Ψηφίστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ για το 2010!

Πιστό στην παράδοση χρόνων, που αμέλησε μόνο πέρυσι λόγω του υπεραφιερώματος στους 100 καλύτερους δίσκους της δεκαετίας (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και πάλι εδώ), το Rocking.gr ζητά από τους αναγνώστες του να σκαλίσουν τη δισκοθήκη τους και να επιλέξουν τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς, για να διαμορφώσουν τη δική τους λίστα για το 2010… Από σήμερα, λοιπόν, και μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, όλοι εσείς θα ψηφίσετε για να αναδείξετε τις μουσικές που σας έντυσαν με νότες τη χρονιά που μας αφήνει.

Τα σημαντικά όμως για το κλείσιμο της χρονιάς δε σταματούν εδώ! Αρχίζοντας από την ερχόμενη Πέμπτη, 23/12, το Rocking.gr θα σας ενημερώσει για τη μουσική χρονιά που μας αφήνει με μια σειρά από αφιερώματα και άρθρα, που όμοιά της δεν έχει ξανακάνει στην ιστορία του. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, αλλά και μέχρι τέλος Ιανουαρίου (για εσάς τους λίγους cult τύπους που ξέρετε ήδη τι να περιμένετε), μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας, για να διαβάσετε μια σειρά από κείμενα που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα… συζητηθούν, πάντα σύμφωνα με την παράδοση ετών, αλλά και τις πένες του Rocking.gr!

Mέχρι τότε όμως… Ας μην ξεχνιόμαστε…

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα με τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2010, δίνοντας προσοχή στον αριθμό των άλμπουμ που θα επιλέξετε, καθώς αυτά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα πέντε σε σύνολο.

www.rocking.gr/bestof2010/

Παρατείνετέ το μέχρι 30 Ιανουαρίου καλύτερα, με τη λογική ότι ένας δίσκος που κυκλοφόρησε Δεκέμβρη για να χωνευτεί και να ανταγωνιστεί αυτούς που προηγήθηκαν θέλει 1+ μήνα.

Επίσης μετά την καταμέτρηση, πέρα από τις όποιες Χ πρώτες θέσεις, υπάρχει περίπτωση να μπορούσαμε να δούμε (σε .xls αρχείο ίσως) ολόκληρη τη λίστα?

Ξεχάσατε να βάλετε τους electric wizard:)

The Ocean
Dillinger
Burzum
Eluveitie
Heaven shall burn

Το πρόσεξα. Απαράδεκτο.:stuck_out_tongue:

Ε μα συγνώμη, έχουν βάλει τις σερβιέτες τους eluveitie και δεν βάλαν γουίζαρντ[-X

edit: τώρα πρόσεξα ότι έχετε βάλει να γράψουμε και δικές μας επιλογές :slight_smile:

ηρεμία κ αγάπη φίλοι ! :smiley:

αφενός μεν μπορείτε να προσθέσετε ότι δεν υπάρχει στην λίστα μας (γιατι προφανώς κ δεν έχει τα πάντα) κ αφετέρου τις επόμενες μέρες θα προστεθούν κ άλλα κείμενα στο ρόκιν, τα οποία στη συνέχεια θα εμφανίζονται και σαν επιλογές. :slight_smile:

όπως και να έχει, λίστα or not, μπορείτε να ψηφίσετε οτι θέλετε. :wink:

burzum-belus
alcest-ecailles de lune
blind guardian-at the edge of time
heathen-the evolution of chaos
iron maiden-the final frontier

Μια μικρή διευκρίνηση. Το project του Michael Kiske με την Amanda Somerville λέγεται Kiske/Somerville όπως επίσης και το album. Το λέω γιατί ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα στην κατααμέτρηση καθώς εγω τυχαία το βρήκα έτσι όπως το έχετε καταχωρήσει…