και πού να μιλήσω κι εγώ για το ανέρθλι τρανς ε. :twisted:
Aν θεωρείς και εμένα εμπαθή,απλά επειδή άλλαξες εικόνα δεν κατάλαβα ποιος είσαι:p.Και ήθελα να ακούσω την άποψή σου!:p:p:p
δεν πήγαινε για σένα αυτό.8)
δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόση κουβέντα.το iron will είναι πιο κοντά σε manowar και candlemass, και το hammer of the north είναι σε αρκετά σημεία πιο “ξερό” metal, που είναι πιο κοντά στη σκληροπυρηνική έννοια του όρου ‘heavy metal’.τώρα, το monument είναι μνημείο για το doom metal των 00’s έτσι κι αλλιώς.
ΥΓ: δε με χαλάει όλ αυτή η κουβέντα.γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά μου και θα κερδίσω ψήφους στο “αγαπάμε 3”.συνεχίστε…
για πες…
Τελικά δεν έχεις ιδέα απο την λέξη μεταλ… Μπορει να βγάζεις και σπυράκια όταν την ακούς…
ισχύει.
δεν απάντησα σοβαρά στον angelcrygr ε?μη μου βγεί κι άλλο το όνομα.
και ναι, μπορεί το κλασικό heavy metal να μην είναι exactly my cup of tea, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το dimanonds, το οποίο άσχετα με το τι άποψη μπορεί να έχει κανείς για το είδος, είναι ΔΙΣΚΑΡΑ με τα όλα της. \m/
Ότι και να πεις για το 80ς μέταλ, είσαι χαμένος απο χέρι πλέον.
άρα πλέον ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας για το επιτυχημένο φλέημ.θα δεχτώ την πρόκληση λοιπόν.8)
(και που να δείτε πόσο ξοφλημένο χαρτί θα είμαι, όταν θα πω πως μου άρεσε και το νέο atlantean kodex…)
Εχοντας πει οτι δε γουσταρεις Manowar?
βασικά, κάποιες στιγμές των παλιών επικών manowar μου αρέσουν.
άσχετα αν το attitude που προβάλουν με εκνευρίζει όσο δεν πάει…
(και εντάξει, είπα ότι μου άρεσε.δεν έχασα και το φως μου ξέρωγω…:p)
Xεχε,αυτο το “καποιες στιγμες” ηταν,ειναι και θα ειναι το light “κρυφογουσταρω απειρα και μολις μπει ο φιλος,ξεροβηχω δυνατα και βαζω Isis”.Χαιρομαι που γουσταρεις περι τη μιση δισκογραφια Manowar λοιπον,να πας να κανεις edit στο μεγαλοι καλλιτεχνες που δε γουσταρετε γιατι ειναι κριμα και οφτοπικ να τους εχεις εκει λογω ιματζ=p
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί κάποιος να περιμένει κάτι εξαιρετικά εξαιρετικό (!) από τους Nevermore πλέον, αλλά το τελευταίο τους άλμπουμ είναι η χαρακτηριστικότερη συμβατική δήλωση που θα μπορούσαν να προσφέρουν. Dead Heart δήθεν αέρας επιτυχίας, άνευρες συνθέσεις και μια πρώην φωνάρα σε διαδικαστικές ερμηνείες εν ώρα χαλαρωτικού μπάνιου.
Ε, και οι anathema αν θέλανε 7 χρόνια για αυτό, οκ. Ας συνεχίσουν τις ακουστικές επισκέψεις τους στις καφετέριες. Και επίσης το black mountain μετριάκι.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τι περιμένατε από τους [B]Anathema[/B], οι μουσικές τους διαφοροποιήσεις από δίσκο σε δίσκο ακολουθούν συγκεκριμένη πορεία εδώ και 15 χρόνια και τα περισσότερα τραγούδια ήταν γνωστά καμιά 5ετία.
Ε, τα 'χουμε υπεραναλύσει πάνω κάτω στο τόπικ του δισκου τους. Από και πέρα, ναι, τα κομμάτια τους ήταν γνωστά, αυτό δε σημαίνει ότι άξιζαν να μπουν και στο δίσκο. Και προσωπικά δεν περίμενα ούτε πισωγύρισμα ( δε θα’ταν ειλικρινές εξάλλου με βάση την πορεία τους), αλλά ούτε και μια τόσο χτυπητή μετριότητα σαν το συγκεκριμένο δίσκο. Και πες οκ, απόψεις κτλ κτλ. Όταν καταφέρνουν όμως και κάνουν ένα πραγματικά κακό live με σχεδόν όλο το καινούριο άλμπουμ στο σετ, εκεί βλέπεις ότι δεν τραβάνε οι συγκεκριμένες συνθέσεις. Όσοι Wilson και να βοηθήσουν.
[B][I]τι περιμένατε από τους Anathema,
[/I][/B]
το θαύμα.!
έμενα πάντως μετά την αρχική μου γκρίνια(κλασικά) μου άρεσε ο δίσκος…
Και μένα.
Σήμερα το πρωί με τη συννεφιά δε, έδεσε άψογα.
Προφανώς δεν μιλάμε για κάποιο αριστούργημα, προφανώς υπάρχουν αδύναμες στο στιγμές στο δίσκο αλλά στη σούμα νομίζω είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε.
τελικά μερικά πράγματα είναι στο μυαλό…
αν ελπίζεις σε ενα “θαύμα” είναι πολύ εύκολο να απογοητευθεις…
επίσης δεν χρειάζεται να είναι κάθε δίσκος αγαπημένης μπάντας, αριστούργημα…
*τι συννεφιά? εδώ λαρισα βρέχει 4 μέρες…:?
μια απο τα ιδια για εμενα…anathema,nevermore,jon olivas pain μου ηρθαν αμεσως αμεσως…προσωπικα δεν τους θεωρω κακους δισκους…εχουν τις στιγμες τους…απλα περιμενα περισσοτερα πραγματα
Αν και μεγαλος φαν των Αναθεμα, για ολους τους λογους που ανεφερε ο καθενας ξεχωριστα,θα μπορουσε να μπει ο δισκος στις απογοητευσεις, δλδ.
-γνωστα τραγουδια
-μεγαλη αναμονη, μεγαλυτερες προσδοκιες
-ηχος ολο και πιο soft-εμπορικος ηχος
-επισης εχουν περισσοτερα μετρια-αδιαφορα τραγουδια απο καθε αλλο δισκο
παρ ολα αυτα ειναι ενας καλος δισκος και αν τον ειχε κυκλοφορησει ενα πιο ασημο γκρουπ,με λιγοτερες προσδοκιες, ισως γραφοντουσαν και υμνοι…