Μου τη σπάει

Που το προχθεσινο χαλαζι μου εκανε σημαδια στον ουρανο του αυτοκινητου

…που κρύωσα απο την χθεσινή βόλτα στα χιόνια… :frowning:

…που κρύωσα ο μαλάκας κι έχω να δω χιόνια κοντά δύο χρόνια…

Μου τη σπάνε οι άνθρωποι που θέλουν να γίνεται πάντα το δικό τους και όταν δεν γίνεται, αποκαλούν αυτόν που “φταίει” από εγωιστή μέχρι και φασίστα… #-o [-X

…ο μεσος στονερας με τα καπελα, τα μουσια κ την ασχετιλα του για την μουσικη. Το ιδιο ισχυει και για τον καθε ειδους χαρντκορα…

'Ελα πες την αλήθεια, σου έφαγε τη γκόμενα στοουνερας/χαρντκορας.

εμενα χωρις να θελω να θιξω καποιον μου τη σπαει το λουκ των στοουνεραδων

“30αρης νταλικερης στο τεξας…”

Θέλω πολύ να σε ακούσω να το αναλύεις όλο αυτό

αμά δεν ξέρεις από ουαν φουτ μπλαστ δεν ξέρεις από μουσική!

Είναι τελικά μόδα το να κρίνεις αν είναι μόδα τάσεις της μουσικής. Να ήταν τουλάχιστον μπάντες να πώ άντε το δέχομαι,αλλά είναι απορίας άξιο που προκύπτουν τέτοιες γενικεύσεις γενικά. Και επειδή στο thread των Karma έγινε μάλλον πάλι η ίδια συζήτηση θέλω να βρεθεί κάποιος αντικειμενικά να μπορεί να το εξηγήσει

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ μαζί σου 100%.Είναι αρκετά αφελές να μιλάς για μόδα οσον αφορά ένα είδος μουσικής που υπάρχει κάμποσα χρόνια.

[SPOILER] Από ότι κατάλαβα και εγώ έχεις δίκιο για το θρεντ των Καρμα αλλά δεν ξέρω τι παίκτηκε γιατί έσβησαν τα ποστς#-o[/SPOILER]

Ούτε γω ξέρω, μόνο ψι λιάζομαι. Και είναι άκυρο επίσης να μιλάς για μόνο έχοντας αναφορά στην εξωτερική εμφάνιση των οπαδών, αλλά και όταν ψήγματα της stoner βρίσκονται σε μια απο τις μεγαλύτερες μέταλ μπάντες του πλανήτη

Καλά, για την εξωτερική εμφάνιση δεν το σχολιάζω καν. παραείναι ηλίθιο. Για το άλλο που λες, προφανώς και έχεις δίκιο (υποθέτω μιλας για τους Sabbath :Ρ)

Ε ναι

Μα οι στονεραδες βασιζονται μονο στην εξωτερικη εμφανιση! Απο μουσικη δεν εχουν ιδεα, ολες οι μπαντες ειναι το ιδιο καλες γι’αυτους. Οσες μπαντες υμνουν τον μπαφο ειναι θεικες.

Kαι οι μπλακμεταλλάδες το ίδιο, αλλά με το σατανά.

Ρε φιλε τι κολλημα εχεις??Επειδη εσυ παιζει να ξερεις ατομα που να ακουνε στοουνερ και να μην ξερουν απο μουσικη το εχεις γενικευσει και μας τα ζαλιζεις καθε τρεις και λιγο.Απο τα 101 ποστς σου στα 99 κραζεις το στοουνερ και τους οπαδους του χωρις να χρησιμοποιεις καν σοβαρα επιχειρηματα.Λες και ξερω γω και οι στοουνεραδες και οι χαρντκοραδες ντυνονται πολυ πιο διαφορετικα απο το μεσο μεταλλα ο οποιος δεν εχει ποτε μουσια.Ποτε ομως.Ουτε φοραει βερμουδες η καπελα.Κι απο αυτο για το μπαφο που λες φαινεται ποσο εχεις ασχοληθει με το στοουνερ.Χωρις να θελω να σε προσβαλω σταματα να εισαι κομπλεξικος και ασχολησου πρωτα με ενα ειδος μουσικης πριν εκφερεις αποψη.Και αμα θελεις να πεις κατι αρνητικο για το στοουνερ η για το ποστ(που ουτε αυτο συμπαθεις) χρησιμοποιησε επιχειρηματα σοβαρα και κυριως μουσικα.Καταλαβαμε οτι το στοουνερ δε σου αρεσει αλλα η μουσικη ειναι απλα θεμα γουστου.Και μια συμβουλη,αρχισε στο φορουμ να ασχολησε με πραγματα και μουσικες που σου αρεσουν και μην ασχολησε με το ποσο για τον πουτσο ειμαστε εμεις που μας αρεσει ΚΑΙ το στοουνερ.
Φιλικα παντα, :slight_smile:

να βλεπω τις μπαντες που περιοδευουν στην ευρωπη και να ξερω οτι για να τις δω πρεπει να σκασω μια περιουσια… φερτε kiss,rush,the who και springsteen γαμω το κερατο μου!!!

Ισχυει αυτο.Βλεπεις στα φεστιβαλ εξω κατι λαιν απ που σου πεφτουν τα σαγονια.Απλα ειναι το θεμα οτι τα περισσοτερα μεγαλα φεστιβαλ του εξωτερικου απευθυνονται στο ευρυτερο ευρωπαικο κοινο.Ενω στην Ελλαδα απευθυνονται αποκλειστηκα στο ελληνικο κοινο.

δε λεω για φεστιβαλ, ας τους φερουν μονους τους αλλα ρε γαμωτο να δουμε τουλαχιστον τις μεγαλες μπαντες οσο ακομα δινουν συναυλιες