Χα.Εμας μας εκανε θρησκευτικα παππας.Λιγες μερες πριν τη συναυλια των Metallica σκαγαμε με μπλουζες της μπαντας και προσπαθουσε να μας πεισει να μην παμε.2 μερες πριν τη συναυλια του ζητησαμε να μας πεταξει μεχρι τη Ριζουπολη τη μερα της συναυλιας με το αυτοκινητο του με αποτελεσμα να φαμε μονοημερη αποβολη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θεός!
Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ. Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton. Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο " Lifeisbeautiful. pps “. Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως. Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας : " Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful”, δηλαδή : ’ Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη’, ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θα αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας, και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός !! ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ. OAOL επιβεβαίωσε ήδη την σοβαρότητα και τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται " lifeowner ". ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ !!!
:lol: :lol: :lol:
Eιναι Σοουλ_θορνιστικη διαλεκτος!Νααααι…:roll:
νανι->νανακι-> ναναΤΣΙ
πριν καμια 15ετια (3η γυμνασιου) ειχα θεολογο ενα παληκαρι που μολις ειχε βγει απ’το Αγιο Ορος…για να μη μακρυγορω, κλασσικα εκραζε τα “σατανιστικα” μυνηματα που περναει η metal, και πιεζε μαναδες να στελνουν τα παιδια στο κατηχητικο για καλυτερη βαθμολογια…οταν η μανα μου μου τα χωσε γιατι δεν ειχα καλο βαθμο στα θρησκευτικα και με παροτρεινε να πηγαινω στο κατηχητικο καθε παρασκευη, εγω εσκαγα με σκισμενο τζιν, μπλουζακι maiden και τη σφεντονα στην κολοτσεπη…μια δυο τρεις φορες πηγα…ε…δεν αντεξε…με περασε χωρις καν να βρισκομαι στην αιθουσα…καθε φορα που ειχαμε μαθημα εγω ημουν εξοριστος και επινα καφε 20 μετρα απ το γυμνασιο…α ρε εποχες …
Καλησπέρα…
Μη πεις τιποτα.Ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλο.Σε καταλαβα απο τη φωνη.
(Παω στα ΚΦΤ στο Βιλλατζ με αιθερια υπαρξη.Σκασε μυτη)
δεν υπάρχετε ρε
Gigatron Gigatron is online now
Senior Member
Gigatron’s Avatar
Last Activity: Today 20:40
Private Messaging @ 20:40
Τον αγαπαω τρελα λεμε
Αχ, αγάπη μου!
Περί Γυμναστικής
Η γιαγιά μου άρχισε να περπατά 5χλμ την μέρα όταν ήταν 60. Σήμερα είναι 97
χρονών, και δεν έχουμε ιδέα που στο καλό είναι!
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να ξεκινήσω τζόκινγκ είναι για να ξανακούσω
λαχάνιασμα.
Γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο πέρσι, έσκασα 400 ευρώ, και δεν έχω χάσει
γραμμάριο. Δηλαδή πρέπει να πηγαίνω κιόλας;
Εγώ ξεκινάω την γυμναστική πολύ νωρίς το πρωί, γιατί αλλιώς ο εγκέφαλος μου
συνειδητοποιεί τι κάνω.
Δεν γυμνάζομαι καθόλου. Αν ο Θεός ήθελε να αγγίζουμε τα δάχτυλα των ποδιών
μας, θα τα έβαζε κάπου πιο κοντά στα χέρια μας.
Μου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι, ειδικά όταν τους κάνουν τα άτομα που με
ενοχλούν.
Έχω αγύμναστους μηρούς, αλλά ευτυχώς το στομάχι μου τους καλύπτει.
Το πλεονέκτημα του να γυμνάζεσαι καθημερινά είναι ότι πεθαίνεις υγιέστερος.
Δεν κάνω ποτέ τζόκινγκ. Κάνει τον πάγο να αναπηδά στο ποτήρι μου.
Ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω μία βόλτα με το ποδήλατο κάθε πρωί κι εγώ
του απάντησα ότι
θα το ήθελα πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι, ποιός θα με σπρώχνει;
Μου το στείλανε σε μεηλ και εχω πεθάνει στο γέλιο!
Tα σπαει!!!
Αγαπαω την Ιωαννα.
Κι εγω…
αγαπαω τον ευατο μου!!!
Γιατι, εσυ γραφεις με τα χερια;;;#-o
:respect:
Εκείνος το ξέρει;
Θα πρότεινα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση…
Ναι, αλλά με κάτι άλλα μέλη του σώματός μου “ζωγραφίζω” κυριολεκτικά! 8)
Αυτο ακριβως εννοουσα…