλη μία περίσταση… [-X

mule, για το θεό δηλαδη.!! και φυσικά δεν εχει αρμοδιότητα να ρίξει τον βολο στην δ’…απλά μόνο να μην του δώσει άδεια…
αλλά μην μου βάζεις την αρμοδιότητα της επο και μετά λες και την λέξη νομιμότητα…

*η μόνη παρανομία αυτές της μέρες ειναι αυτή του κράτους? αυτή σε πείραξε?!!
**ο γαβαθιωτης εχει γράψει 500 άρθρα για τον ολυμπιακό βολου εξαιτίας της σχέσης του με τον ολυμπιακό…δεν είναι και η πιο ξάστερη άποψη.

Εμπιστεύομαι τον Γαβαθιώτη στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων του κάθε φορέα του ποδοσφαίρου γιατί αυτό το κομμάτι “το έχει” ιστορικά. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του σε αγωνιστικά θέματα.
Το θέμα με τον Βόλο είναι πως πάει να εξοντωθεί μία ομάδα για πράξεις του ιδιοκτήτη τους (που και αυτές -όσο και αν υπάρχουν στοιχεία- απομένει και να αποδειχτούν στα δικαστήρια μην ξεχνάμε!)
Θα ήταν για μένα το ίδιο άδικο και η -ομαδάρα- ΑΕΛ το '88 να είχε τιμωρηθεί ως σύλλογος για την περίπτωση του Τσίγκοφ!