Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ)

Ότι λέει είναι. Γράφεις σε ένα χαρτί (λογικά μπορεί να υπάρχουν και έτοιμες φόρμες) οτι εξουσιοδοτείς τον τάδε και την επικυρώνουν στα ΚΕΠ ωστε να σε αντιπροσωπεύσει στην εγγραφή.

Την ευχή μου να έχεις Βαγγελάκη μου

Ρε παιδιά οι εγγραφές πότε αρχίζουν γαμώτο?

Διαφερει απο σχολη σε σχολη νομιζω αυτο.Σε μας(παπει)πχ εχει ανεβει ανακοινωση για για 13 εως 30 Σεπτεμβρη και αναλυτικα ποια επιθετα πανε ποτε.Οποτε τσεκαρε site της σχολης που θες/παρε τηλεφωνακι.

ευχαριστώ!

Το κακό με το 250 είναι ότι στην αρχή του έτους πλακώνουν ολοι οι καινούργιοι και δεν βρίσκεις χώρο να μπείς…

Μυστικό : πάρτε 608 ή πηγαίντε 2 στάσεις πριν στο 250 (αν το παίρνετε απο ευαγγελισμό) :stuck_out_tongue:

για τις μεταγραφες ειπαν οτι θα γινουν ηλεκτρονικα απο το σιτε του υπουργειου αρχες οκτωβρη…

Οι αιτήσεις για μετεγγραφές θα υποβάλλονται πλέον ηλεκτρονικά τον Οκτώβριο, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Παιδείας. Η αίτηση θα επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται και σε περίπτωση ψευδών στοιχείων το δικαίωμα μετεγγραφής χάνεται οριστικά, ενώ ο φοιτητής θα διαγράφεται και από το αρχικό Τμήμα εισαγωγής. Μέχρι πέρυσι, οι αιτήσεις υποβάλλονταν στο Τμήμα υποδοχής τον Νοέμβριο. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιούνται ηλεκτρονικά για το αποτέλεσμα μέσα σε 1 εβδομάδα (αντί για 2-2,5 μήνες που ήταν ο χρόνος μέχρι πέρυσι). Σημειώνεται ότι από εφέτος οι σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχουν ομαδοποιηθεί (σ.σ.: στα ΤΕΙ Αττικής περιλαμβάνεται και το ΤΕΙ της Χαλκίδας). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιος δικαιούχος μπορεί να ζητήσει μετεγγραφή π.χ. στο ΤΕΙ Αθηνών, αλλά να βρεθεί στη Χαλκίδα.

λινκ

ξερει κανεις αν στο βιολογικο αθηνας συγκεκρινεμα οι καθηγητες αφηνουν να παρακολουθουμε εργαστηρια μεχρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη?

γενικα κανεις απο δω στο βιολογικο παιζει?:roll:

βιολογικό ε? γείτονας θα είσαι δηλαδή. Λογικά θα αφήνουν, σε εμάς τουλάχιστον αφήναν τους μεταγραφέντες ακόμα και αν δεν έιχαν ολοκληρώσει την μεταγραφή τους.

Ναι την προηγουμενη φορα που πηρα 608 δεν ειχε το εσωτερικο πουλμανακι της σχολης και εκανα με τα ποδια την Πανεπιστημιουπολη. Ολη.:stuck_out_tongue:
250 πρωτη φορα πηρα σημερα, οντως πηχτρα αλλα τι να κανομεν, βολευει πολυ.

Btw, επισημα φοιτητρια απο σημερις. :smiley:

Ξεκινήσατε κιόλας; Τι σχολή;

Εγώ θα κάθομαι μεχρι 4 Οκτωβρίου ακόμα8)

Οχι 1η Οκτωβρη ξεκιναμε μαθηματα, σημερα επιτελους πηγα και γραφτηκα. :stuck_out_tongue:
Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων στο ΕΚΠΑ :smiley:

Εγώ αύριο θα πάω να γραφτώ.

Ωραία σχολή αλλά δύσκολη(μιλάω με πληροφορίες εκ των έσω:p).

Ναί. Ξέχασα να τονίσω ότι το 608 δεν βολεύει τους πληροφορικάριους :stuck_out_tongue: (Ολόκληρη σχολή θετικών επιστημών έχουμε και εσείς πήγατε και χωθήκατε στην άλλη ακρη!)

Πάντως μπορείς να πάρεις και 224 ή το τοπικο (1) που σε βγάζει σε δρόμο δίπλα στην σχολή. Στάση βέβαια δεν θυμάμαι, θα ρωτίσω τον κολλητό μου που σπουδάζει εκεί αν είναι και θα σου πώ!

10η Καισαριανής ;ρ

Ναι που αν διασχισεις ενα δρομακι εκει διπλα στο γηπεδο του τεννις φτανεις στη σχολη. :stuck_out_tongue:
Ρε σεις, πρεπει να κανω τα χαρτια μου για μια υποτροφια και μου ζητανε και “πιστοποιητικο εγγραφης και φοιτησης σε ΑΕΙ στην Ελλαδα”. Υπαρχει καμια πιθανοτητα να τους αρκει το τριπτυχο μου; :stuck_out_tongue: Ή πρεπει να παω απο τη σχολη να ζητησω καποιο εξτρα χαρτι; :confused:

οι ηλεκτρονικες μεταγραφες μεγαλο συν για τα παιδια στα πανεπιστημια…επιτελους καναν και κατι σωστο αυτοι που κυβερουν.

μπα, πολύ δύσκολο. να βγάλεις πιστοποιητικό εγγραφής.

Α μπράβο, να’σαι καλά freedom ;p

http://metegrafes.minedu.gov.gr/

ανοιξε το σαιτ για οποιον ενδιαφερεται,με τα δικαιολογητικα που χρειαζονται και αλλα χρησιμα

ξεκιναμε απο την δευτερα…:wink:

Καλώς μας βρήκες! Σύντομα για τη σχολή μας θα καταλάβεις από που έλεγαν και οι Anthrax: It’s a Madhouse!!:D:D