Αγαπάμε #4

εγω ο τζακι κενεδι πιστευω πρεπει να φαει μπαν

εχει φτασει στα 87 ποστ και ζητημα τα 5 να διαβαζονται

οκ στην αρχη ηταν αστεια , τωρα ειναι μονο σπαμ

ήταν και να ξαναμπεί,γιατί όχι? :stuck_out_tongue:

η αληθεια ειναι οτι δεν διαβαζονται τα ποθτ μου:(:frowning:

αφου παω και τα σβηνω ο μαλακασ…[-X[-X[-X

^^ [B]τζακι κενεδι[/B] ------> [B]http://www.youtube.com/watch?v=Tgz5-8chSlk[/B]

:bye:

ΒΥΖΟΝΤΟΥΠΑΝΟ λέει! :lol2: :lol2: :lol2:

Πολύ καλό για να’ναι αληθινό. [-X
Ο ΣΤΕΦ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ δεν κάνει ποτέ ποστ πάνω από τέσσερις (4) λέξεις:):!:

Το νινι σερνει καραβι και κανει τον στεφ να ξεπερναει την 1 σειρα σε ποστ !!! 8O:!:

Ελεναρα ειναι αυτη !!! Εγκρινω στεφ. :thumbup:

Ε που είναι το περίεργο? 4 είναι τα μέλη των Machine Head. Κάποιο είναι United, κάποιο άλλο Liverpool.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Να μας πει τι του φταινε οι Απατση… :-k :stuck_out_tongue:

Ωραίος…

εγω παλι 5 χρονια ειμαι σαλονικη, αυτους τους απατσι τωρα τους ακουω. καινουριοι ειναι?

Δε ξέρω πόσο καιρό υπάρχουν πάντως υπάρχουν σίγουρα

θεωρω οτι ο/η τζακι κενεδι συνδεεται με μια νοητη γραμμη με τον λιονελ ριτσι.δεν ξερω γιατι εχω αυτη την εντυπωση.αυτη η περιεργη αισθηση του χιουμορ,αυτο το πεπλο μυστηριου που εχει δημιουργηθει γυρω απο το ακαουντ τους.κατι τελος παντων που δεν μπορει να αντιληφθει ενας κοινος θνητος:dunno:

αφορμη το ποστ του ριτσι χθες για τον ετεροθαλη τον μηλισιο.

πάντως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η “λατρεία” σε φέικ ακάουντς. το θέμα είναι να στηρίξουμε αληθινούς καθημερινούς ήρωες΄. (βλέπε ρομάντικ κτλ)

Οχι ρε, απο το 1999 υπαρχουν. Ο συνδεσμος στις Συκιες ειναι.
Δεν εχεις υποψην σου τα πανο και τα στικερς με τον ινδιανο ?

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Απαιτώ να μπει ως επιλογή στο επόμενο!

Ειδικα μετα τις θεωριες περι μανογουορ-σλιπκνοτ πιστευω βρισκεται στο πανθεον της υπερασπισης της τρουιλας του φορουμ.

βασικά πρέπει κάποιος να κάνει το βήμα, υπάρχει πολύ υλικό. δε χρειάζεται να μένοθμ προσκολλημένοι στο παρελθον!