Από την σκέψη στην εκτέλεση

@ Deckard

[SPOILER]How YOU doin’? :naughty::naughty:[/SPOILER]

Μία χαρά μέσα στο μέσο όρο των γυναικών είμαι. Το σεξ ουδείς ποτέ εμίσησε, τον reznor ακόμα λιγότεροι, και οι γυναίκες δε, λατρεύουν να ακούν και μεγαλομανιακές ροματζιάρικες μαλακίες.

Ι wanna fuck you like an animal -
I wanna feel you from the inside -
You get me closer to god

Όλη η αντρική σοφία για να ρίξεις μία γυναίκα συμπυκνωμένη σε τρεις γραμμές, απλά ίσως όχι από το πρώτο ραντεβού :stuck_out_tongue:

Τώρα, όσον αφορά το άλλο το λινκ, μία προκατάλειψη την έχω ομολογώ. Αλλά το κόβω να σου’ρχεται το πολύ πολύ μετά την αφιέρωση καμιά αγκαλίτσα, ένα φιλάκι στο μάγουλο κι ένα “ααααχ μωρουλινι μουου τι γλυκοοοοοοοοοο”

Απορώ που δεν έχει σπεύσει καμία άλλη κορασίδα να με υποστηρίξει…

Στηριζω εγω ολμαητι.
Και μανο87.
Τα ειπαν ολα.
Deckard δεν βγαζεις γκομενα με τουτο το τοπικ.
Λοκ.

Ντεν είχα αυτό ως αρχικό σκοπό, αλλά αφού με ρώτησε ο Moon, είπα να προσπαθήσω :-s

Όχι λοκ ρε παιδιά. Το τόπικ φτιάχτηκε για όλες τις ευαίσθητες ψυχές που θέλουν να πούνε τη γνώμη τους

Εκείνη ακριβώς την ώρα πιάνεις κώλο (ή στον πιάνουν:p)…τέλος

Άνδρες αφιερώνουν james για να ρίξουν γυναίκα.
Γυναίκες στηρίζουν nin.
Άνδρες λένε ότι με nin δε nail.
Γυναίκες υποστηρίζουν ότι στίχοι του closer στέλνουν εγκεφαλικά μηνύματα και ξυπνούν σαρκικά ένστικτα, ταυτόχρονα.
Άνδρες περιμένουν να πιάσουν κώλο με το sometimes.

What’s wrong with you guys?
Διαιώνιση του χάσματος των φύλων σώνει και ντε?

ps: αν το target group είναι <20, το δίλημμα θεωρείται ψευδές.

Ε καλά δεν είστε και το καλυτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμά του τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Πόσες γυναίκες ξέρεις που θα έκαναν αυτό το post?

Άσε τώρα…

Regno potiri και σεληνιασμός/επιληψία πάνε μαζί.
Είναι η ιερά νόσος, οπότε συμφωνώ σχεδόν μέχρι κεραίας.
Ίσως να μη συναντάται συχνά, αλλά το θέμα δεν είναι οι Dødheimsgard.
Είναι η ξενερωτίλα απέναντι σ’ ένα αισθησιακό, ερωτιάρικο και παράλληλα σκίσε_με_ν’ αλλάξω_μοδίστρα nin κομμάτι.

Να καθορίσει ο ντεκαρντ ή όποιος άλλος το target group για να βοηθήσουμε και να σταματήσουμε να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Μου αρέσει που, όταν ανέφερα παραπάνω ότι θα ήθελα περισσότερη υποστήριξη από κυρίες, είχα στο νου μου ακρίβως τις σοφικάππα και άλτερεντ, και φυσικά έπεσα μέσα, τα μεγάλα πνεύματα… :smiley:

Παιδιά, παιδιά μπερδεύεστε. Το παράδειγμα ήταν (σχεδόν) τυχαίο. Μπορεί να μην μιλάμε καν για αφιέρωση, αλλά για μια ανάλογη συμπεριφορά. Κατά τ άλλα καλά σας χώνει το Σίβας με τον aldrahn να σε “καλωσορίζει” με το καλημέρα: For only suffering can create such beauty, and only suffering can wipe out your tears.

Αρχίζετε να μπαίνετε λοιπόν στο νόημα, και γιατί το μέταλ είναι ουσιαστικά γυναικεία υπόθεσή (απλά δεν το έχουν πάρει ακόμη πολλές γυναίκες χαμπάρι:p)

Πάντως είναι εδώ και κάτι ποστς που έχω συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα δεν είναι τελικά θέμα φύλου. Είναι η απόλυτη χαζομάρα που πιάνει κάποιον, ανεξέλεγκτα και αψυχολόγητα, όταν πάει να αφιερώσει κάτι στο έτερον ήμισυ, βλέπει τα μέλια να ρέουν από το στόμα του, μία φωνούλα μέσα του μπορεί να αναρωτιέται “τι κανεις ΩΡΕ μαλάκα” και παρόλα αυτά συνεχίζει να φέρεται ηλίθια, λες και είναι μετεμψύχωση της Πάτυς.

Αυτό φαντάζομαι ότι θα πρέπει λογικά και σε γενικές γραμμές να ισχύει και για τα δύο φύλα :-k

Σε μένα γιατί δε συμβαίνει τίποτα παρόμοιο ρε παιδιά; :-k

Για την ακρίβεια στην πρώην μου που ήταν σκυλού (ή έστω “ελληνικά” άκουγε… με την ευρεία έννοια) και κοίταζε να μου το παίξει κ πιό “ανοιχτόμυαλη” και καλά - του στυλ: όλα μπορώ να τ’ακούσω εγώ δε μ αρέσουν οι χαρακτηρισμοί κλπ κλπ, θυμάμαι χαρακτηριστικά να της έχω αφιερώσει μπόλικα τραγούδια Rolling Stones με “επίμαχο” υπονοούμενο και στην πορεία άσματα τύπου Impaled Nazarene (απ’το Ugra Karma) για να δω πόσο αντέχει! :stuck_out_tongue:

Γενικά πιστεύω δεν πρέπει να χάνεις την ταυτότητα και την προσωπικότητά σου σε μια σχέση. Όποια και να ναι αυτή. Η άλλη όταν σε βλέπει ν’αλλάζεις για χάρη της δεν το εκτιμάει κ πολύ γενικά. Όταν πάει να τα φτιάξει μαζί σου ξέρει πού βαδίζει εξ’αρχής :stuck_out_tongue:

η αφιερώνεις pleasure slave ή τίποτα.

ΕΙΔΙΚΑ με Manowar δεν πρόκειται να ρίξεις γκόμενα ποτέ… Κατακαμμένε! :stuck_out_tongue:

οι γυναίκες κατά βάθος θέλουν κάποιον να τις “αλυσοδέσει”. κι όταν τον βρουν ,από τίγρεις σιβηρίας γίνοντε γατάκια 8) και φυσικά αν κάποιος ακούει manowar έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει αυτός που περιμένουν,αυτός που περιμένουν,αυτός που περιμένουν, αυτός αυτός.

  1. Μια χαρά τα λες βρε πάπια.
    Μας έχει βγει το όνομα ότι όλες οι γυναίκες θα “πέσουμε” με τραγούδια σε στυλ James ή Γονίδη ή random κοψοφλέβικη μπαλάντα Scorpions.
    Imo, οι πιο άμεσες εκδηλώσεις των συναισθημάτων είναι και αυτές με την μεγαλύτερη επιτυχία. Π.χ. με το Closer η άλλη θα το πιάσει αμέσως το νόημα και ίσως βρει το θάρρος να στην πέσει και πρώτη και να σου πιάσει τον κώλο ή τίποτα άλλο.

Άντε ερωτευτείτε γιατί έχει πέσει πολλή μαλακία εκεί έξω.
Όλο κάτι φλωράκια κυκλοφορούν που αφιερώνουν James :lol:

Αν δεν έχετε ταγκς σε φωτογραφίες σας στο φεησμπουκ από το γκεστλιστ.γρ, το ρεντκαρπετ.γρ ή οποιοδήποτε από τα δεκάδες παρόμοια σαητς, τότε δεν είστε η μέση Ελληνίδα ηλικίας μέχρι 30 χρονώ.

Έχετε; Όχι. Προβληματιστείτε.

Ποσο σωστος!!!

Eπισης αν καποιος απο μας αφιερωσει κομματι με στιχους τυπου closer στην καλυτερη περιπτωση θα χαρακτηριστει καφρος.Συν το γεγονος οτι το να πεις οτι ακους μεταλ ειναι για την κοπελα μειον απο μονο του.

Α καταλαβα, πρεπει να νιωθω φουλ τυχερος που εχω κοπελα νορμαλ-μη μεταλου σε εμφανιση και με μεταλ-ροκ ακουσματα…Σε φαση να εχουμε ακουσει και Suffocation/Possessed π.χ. παρεα επειδη γουσταρουμε :lol:

Παντως παιδια ειναι ολα θεμα timing, εχω καταληξει…Σε κοπελια με ουδεμια σχεση με ροκ/μεταλ (και μαλιστα που δεν γουσταρει κιολας) ειχα αφιερωσει Jet City Woman και το εκτιμησε, οταν προσπαθουσα να τη ριξω. Πετυχε μεν, δεν το αξιζε δε. Ηλιθια γυναικακια.

εχω κόψει τις αφιερώσεις σε γκόμενες όχι γιατί δεν θέλω απλά επειδή με τις αφιερώσεις δεν γαμάς…απλά νομίζω ότι σπάς τα νεύρα τους.
Τέσπα είμαι 29 και έχω περάσει την φάση με γκόμενες μέσω νετ που γούσταρα παλιά έκανα φλώρικες αφιερώσεις(τρύπες, ξύλινα σπαθιά, μάλαμας, παύλος παυλίδης) αλλά η φάση ήταν φέηλ απο εδώ και πέρα προσπαθώ να πιάσω την κουβέντα και όπου βγάλει!!!
:smiley: