Εκλογές 2012

απο αυτα που λεγε ο τσιπρας χτες ακουγα οτι μιλουσε για το τερματισμο των δανειακων συμβασεων με ε.ε και οτι απο αυτο η ελλαδα θα κερδιζε γυρω στα 40δισ μονο απ τους τοκους, αυξηση φορολογιας στις πλουσιες μαζες και κουρεμα του χρεους με τα πιο σημαντικα. μιλουσε μαλιστα οτι και η δυτ.γερμανια μετα τον β παγκοσμιο καπως ετσι ορθοποδησε (αρκετα παπαρολογιες) διοτι τοτε η κατασταση ηταν εκ διαμετρου αντιθετη απ τη τωρινη. α και ελεγε οτι η ελλαδα ειναι πλουσια σε πηγες εισφορων που δεν χρησιμοποιουνται (υποθετω λυβικου πελαγους πετρελαια, εναλλακτικες πηγες ενεργειας κτλ)

Ο 16χρονος

[SPOILER]http://4.bp.blogspot.com/_FjiHN5CGyGA/SUep3AnmJ0I/AAAAAAAADZo/fthQX8fHwNA/s1600-h/Capture2.JPG[/SPOILER]
παρέμεινε “16χρονος” με κατεστραμμένη ζωή.

Ιωάννης Σκόπας

συνέθλιψε τα αχαμνά ενός από τους 521 νεαρούς που συνελήφθησαν στο Πολυτεχνείο, στην επέτειο του 1995

Σήμερα

Ο αστυνομικός Ιωάννης Σκόπας, που είχε τεθεί τότε σε διαθεσιμότητα, πήρε κανονικά τις προαγωγές του και σήμερα είναι διευθυντής ασφαλείας του τμήματος Πατησίων. Τον περασμένο Δεκέμβρη, μάλιστα, πρωταγωνίστησε εκ νέου ρίχνοντας πέτρες εναντίον μαθητών που διαδήλωναν.

Πάνος Καμμένος (από raskolnikovgr.blogspot.com)

Ο Πάνος Καμμένος είναι ενεργός πολιτικά από την δεκαετία του 1980 ως μέλος της ΟΝΝΕΔ. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1993 στην Β΄Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία και έκτοτε συνεχίζει να εκλέγεται. Το 1995 σε μια εικονική τηλεοπτική δίκη για τον βίαιο ξυλοδαρμό δεκαεξάχρονου μαθητή από δέκα άνδρες των ΜΑΤ στα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1995 ο Καμμένος υπερασπίζεται τους αστυνομικούς με το επιχείρημα ότι ο νεαρός είναι αναρχικός. Σε μια εποχή όπου ακόμα και ο Κούγιας ανέπτυσσε δημοκρατικά αντανακλαστικά, ο Καμμένος ταυτιζόταν με τον πιο ακραίο αντιδημοκρατικό αυταρχισμό και την ποινικοποίηση των πολιτικών ιδεών. Ο ίδιος αυτοτοποθετείται στην λαϊκή δεξιά υιοθετώντας και αναπαράγοντας όλο το πακέτο της ρητορικής της: Νέα Τάξη, συνωμοσιολογία, αντιπαγκοσμιοποίηση, αντι-αναρχικός λόγος, πατριωτισμός, αντιτουρκισμός, εμμονή με το σκοπιανό, φιλοορθοδοξία, εθνικισμός με εμμονή στην ορθόδοξη πλευρά του ελληνισμού.

Σήμερα

Στο μοντέλο του Καμμένου προκρίνεται ένα σύστημα διοίκησης και διακυβέρνησης το οποίο υποβαθμίζει τα εκλεγμένα διοικητικά και εκτελεστικά όργανα υπέρ μόνιμων και σταθερών επιτροπών με σκοπό την υπερκομματική αντιμετώπιση στρατηγικών ζητημάτων εθνικής ασφάλειας και στρατηγικής στο σύνολο των προς επίτευξη εθνικών στόχων. Συγκεκριμένα, προτείνει την ίδρυση μιας σειράς συμβουλίων με εθνικό, στρατηγικό χαρακτήρα: «Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας», καθώς και «Γενικής Γραμματεία Ελλήνων Εξωτερικού», «Συμβουλίου Εθνικής Στρατηγικής και Διαχείρισης Κρίσεων», «Συμβουλίου Στρατηγικής Υποστήριξης».

Οι προτάσεις του για την δημόσια διοίκηση είναι ενδεικτικές της υιοθέτησης όλου του πακέτου της αντιδραστικής μεταρρύθμισης που έφερε το μνημόνιο: Κατάργηση της Μονιμότητας στο δημόσιο με συνταγματική αναθεώρηση (ενδεχομένως η επόμενη βουλή να είναι σε θέση να αναθεωρήσει τη συγκεκριμένη διάταξη), γενικότερα στοχοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων (έλεγχος της περιουσίας του, αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα), μείωση του κράτους, εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από το οποίο εξαιρούνται τα σώματα ασφαλείας.

Υπόσχεται Νέα Μεταναστευτική Πολιτική στην οποία ουσιαστικά συγκεκριμενοποιεί σε σαφές σχέδιο όλα τα αντιδραστικά αιτήματα της δεξιάς ρατσιστικής αντιμεταναστευτικής ρητορείας. Π.χ. «Ενεργοποίηση Προγράμματος ολικής απέλασης λαθρομεταναστών που σε βάθος τετραετίας θα υλοποιηθεί με απελάσεις και επαναπροωθήσεις.» «Καθορισμός μέγιστου ποσοστού μεταναστών επί του συνολικού πληθυσμού το οποίο δεν δύναται να υπερβαίνει το 2,5% του συνολικού πληθυσμού της χώρας και με την προϋπόθεση ότι αυτό είναι οικονομικά και κοινωνικά βιώσιμο». «Έλεγχος αν και για πόσο χρόνο έκαστος μετανάστης είναι οικονομικά ενεργός, αν εργάζεται νόμιμα, αν έχει οικογένεια ή παιδιά, αν καταβάλει εισφορές ο εργοδότης του και ο ίδιος, αν έχει τραπεζικό λογαριασμό και εν γένει έλεγχος της οικονομικής και κοινωνικής συνεισφοράς του στο παραγόμενο προϊόν της χώρας, καθώς και του επιπέδου κατανόησης της γλώσσας και γνώσης της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας». Σαφής ρατσιστική διάκριση των μεταναστών σε λευκούς και μη λευκούς καθώς δίνει «προτεραιότητα στους μετανάστες από Ευρωπαϊκή Ένωση, Βόρεια Αμερική και Ωκεανία» και «εν συνεχεία προτεραιότητα σε μετανάστες από λοιπή Ευρώπη, Λατινική Αμερική και κατόπιν όλοι οι λοιποί».

Μάλιστα, αποδίδει τεράστια σημασία στο ζήτημα της υπογεννητικότητας και της ενίσχυσης της μητρότητας για τους έλληνες. Στο οικονομικό πρόγραμμα επεξεργάται ένα σχέδιο εξορθολογικοποίησης και βελτίωσης του φορολογικού συστήματος με άξονα κυρίως τον τομέα της επιχειρηματικότητας. Στο πρόγραμμα για την παιδεία υπόσχεται καθιέρωση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, πλήρης κατάργηση σου Πανεπιστημιακού Ασύλου, ιδεολογική διόρθωση των σχολικών συγγραμμάτων επί του εθνικότερου, ακόμη πιο στενή διασύνδεση των ελληνικών πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας και με την βιομηχανία, πρόγραμμα εξελληνισμού της μουσουλμανικής μειονότητας.

Για τον eNick που γκρινιάζει

υπόσχεται δικαίωμα ψήφου στην ομογένεια.

Η “αθηναϊκή σχολή του νεορομαντισμού7 και του νεοσυμβολισμού”.

Λυση υπαρχει για να ψηφιζουν οι ομογενεις. Ταχυδρομειο π.χ. Εχει εφαρμοστει σε πολλες χωρες. Θελουν ομως να βαλουν ολο αυτον τον κοσμο στο παιχνιδι; Η απαντηση ειναι οχι. Δεν ειναι τρελοι

δεν ξερω πως δουλευει το ελληνικο συστημα παντως εγω επειδη κατεχω και ιταλικη ιθαγενεια στις εκλογες του 08 τις ιταλικες επειδη θεωρουμαι ιταλος εξωτερικου μπορεσα και ψηφισα μεσω ταχυδρομιου. και στο περσυνο δημοψηφισμα για την πυρινηκη ενεργια

Στις γειτονιές πο έχουν τα θέματα με τους λαθρομετανάστες αφήνουν τηλέφωνα σε ηλικιωμένους για να πηγαίνουν συνοδεία προστάτη-τραμπούκου στο ΑΤΜ…
Κάπως έτσι έβγαλαν δημοτικό σύμβουλο και τώρα πάνε και για τη βουλή… #-o

Kiratsos αν ειναι ενα thread μπουρδα απλα δεν γραφεις σε αυτο. Τοσο απλο. Ας σχολιασει λοιπον οποιος θελει το λινκ σου.

Εγω θα πω απλα οτι ο συντακτης του αρθρου δεν ξερει ουτε καν πολλαπλασιασμο. Αν ηξερε δεν θα εγραφε οτι δεν βγαινουν τα νουμερα στην προταση της δρασης για το ασφαλιστικο

Ρε Νάτισκαι, πετάς κάτι, λες ότι δεν θα ενδιαφέρει το φόρουμ κι μετά λες ότι επέμενα κιόλας. Αφού είμαι ροκινγκ χρήστης και με ενδιαφέρει να γίνει αυτή η κουβέντα που εσύ άνοικες στο θρεντ και όχι σε πιεμ, τι να κάνουμε;
Αν θες υποστήριξε την άποψή σου, αλλιώς μην περιμένεις να το δεχτούμε μόνο και μόνο επειδή την είπες.

[QUOTE=Night*Sky;1343018
Δεν ειπα οτι εκει οφειλεται η ανοδος της ΧΑ. Σαφεστατα η ανοδος τους οφειλεται στο θεμα της λαθρομεταναστευσης. Απλα ειπα οτι αυτοι καταφεραν και εκμεταλλευτηκαν ενα θεμα που αντιμετωπιζει η ελληνικη κοινωνια και κερδισαν την υποστηριξη της και ετσι βλεπω οτι καταφεραν και ηρθαν πιο κοντα της αυτοι παρα οι αλλοι. Τωρα μη μου αρχισεις να μου λες για τις διαφορες δρασεις κλπ κλπ, το αποτελεσμα σχολιαζω.[/QUOTE]

Το κόμμα που ψηφίζεις τι έκανε για τα παραπάνω; Θεωρείς ότι ήταν αρκετό;

E όχι και ομογενής, συναυλιακός μετανάστης είμαι.

Για ελα καντα μας ταληρακια να δουμε αν βγαινουν…

Οσο για το που πρεπει και που οχι να γινετια συζητηση δεν το καθοριζεις εσυ. Δεν ξερω ποιος φιλος σου κατεβαινει με τον Μανο και μας εχεις πρηξει τα @@ φετος αλλα εχει καταντησει λιγο αηδια.

Πάρε δω έναν ψείρα.
Και μετά λέμε για ενωμένη αριστερά και κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας [-X

οπως ειπε ο leperjesus βουτυρο στο ψωμι του καθε μαλακα θα ειναι να μιλησουμε για αυτο εδω, επομενως αν θες πραγματικα να γινει αυτη η κουβεντα στειλε πμ.

κανενας δεν εκανε τιποτα που να ηταν αρκετο.
α, και δεν ειναι το ‘‘κομμα που ψηφιζω’’, μιας και δεν το εχω ψηφισει ακομα.

Φιλε μου οταν κανει καποιος ενα thread κανει και τους κανονες. Αν καποιος δεν συμφωνει απλα δεν υπαρχει λογος να συμμετεχει. Το thread εκεινο ειναι για να μπαινουν απλα λινκς ωστε να μην γινεται χαμος με τα σχολια και καποιος να μπορει να τα διαβασει ευκολα. Δεν εγινε με σκοπο τη προπαγανδα. Οποιος θελει ποσταρει οτι θελει ειναι προφανες.
Αν τωρα δεν καταλαβαινεις την προταση του Μανου θα στην κανω και κομικ αν θες μπας και γινει τιποτα

Από τα κομματόσκυλα του πασοκ και της νδ στα κομματόσκυλα της δράσης…

Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά τέτοια βεβήλωση του Αστερίξ ποτέ.
Πάτησα report.

.-

Να απαγορεύσει την κομματική προπαγάνδα ο threadstarter(cynic).

Ναι . Μου εχει υποσχεθει ο Μανος οτι θα απολυσει 400,000 δημοσιους υπαλληλους για να διορισει εμενα χαχαχαχχαχα

:lol::lol::lol: τι αστείος που είσαι

Οχι ειμαι κομματοσκυλο!!!

Οχι εχει υποσχεθει οτι μεχρι του χρονου θα αυξηθουν οι επενδυσεις 45% και θα απαορεψει καθε κρατικη παρεμβαση στα εργασιακα… Και φυσικα θα ικανοποιησει ολους αυτους που καλιγονται για τους ιδιωτικους υπαλληλους ενω ειναι αφεντικα8)