hokam
October 14, 2010, 12:59am
rip_noob:
Δεν είμαι καν στην 5άδα
Ευχαριστω παιδια!!Και στα δικα σας!!!
awake
October 14, 2010, 1:00am
και αποψε το φορο ειναι φωτια !!! :lol::lol::lol:
[B]
ροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονγκ ειναι ρονγκ να φυγεις[/B]
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις νομίζω μία εκ των δύο θέσεων καπαρώθηκε χαλαρά.
και εγώ συμφωνώ με τον εαυτό μου :roll:
[SPOILER]
Σαφώς και έχειι… Α[B]λλα διαφορετική αντιμετώπιση έχει απο κάποιον που έχει σχέση με το είδος και διαφορετική απο κάποιον που δεν έχει (μουσικά πάντα)[/B]. Η μουσική έχει κάποια δομή στην δημιουργία της και με κριτήριο αυτό η δημοσιογράφοι όρισαν της “ταμπέλες” σε αυτήν.
Είναι σαν να γυρνας και μου λες ότι δεν έχεις αποκαλέσει “φλώρικη” κάποια μουσική ποτέ σου… Αυτό είναι κριτήριο δικό σου δεν πάει να πει ότι ισχύει κιόλας. Η λέξη φλώρικη είναι παράδειγμα, μπορεί να έχεις πει άλλα λόγια… Όπως και να έχει εγώ το είπα καθαρά για συγκρότημα που απλά δεν γινόταν να μου βάλεις “όρια” στην μουσική επιλογή μου. [/SPOILER]
Του είπα εγω να μην το κάνει; Δεν σε καταλαβαίνω… Επειδή τον χαρακτήρισα εν ολίγοις άσχετο με το είδος?
Δεν σε καταλαβαίνω σε ποιον απαγόρεψα κάτι? [B]Ούτε και στον Χόρρορ δεν έχω απαγορέψει κάτι που δεν τον αφορά και η συγκεκριμένη κουβέντα[/B]… Πολυ απλά χρησιμοποιήσα ένα επίθετο και όχι ακριβώς ευθαιώς όπως το είπα παραπάνω αλλά με τον ευγενικό τρόπο λέγωντας ότι δεν έχει σχέση με τον χώρο. Μα τόσε πολύ πόνεσε αυτό πια :lol: Πολύ θέμα δεν έγινε;;
Χόρρορ ψάξου :roll:
Ε στην ουσια ναι. Οταν λεει καποιος στον αλλον ‘‘εσυ εισαι ασχετος, αρα τι μας λες τωρα’’ ουσιαστικα ειναι σαν να του απαγορευει να πει τη γνωμη του απο τη στιγμη που τη χλευαζει.
Δεν το λεω ρε παλικαρι μου προσωπικα για σενα…
Δεν πονεσε κανεναν, ελεος, απλα δεν μπορουμε να ακυρωνουμε ετσι το τι λενε οι αλλοι.
Οπως θα με εκνευρισει να μου την πει καποιος αν πω κατι (θετικο ή αρνητικο) που δεν συμφωνει με αυτον για εναν black δισκο πχ, που ακουω το ειδος αρκετα επιλεκτικα, ετσι και εγω δεν θα ‘‘ακυρωνα’’ καποιον αν ελεγε την γνωμη του για εναν power δισκο παιζοντας το ‘‘ο γνωστης του χωρου’’ που η γνωμη μου αποτελει την Αντικειμενικη Αληθεια…
[B]ΠΩΩΩ…
Τελος με το θεμα ε, κουραστηκα !!
Δεν μπορω να συννενοηθω μαζι σου ουτε να αποκωδικοποιησω τη σκεψη σου μεσω των χαοτικων ποστ σου !! [/B]
Πειτε τιποτα για τον δισκο απο δω και περα.
το τελευταίο ποστ που ο Night*Sky βγαίνει έξω από τα ρούχα του είναι όλα τα λεφτα
ChrisP
October 14, 2010, 1:33am
Νομίζω ότι η deadmemories έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό ΑΝΘΟΛΟΤΖΙ, αλλά αν δεν είναι κάποιος του χώρου δεν μπορεί να το καταλάβει.
deadmemories:
Χόρρορ ψάξου :roll:
ψηφίστε εμένα λοιπόν γιατί η χάρη μου έφτασε μέχρι και σε thread των kamelot…8)
ΑΝΘΟΛΟΤΖΥ είπαμε. Πρόσεχε την σύνταξη σου.
horror δώσε της λίγο σημασία και έχεις την ψήφο μου :lol:
Ούτε καν.
Όλοι αυτοί οι χρήστες που έχουν μπει στο πολλ μας έχουν κατά καιρούς ευθυμήσει/ξαφνιάσει με το ποστινγκ τους. Κανένας δεν μπήκε από κακή προθεση.
Ο AngelCryGr είναι μακράν ο πιο καθυστερημένος/σιχαμένος χρήστης στο ρόκιν αυτή τη στιγμή, και ρίχτε μου και πόντο, χέστηκα, αλλά μόνο ένας σιχαμένα κρετίνος θα “την έλεγε” σε μια κοπέλα με αυτό:
Το τόπικ δεν είναι εδώ να αναδείξουμε τον πιο κρετίνο εδώ μέσα, άμα θέλετε ανοίγω νέο τόπικ με επιλογή τον AngelCryGr και σήμα το λουκέτο. Λάθος της deadmemories που έφερε την κόντρα της εδώ. Τα προσωπικά μπορούν να λυθούν με πμ.
Αν ήμουν ο χόρρορ/φαιδ πάντως, θα με ενοχλούσε να με βάζατε στο ίδιο πολλ με AngelCry.
:lol2::lol2::lol2:
[SPOILER] [/SPOILER]
τώρα μάλλον πάλι εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω :-k
Αλλά μάλλον δεν είμαι η μόνη :roll:
ChrisP:
Ορθογραφία λέγεται αυτό.
Συυγχώρησε με άμα φτάσω τα 20,000 Posts πιστεύω θα έχω μάθει. Άμα λέμε ε… :lol:
awake
October 14, 2010, 1:47am
ρε συ αντζελτζιαρ σορρυ κιολας
αλλα μας εχεις ζαλισει τα @@
πανε τσακωσου αλλου
ειναι τοπικ για να γελαμε κ να χαβαλεδιαζουμε κ εχεις τσακωθει με το μισο φοορυμ
ουτε ο ρονγκ δεν τα εκανε αυτα
αντε σε παρακαλω ρε ανθρωπε.οκ εισαι γαματος.
[B][SIZE=“3”]
τωρα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=“6”]ΚΟΥΡΑΣΕΛ[/SIZE][/B]
Ούτε καν.
Όλοι αυτοί οι χρήστες που έχουν μπει στο πολλ μας έχουν κατά καιρούς ευθυμήσει/ξαφνιάσει με το ποστινγκ τους. Κανένας δεν μπήκε από κακή προθεση.
Ο AngelCryGr είναι μακράν ο πιο καθυστερημένος/σιχαμένος χρήστης στο ρόκιν αυτή τη στιγμή, και ρίχτε μου και πόντο, χέστηκα, αλλά μόνο ένας σιχαμένα κρετίνος θα “την έλεγε” σε μια κοπέλα με αυτό:
Ίσως είσαι τόσο σιχαμένος και κρετίνος που δεν κατάλαβες με ποια έννοια είπα πονάω αφου δεν διάβασες παρακάτω… Άντε ξεκόλλα λίγο απο το pc…
ChrisP
October 14, 2010, 1:49am
Αν κόψεις τα τσίπουρα μπορεί και να τα φτάσεις, αλλιώς θα σε προλάβει το συκώτι.
awake:
ρε συ αντζελτζιαρ σορρυ κιολας
αλλα μας εχεις ζαλισει τα @@
πανε τσακωσου αλλου
ειναι τοπικ για να γελαμε κ να χαβαλεδιαζουμε κ εχεις τσακωθει με το μισο φοορυμ
ουτε ο ρονγκ δεν τα εκανε αυτα
αντε σε παρακαλω ρε ανθρωπε.οκ εισαι γαματος.
[B][SIZE=“3”]
τωρα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=“6”]ΚΟΥΡΑΣΕΛ[/SIZE][/B]
Μισό φόρουμ; Εγω βλέπω μια παρέα που θα πάνε και για paintball κιόλας… Δεν είναι παράξενο που κάνετε όλοι post. Υπερβολικός είσαι…
Δέκτη η συγνωμη σου αλλά δεν θέλω χαρακτηρισμούς γιατί μπορώ να σε αρχίσω και εγώ και εκει θα ξεφύγει το θέμα…
Δεν μου αρέσει το τσίπουρο … Ρακί αν θες μου στέλνει ένας φίλος απο Κρήτη. Είναι εδώ μαζί μου θέλεις να του πω να σου στείλει;
καμία ελπίδα, μιλάμε για φανταχτερό πρηξόπουτσο.
Ριπόρτεντ να επέμβει κανένας μοντ γιατί ο τύπος δεν παλεύεται.