Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Bαριέμαι να διαβάσω γαμώτο…

σε ευχαριστώ πολύ φένια! το είχα ξεχάσει ότι το είχα ποστάει και εγώ και δεν το κοιταγα το thread και πάλι καλά που μ το υπενθύμισες να το τσεκάρω. Γαμώτο, πρέπει να μάθω γερμανικά. πρέπει να είναι πολύ cool οι στίχοι τους. Έχουν ανεβάσει μερικά νέα τραγούδια στο myspace (από τα 4 που είχα ακούσει μέχρι πρόσφατα), και είναι αρκετά καλά. ένα μάλιστα είναι και πιο πανκ. Α ρε Λουμπίτζκι …σσσσ ωραίος. Φενια ευχαριστώ και πάλι ε.

pchycosocial?

Ήταν ανοιχτή η τιβί και πρόσεξα οτι έχει το Grease! Ε ρε εποχές…! “You’ re the one that i want…” τουρου-τουτου-τουτου… 8)

XXAXAXAX! Και γω το πέτυχα. Έπεσα στην ΚΑΛΤ σκηνή που μιλαέι ο τραβόλτας στο φίλο του και με το που λένε την ώρα που θα συναντηθουν το βράδυ, βγάζουν ταυτόχρονα τσατσάρα, φτιάχνουν το μαλλί και φεύγουν… :lol:

Μια γρήγορα ματιά σε θαμμένα θρεντ και ανακαλύπτεις μαργαριτάρια…

Μακραινουν οι τζιβες??? :-k :-s

Είδα στα πετράλωνα άτομο με μπλουζάκι wotan να οδεύει προς τον σταθμό του ηλεκτρικού.Θα πήγαινε στη συναυλία μάλλον,ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.

Βαριεμαι και ζεστενομαι και βαζω στη γιαγια μου τραγουδια.Μεχρι τωρα της αρεσαν οι Haloween και οι Tool.:slight_smile:

σου λεει ετσι για να μην σε στεναχωρησει

μουαχαχαχα

Η γιαγια μου δεν λεει ψεματα ε.Ειναι τρου.8)

πφφφφ,γινεσαι υπερανω τωρα…

Γιούνιβερ

τωρα θα ηθελα να ειχα ενα κρυο καρπουζι χωρις ουκουτσια να το ετρωγα ολο…

Τυχερος εισαι τα καρπουζια δεν εχουν ουκουτσια.:stuck_out_tongue:

πφφφφ,για αυτο δεν μ’αρεσουν οι τρου.μου το παιζουν υπερανω.

Εγω δεν ειμαι τρου.Η γιαγια μου ειναι.Βρες και κανενα συνωνυμο του υπερανω γτ μαλλον θα μου το πεις πολλες φορες.Να υπαρχει και μια ποικιλια τουλαστιχον.

υπερανουσαειμαι θεος

Από έρευνα που που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβουργου:

Από τους μουσικόφιλους ζητήθηκε να περιγράψουν την προσωπικότητα τους και στη συνέχεια να αναφέρουν τα είδη της μουσικής που προτιμούν να ακούν. Το αποτέλεσμα έδειξε μια στενή σύνδεση ανάμεσα στην προσωπικότητα και το είδος μουσικής. Όσοι προτιμούν την κάντρι εργάζονται σκληρά και είναι εξωστρεφείς, οι λάτρεις της ποπ εργάζονται σκληρά αλλά δεν είναι και τόσο δημιουργικοί, ενώ αυτοί που ενθουσιάζονται με την τζαζ έχουν αυτοπεποίθηση, είναι δημιουργικοί, εξωστρεφείς και κουλ. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι το γεγονός ότι η κλασσική μουσική και η χέβι μέταλ προτιμώνται από ανθρώπους που είναι δημιουργικοί αλλά όχι ιδιαίτερα κοινωνικοί -παρουσιάζουν δηλαδή κοινά χαρακτηριστικά.Πολλοί πιστεύουν ότι οι φαν της χέβι μέταλ είναι καταθλιπτικοί, με τάσεις αυτοκτονίας και ότι αποτελούν κίνδυνο για τον εαυτό τους και την κοινωνία, κάτι που δε φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με την έρευνα.

για το bold:
#-o#-o
Εντάξει, το είπε η έρευνα. Η κοινωνία μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Δε θα την πειράξει κανένας κακός χεβιμεταλάς!:stuck_out_tongue:
πάντως γιατί αυτό το “κάτι που δε φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με την έρευνα” μου κάνει λίγο “αλλά εμείς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας”:p:dunno:

μην το λες…κοινωνια να φοβασαι…perfect insanity8)