Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Εντάξει τώρα θα πει κάποιος ότι δεν την απείλησε αυτός όχι ότι δεν το έχει κάνει σε άλλους στο παρελθόν.Εγώ το ποστ το έβαλα για κάτι που είναι πολύ γνωστό.Ότι ότι και να πουν μερικοί απολαμβάνουν ένα ιδιότυπο άσυλο.Μπορεί να ακούσεις φρικώδεις δηλώσεις και να λέει ο δημοσιογράφος ε τι να κάνουμε αυτο είναι το κκε.Υπάρχει όμως και μια εκλογική βάση και ένας κόσμος που ακούει και σχηματίζει αποψη.Και μεγαλώνουν μύθοι του στυλ κάθε αριστερός καλός κάθε δεξιός κακός.Να στο πω αλλιώς όσο πιστεύουν στον σταλιν οι κκεδες αλλο τοσο πιστεύουν οι χ.α. στον χιτλερ.Φαντάζεσαι να προχωρούσε η χ.α. αν ήταν και καιρό μέσα στην βουλή στην ιστορική αποκατάσταση του χίτλερ?Και πολλοί υποκρύπτουν σκόπιμα μορφές βιας από διαφορετικές πλευρές.Νομίζω καταλαβαίνεις.
Για το δεύτερο τώρα.Το περιστατικό είναι τραγικό.Όποιος πει ότι αν ξυπνήσει με 2 ληστές από πάνω του και το πρώτο που θα σκεφτεί θα είναι να του κάνει μύνηση είναι απλά ψεύτης.Δεν ξέρω αν ήταν αυτοάμυνα άρα δεν μπορώ να κρίνω όμως οι δηλώσεις του μετά δείχνουν ΑΝΘΡΩΠΟ αν τις έχεις ακούσει.
Για το τρίτο τώρα είναι φανερό ότι ούτε αυτοάμυνα υπάρχει ούτε τον χτύπησε και σαχλαμάρες.Μπορούσε να αντ-απαντήσει στην δούρου για τα μπουμπούκια των βουλευτών του σύριζα που επίσης έχουν συλληφθεί για ένοπλες ληστείες.Δεν ήταν λύση αυτή είτε τον ψηφίσαν 10 100 η 5 εκ. πολιτες.

Kαλά έκανε και την χτύπησε,είχαν χτυπηθεί κάτι συναγωνιστές του πριν από κάτι αντάρτες έξω.
Όλο το στούντιο έπρεπε να πλάκωνε κανονικά

επιθεση απο ατομα των εαακ σε συμφοιτητη μου στην πανεπιστημιουπολη φωναζοντας καθαριστε τον… τον ξυλοφορτωσαν με μπουνιες και κουτουλιες… απο οτι εμαθα ηταν απο αλλο χωρο και δεν ξερω τι μοιραζαν…μονο να φανταστω μπορω…
για μενα μεγαλυτερος τραμπουκισμος απο το να μου απογορεψουν να κανω την δουλεια μου στον χωρο που υπαρχει γιαυτον τον λογο δεν υπαρχει…
βλακας εισαι εσυ που πιστευεις οτι αν κυρηξεις παρανομη μια οργανωση αυτη θα παψει να υπαρχει η θα σταματησει τις βιαιες ενεργειες…
θα κηρυξεις παρανομους και τους 440000 ανθρωπους που τους ψηφισαν??
ειναι κομματι της κοινωνιας μας και θα πρεπει να εχουμε ανοχη ακομα και σε αυτους. Γιατι αλλιως τους δινεις το δικαιωμα να λενε οτι εισαι μερος του συστηματος και τους αποκλειεις απο φοβο .

οχι. αλλά ενα τεστ iq δεν θα έβλαπτε

Ο καθένας στον τομέα του φίλε μου.Οταν από τζιφάκια φτάσεις στο επίπεδο να συνομιλείς και ουσιαστικά εδώ θα μαι.
Ρε ναιτ το επιχείρημα σου με αφοπλιζει.Θες να ψηφίσεις συριζα γιατί του τα χώνουν όλοι.Εντάξει τι να σου απαντήσω.Αν έβγαινε και κόμμα να υποστηρίζει ότι η γη είναι τετράγωνη θα το ψήφιζες σίγουρα να υποθέσω.:lol:

Οι αγαπημένοι σου Γερμανοί που έχουν απαγορέψει τα σύμβολα και τη διάδοση του νεοναζισμού είναι βλάκες;

Αλήθεια έχεις δει ποτέ Γερμανό νεοναζί;
Προσπάθησε να του πεις με σπαστά γερμανικά ότι σέβεσαι την άποψή του να χαρεί για την ανοχή σου.

ουτε το 2009 θα εβλαπτε ενα iq test σε 3 εκατομυρρια ελληνες…κανεις ομως δεν το εκανε

μονο το 2009?βαλε μερικες δεκαετιες συνεχομενα…

Εγω μια χαρα εχω επιχειρηματα για τις πολιτικες επιλογες μου.
Αλλα οταν αυτα συνδυαζονται και με μερικες ξυνισμενες σκατοφατσες, φτιαχνομαι ακομα πιο πολυ.

Ειμαι ο μονος που εχει προσεξει τη διαφημιση του ΠΑΣΟΚ που πεταγεται καθε τοσο στο πανω μερος της σελιδας? :-k
Μεσα σε ολες αυτες τις κουβεντες μου φαινεται λιγο ειρωνικο.

Πάντως,και χωρις να ειμαι ΚΚΕ κτλ,απορώ που μερικοί προτίθενται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ενω δεν αποδέχονται πολλά πράγματα,ειναι με λίγα λογια κομμουνιστές,ενώ προφανώς το κόμμα και να βγει δεν πρόκειται να κάνει τίποτα διαφορετικό πέρα από κάποιες κινήσεις.

Εντάξει και πέρα από αυτά,μιλάμε για καθαρά ιδεολογικές σκοπιές,είναι εμφανές πως ο Συριζα πάει να καλύψει το χώρο του Πασοκ και τοποθετείται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας

Θα έλεγες το ίδιο αν ο δράστης ήταν πακιστανός, ινδός κ.ο.κ και το θύμα Έλληνας; Η τι νομίζεις ότι θα γινόταν έξω από τα δικαστήρια σε αυτήν τη περίπτωση;

μη συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα. Αλλο πραγμα και αλλη ιστορια ειχε για τη γερμανια ο ναζισμος και αλλιως για την ελλαδα. Νεοναζιστη , για να ειμαι ειλικρινης , οχι δεν εχει τυχει να δω στη γερμανια.
Επισης υπαρχει τετοιου ειδους κομμα στη γερμανια νομιμο το NPD και συμμετεχει και σε κοινοβουλια κρατιδιων.

Δεν το συζητω, περασε και δεν ακουμπησε

Το NPD δεν είναι επίσημα νεοναζιστικό κόμμα, γιατί απλούστατα υπάρχει νόμος που τo απαγορεύει και το έγραψα και προηγουμένως. Το γερμανικό κράτος έχει προσπαθήσει να το καταργήσει με δίκη στα τέλη του '90, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχτηκε γιατί οι μόνες αποδείξεις για τη νεοναζιστική του φύση προέρχονταν από μπάτσους που είχαν εισχωρήσει μυστικά στο κόμμα.

Δεν ξέρεις τους νόμους του κράτους που μένεις, δεν ξέρεις τι δηλώνει η Μέρκελ για σένα τον μετανάστη, συγκρίνεις τους νεοναζί μαχαιροβγάλτες της χα με φοιτητική παράταξη, γενικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Ναι το ίδιο θα έλεγα με λιγότερη ένταση αν ήταν όμως παράνομα στην χώρα.Ακούγεται κάπως περίεργα Έλληνας να κάνει διάρρηξη σε σπίτι Ινδού η Πακιστανού πάντως με την έννοια ότι δεν είναι συχνό φαινόμενο.Παιδιά δεν είναι φυλετικό το θέμα στο ποιος θα σε ληστέψει η το ποιος θα σε σημαδέψει με το όπλο.
Με την σημερινή κατάσταση που και ακροδεξιά βια υπάρχει και ακροδεξιό ρεύμα θα μαζευόντουσαν αυτές οι ομάδες και από την άλλη οι συνιστώσες του συριζα και το βράδυ θα είχαμε τεράστια τηλεοπτικά πάνελ.
Το πρώτο ζητούμενο είναι η τήρηση των νόμων.Απο κει και πέρα το να συμπαραστέκεται κάποιος περισσότερο σε έναν ομοεθνο του είναι κάτι σαν τους οικογενειακούς δεσμούς.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε?Μπορεί να αγαπάς όλον τον κόσμο αλλά την οικογένεια σου την αγαπάς πάντα περισσότερο αφού σαν συνδέουν άλλοι δεσμοί μοναδικοί και ξεχωριστοί.

Εγώ πάντως δεν θέλω να έχω κανέναν δεσμό μαζί σου σκουπίδι

Σου μίλησε κανείς εσένα?:lol::lol:

Ο τίτλος του θέματος είναι ξεκάθαρος.
Μηνύματα με προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσβολές και γενικά εκτός θέματος θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.
Κρατήστε ένα κόσμιο επίπεδο.

ποιος εισαι εσυ?