Διαιτησια

Για να μην αποσπάμε τα άλλα θρεντς απο τις ποδοσφαιροκουβεντες και χαωνεται η κατάσταση, εδω λέω να μιλάμε για όλα τα θεματα περι διαιτησιας. Όλα σε ένα νοικοκυρεμενα.

Κανω την αρχη λοιπόν. Χθεσινα παραπονα: http://www.soccerplus.gr/article/fobismenos-mantalos-lathos-epilogi-pappas

Λυσάξτε! :stuck_out_tongue:

φαντάσου οτι έχω ποσταρει το άλογο της αελαρας και σου γράφω κλείδωσε το:p

[I]Ο μοναδικός χρονομέτρης είναι ο διαιτητής.[/I]? Λωλ? Και ο μοναδικός κριτής των φάσεων είναι ο διαιτητής αν το πάμε έτσι, αλλά αυτό δεν είδα να πτόησε κανέναν

σε εμένα πάει το οχι άλλο κάρβουνο? ή γενικά?

άμα δε σ’ άρεσε έχω κι άλλο

ok για μένα είναι.
άμα δεν βαρεθω θα τα χώσω αργότερα…:lol:

Xμ. Ας το κανουμε νιανια. Το ποσα λεπτα εχει δειξει ο τεταρτος είναι ενδεικτικό του ποσα λεπτα θα κρατηθουν. Αν ο διαιτητης κρινει πως πρεπει να κρατησει παραπάνω απο αυτα που δειχνει ο τεταρτος τοτε θα το κανει. Η συζητηση λοιπον για τα λεπτα των καθυστερησεων δεν πρεπει να αναλωθει στο ποσα εδωσε ο τεταρτος αλλα στο αν σωστα κρατησε όσα κρατησε ο πρώτος ή όχι.

Διακρίνω άγνοια κανονισμών.

Ο τέταρτος δεν αποφασίζει τίποτα, ο πρώτος διαιτητής είναι που κάνει εξαρχής νόημα στον τέταρτο για το πόσα λεπτά θα κρατηθούν. Αν μέσα στις καθυστερήσεις υπάρξει νέα διακοπή τότε ο πρώτος μπορεί να τις επιμηκύνει κατά το δοκούν.

Ειπα κατι διαφορετικό;

Εντιτ: Ναι, ειπα. Εχεις δικιο, ο πρωτος δειχνει στον τεταρτο. Όπως και να εχει το ποσα θα δειξει ο τεταρτος δεν ειναι απαραιτητα τα λεπτα που θα κρατηθουν.

Ρε φίλος κι εγώ να το κάνω νιανια. Το άρθρο έχει σαφή θέση για το αν έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον βύντρα, αν ήταν φαουλ, αν ήταν πέναλτυ, αν έβηξε ο Σαριέγκι κ.ο.κ.

Και ξαφνικά για το τελευταίο ζήτημα λέει ότι ο διαιτητής αποφασίζει τι πρέπει να κάνει. Και ότι [I]αν υπήρξαν καθυστερήσεις[/I] κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, ο διαιτητής έπρεπε να κρατήσει περισσότερο χρόνο. Ε τι σημαίνει αν. Με την ίδια λογική να έγραφε στην αρχή ότι αν στην εκάστοτε φάση τηρήθηκαν οι κανονισμοί, τότε ο διαιτητής καλώς ή κακώς έπραξε αναλογα. Και γλυτώνεις τόσες αράδες.

Οι κανονισμοί βασικά δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία. Κανονικά πρέπει να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ “εκτός χρόνου” για να δούμε τις εκτιμήσεις. Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν το γκολ στο 8ο λεπτό το χε βάλει ο μοντέστο , σήμερα θα διαβάζαμε έπη!!! Αλλά από την άλλη τι κάνω και εγώ, συγκρίνω την ηθική άεκ με τον ανήθικο ολυμπιακό :stuck_out_tongue:

Αρα [B][U]παιρνει θεση [/U][/B]και στις διαμαρτυριες των παναθηναϊκών ότι αν και ειχε δειξει εφτα λεπτα κρατησε εφτα και 40 και λεει ότι οι διαμαρτυριες αυτες ειναι αβασιμες. Αυτό που μπορεις να καταλογισεις στο αρθρο ειναι ότι [B]δεν παιρνει θεση[/B] για το αν επρεπε να κρατησει 40 επιπλέον δευτερολεπτα ή όχι.

έλα τώρα πες, το άρθρο του μεγάλου ηρακλή το έβαλες για τα μπάχαλα :stuck_out_tongue:

E, πανω κατω… :stuck_out_tongue:

Ε καλά τώρα δεν θυμάστε τον Αδαμίδη που έκραζε για τις καθυστερήσεις στο παιχνίδι αεκ-Ολυμπιακός? Τι να λέμε τώρα…

σωστος μονο που τοτε τα λεπτα ηταν 4 και αυτος κρατησε 7μιση…τωρα να εχει γινει ο κακος χαμος επειδη παιχτηκαν 30 δευτερολεπτα παραπανω που σ αυτα εκτελεστηκε ενα φαουλ απο τα [B]σαρανταπεντε [/B][B]μετρα[/B] για μενα ειναι κωμικο.τετοια γκολ μπαινουν ενα στα χιλια μν πω παραπανω…να εδινε ενα φαουλ εξω απο την περιοχη να πω οκ…

Μαμακία θρεντ κατ’ εμέ.Πρώτο και τελευταίο ποστ εδώ.

Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι εντελώς παρακμιακή…
Αδικούνται όλες οι ομάδες…για να πώ την αλήθεια μου ποιό χειρουργική σφαγιαστική διαιτησία με τα 3 οφσαιντ στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο δεν έχω ξαναδεί…

παιζει να το κανεις επιτηδες