Κυκλοφορίες μπαντών μας, κλπκλπκλπκλπ

Δε πιστευω οτι χρειαζεται, αλλα ουτε και θελω να φτιαξω θρεντ για την μπαντα στην οποοια παιζω. Ενημερωνω απλώς, ότι μολις παραλαβαμε σε φυσικη μορφη την πρωτη μας κυκλοφορια (για οποιον ενδεχομενως μπορει να ενδιαφερεται!)

Cheers!

http://dirtywombs.blogspot.gr/ (updated)

πάρα πολύ όμορφα, όσοι γουστάρουν τη μπάντα του γουόρστ και ψαχτούν με την κασέτα, να τσεκάρουν οπωσδήποτε και [U]αυτό[/U], σίγουρα θα τους ενδιαφέρει

χαχαχαχα θεος. Αγαπαμε παραφορα μπλιντινγκ και τη ραφιερα του που πλεον ειναι ζωντανος οργανισμος κι εχει αναγκες και ονειρα

Κατέβασα το ντέμο σας. Τι τα θέλετε τα σόλο μωρέ;;; Πλάκα κάνω, εντάξει, καλά είναι και αυτά. Πολύ καλό και συχαρίκια ε.

ηδη του ειπα απο χθες να μου κρατησει μια κασετα

χααχα ευχαριστούμε!

τα σόλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας!:wink:

σοβαρό κόλλημα όλα τα κομμάτια!!!μπράβο.ελπίζω να παίξετε και σαλονίκη κάποτε…

να σαι καλά αγορινα! ειναι σιγουρα στα πλανα μας, και μαλλον το φθινοπωρο θα παιχτει σκηνικο. Μεχρι τοτε το πιο κοντινο σας θα ναι ο τυρναβος τον αυγουστο!

ωπ.τέλεια νέα!
τύρναβος εννοείταιιιιιι

Worst, εμείς που δεν έχουμε κασετόφωνο πως θα γίνει να ακούσουμε?

αυτο είναι ενα θεματάκι για να λέμε την αλήθεια, αλλά δεν έχω απάντηση:(:frowning:

Kάποια στιγμή έχουμε πει ότι θα τα βγάλουμε και σε σιντάκι να υπάρχουν για τους μη έχοντες, αλλά δε ξέρω πότε!

Ποιος ο λόγος να μην το κάνεις; δε νομίζω να σε πει κανένας ψώνιο. Έξαλλου άμα εγώ για παράδειγμά αρχίσω να γράφω για το συγκρότημά που παίζω θα είναι λίγο χαζό, κάλο είναι να υπάρχει και λίγη οργάνωσή.

Όσο για τα CD πιστεύω ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να βγάλετε 50-100 cdr. Θα τα αρίθμησετε κιόλας και όταν γίνετε γνωστοι θα τα πουλατε στο eBay για 50? το ένα :stuck_out_tongue:

Ρε θεούληδες κασέτα;Σας λατρεύω πως θα γινει να βρω μια;

Βασικά ντάξει υπάρχει το “site” που τα γράφει πλήρως, οπότε προτιμούμε στα λοιπά σαιτ που επισκεπτόμαστε να κάνουμε κάποια updates κλπ.

Από κει και πέρα αυτό με τα 50-100 cdr κι ένα μπουκλετακι που θα τυπωσουμε οι ιδιοι πραγματι δεν ειναι δυσκολο! Ειδωμεν! Επειδη παντως τους επομενους μηνες θα κυκλοφορησουμε κι αλλα πραγματα ισως υπάρξει ενα τελικο κανονικο cd που θα τα συγκεντρωνει ολα!

Η σου στελνω ταχυδρομικα ενα ή οταν τελειωσουν οι εξεταστικες, αμα βρεθεις αθηνα συναντιομαστε!

πήρα τη κασσέτα σας χτες !!κ ήθελα να ρωτήσω άμα τύρναβο πάρετε τπτ μπλούζες μαζί.

χχαχαχ αντε! απο που??

Θα πάρουμε τύρναβο μπλουζάκια, αλλά έχουν φύγει αρκετά και τα νούμερα είναι περιορισμένα! κοκκινα υπαρχουν ολα τα νουμερα, αλλα μαυρο δε θυμαμαι τι εχει απομεινει!

Αντε να σκασει και το λαιβ, το περιμενουμε!

α θενξ και το κόκκινο καλό είναι/από τον σκαλκράσερ χεχ.και ωραίο χαρτί ρε και [U]στιχοι[/U]/εγω έχασα τους προηγούμενους δύο κ δε βλέπω την ώρα για τόσες μπάντες μαζεμένες !!

καταλαβα! Θενκ γιου μαν, να σαι καλα!

θα ναι ωραια πιστευω. Ετοιμασου να δεις cut off και gutter! Εγω θελω να τσεκαρω και τους ολλανδους που απο οσα ακουσα στο ιντερνετ μου αρεσαν φουλ. Αντε ναδουμε!

Κασσετα τσιμπησαν και οι ΜΠΛΑΚΘΡΑΣ χρηστες του φορο για να μπορουν να λενε υπερηφανοι “τους ηξερα απ’ το ντεμο”. Στηριχτε :!:

Πολύ καλή δουλειά. 1 κι 1 τα κομμάτια παίδες! Θα παίξετε καθόλου Πάτρα τώρα;