Γεια σας

ενταξει ξεντραπηκα λιγο 8)

ειμαι η cinnamon. μου αρεσει πολυ η μουσικη και το τσαι. τον τελευταιο καιρο εχω βρυκολακιασει και κοιμαμαι πολυ αργα. πριν ενα εξαμηνο κοιμομουν απο τις 11. η ανεργια φταιει:( ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο παρθενο. μου αρεσουν τα λουλουδια. εχω πολλες γλαστρες. ειμαι ησυχο κοριτσι. εχω συλλογη απο αρωματα. εχω ιδια μαλλια με τον slash. σπουδαζω κατι που ειναι λιγο geeky. μου αρεσει το κινεζικο.

αυτα προς το παρον…

Έτσι, δυναμικά (σου απαντάω εδώ)! Τί σπουδάζεις, αν επιτρέπεται; Εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι αυτό το μεγάλο ‘‘βήμα’’ στο introduce yourself! Εκτός κι αν μαζευόμασταν δυο, τρεις και κάναμε πλάκα -αλλά τζίφος. :lol::lol:

Τί “είδος” μουσικής σου αρέσει από ροκ/μέταλ (ή και όχι);;; Ντουμ ακούμε;;;

σε ευχαριστω που ρωτας αλλα δεν ηρθε ακομα η ωρα να αποκαλυψω (ειναι προγραμμα με λιγους φοιτητες, οποτε θα κανει μπαμ αν ειναι κανεις στο ιδιο και δεν ειμαι ακομα ετοιμη για κατι τετοιο χαχα).

η αληθεια ειναι οτι δε συγκλινω απολυτα καπου μουσικα, αλλα γενικα μου αρεσουν οι ατμοσφαιρικες ή ονειρικες μουσικουλες. ντουμ δεν ακουω πολυ ειναι η αληθεια, αλλα απο το ειδος λατρευω τους while heaven wept.

αφου δεν κανεις δικο σου θεμα ερωτω κι εγω ποια ειναι τα αγαπημενα σου ειδη; τι ζωδιο εισαι; ποιο ειναι το αγαπημενο σου φαι;

Χαχαχαχαχα! Λοιπόν, όσον αφορά το πρώτο ερώτημα: μου αρέσουν πολλά είδη. Μπορώ να ακούσω τα πάντα αν μου ακούγονται καλά στα αυτιά. Η ντουμ, σε σχέση με τα άλλα είδη, μου αρέσει λίγο παραπάνω. Βέβαια, για μένα η έννοια ‘‘ντουμ’’ καλύπτει όλο το φάσμα των συγκροτημάτων με ντουμ επιρροές, από γκόθικ ή ατμοσφαιρικό μέχρι τραντίσιοναλ ντουμ και στόουνερ. Πχ. draconian, paradise lost-anathema(στα πρώτα χρόνια)-my dying bride, katatonia, mourning beloveth, forest of shadows, agalloch(αν μπορούν να θεωρηθούν “λίγο”), elegeion, και μετά κάτι άλλο, όπως: electric wizard, blood ceremony, pentagram, saint vitus, lord vicar… αυτά για αρχή.

(Γενικά, ακούω μπλακ, ατμοσφαιρική μουσική, λίγο ντεθ, φολκ και κλασικό ροκ!)

Στο δεύτερο ερώτημα θα απαντήσω: αιγόκερως, άρα ταιριάζουμε. (:naughty::har:)

Και τέλος…είναι πολλά, δεν ξέρω(πάντως, τα γιουβαρλάκια [U]με φέτα[/U]:stuck_out_tongue: είναι τα απ’ τα αγαπημένα μου). Αν και γενικότερα, μισώ τα τυριά, εκεί κάνω μία εξαίρεση. \m/ :stuck_out_tongue:

[B]
Edit:[/B] Α, επίσης μου αρέσουν οι candlemass και οι cathedral, έχω ακούσει και pagan altar(γενικά, σ’ αυτό το στυλάκι,χεχε). Τώρα, σίγουρα είναι κι άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή!

Γεια σου cinnamon. Έτσι, να απαντάς λίγο-λίγο, better to save the mystery than surrender to the secret. Προσωπικά οι απαντήσεις σου με κάλυψαν πάντως (ειδικά εκείνες με το ζώδιο και τις γλάστρες, ήταν τα πρώτα που είχα πρόθεση να σε ρωτήσω - δλδ “τι ζώδιο είσαι?” και “έχεις γλάστρες στο μπαλκόνι?”. Μετά θα ρωτούσα για το φαγητό, με πρόλαβες πάλι).

Αν έχεις κάτι από geek μέσα σου να περνάς να τα λέμε από τα θρεντ των Άλλων Τεχνών. Να μαζευόμαστε τα nerds.

Αυτά τα ολίγα. Καλώς ήρθες. Το φόρουμ αγαπάει τους βρυκόλακες.

ΥΓ - Να ετοιμάζεσαι, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κλασική παρότρυνση περί ποσταρίσματος φωτογραφίας.

γειά σου και σένα, πρόσεχε μην περνάς πολλές ώρες στο οφφτόπικ, μόνο μέταλ

Γεια σου κοπελια καλως ηρθες :slight_smile:

Καλώς ήρθες λοιπόν, καλή υπομονή και καλά posts.

Σαν τη γυναικα,γλυκια και πικρη.

Πςςςς έγραψες μεγάλε! :smiley: Καλωσήρθες κοπελιά καλά πόστς! :slight_smile: Και μην είσαι ντροπαλή είμαστε καλά παιδιά…αλήθεια.

μολις συνειδητοποιησα οτι δεν τα παω πολυ καλα με τα υποειδη… ααα paradise lost anathema katatonia αγαπω! και λιγο agalloch. ωραιο γουστο :slight_smile:
αιγοκερως;; το πιο μεταλ ζωδιο…
(αυτο με τα γιουβαρλακια το περναω στο ντουκου)

Γεια σου ellanor. Σ ευχαριστω για το καλοσωρισμα. Χαρηκα που σε καλυψα, αυτες ειναι παντα οι πρωτες ερωτησεις που μου κανουν και ειπα να σωσω λιγο χρονο. Κατι πηρε το ματι μου, εχετε ωραιες ενοτητουλες.
ΥΓ. μπορειτε να με φανταστειτε οπως το αβαταρ μου αλλα με αφανα.

χαχα μαλιστα!

ευχαριστω ΚΕΝ! το nick σου ξυπνα ευχαριστες παιδικες μνημες.

υπομονη; ωχ… ευχαριστω πολυ!

το ξερα οτι οι ροκαδες ειναι ποιητες…

καλως σας βρηκα:)

Μονο η Μαρια η Σολωμου μπορει να υποστηριξει κατι τετοιο θα λεγαμε,παρ’ολα αυτα ευχομαι στη χειροτερη να μη του φερνεις και στη φατσα.

Καλωσηρθες!

ωπ,κι αλλη κρυφοπαουερου

μακαρι να του εφερνα και στη φατσα!

τι παουερου καλε;
η επικοτητα δεν συνοδευει μονο τα παουερ…

edit: ευχαριστω για το καλοσωρισμα. αγαπω το νικ σου για συναισθηματικους λογους.

γεια σου.

γεια σου!

πες την ιστορια

μπα… ειναι μελο…
αλλα αυτο εχει αμεση σχεση

Κυρα Κανελλα εχετε καταντησει μαστιγα οι Ταραντινικοι.Και για να κανουμε ενα γρηγορο κρας τεστ γουστου,βαθμολογηστε μας το Death Proof σε μια κλιμακα απο 1 εως 10.

δεν ειμαι ταραντινικη… δεν ειμαι καν σινεφιλ… και δεν εχω δει το death proof. τι κερδιζω; :oops:

87 λεπτα απ’τη ζωη σου κυριως