Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Και εγώ θέλω boiler να βάλουμε. Καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, άρα καίει το κράτος περισσότερο καύσιμο, άρα έχουμε περισσότερα σωματίδια και αύξηση της θερμοκρασίας…:stuck_out_tongue:

λόγω του boiler που έχεις έχει συνέχεια ζεστό νερό, όχι λόγω του φυσικού αερίου :wink:

Μη μου το παιζεις εμενα εξυπνος.Αντιδραστικε!:expressionless:

έτσι είμαστε εμείς του Σούπερ-3… Αντιδραστικοί από τη φύση μας:p

μλκ ειλικρινά, έλεος. ασταδιαλα.

Οντως ειχε τσοντα… Το θεμα ειναι ποιος γ@#$@ούσε :!:

Post του χρήστη με κωδικό όνομα “σοφικαπα”, στο τόπικ “αγαπημένα παρακλάδια της ροκ/μεταλ μουσικής”, πριν λίγους μήνες:

Το ίδιο σόφικαπα που πήγε DHG και έκανε είδωλο τον Kvohst. Τα συμπεράσματα δικά σας. :roll:

Ντροπη του. Να το κανουν μπαν. Αλλοπροσαλο.

αμα γαμάς μέσα στα σκοτάδια,μαγκιά σου…:roll:

πάμε σε φως

ρε φουστη για λιγο εχασα . νεξτ ταϊμ :!: :!:

μανο αλλαξε φωτο βαλε την παλια

To παρασύνθημα ποιο είναι…?

Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι λένε…? :-s :oops:

Τι έγινε στα Εξάρχεια…?

ενα θα σου πω απο 0/8 … τελικο :!: :!: :!: ουτε εσυ δεν το κανεις αυτο :!: :!: :!:

Μετά το είδα αυτό…

Αν το είχα δει δεν θα ρωτούσα…

Τάβλι… κρυφοτάβλι…

εσυ :lol: :lol:

Ποιος ειναι μηχανολογος?

Αυτο το ηλεκτρομηχανολογικο σχεδιο, μου εχει σπασει τα νευρα!

καλά… σε ποιο φόρουμ ποστάρεις εσύ? Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι όλοι οι moderators του rocking είμαστε Μηχανολόγοι? (και ο Powerslave μηχανολόγος ήταν!!!)

Όλα τα σχέδια είναι εκνευριστικά. Ο τοίχος μπροστά μου, ακόμα είναι λερωμένος με μολυβιές, από το πρώτο έτος, όπου όταν έκανα λάθη στο σχέδιο, έπαιρνα τη βρώμικη γόμα και την πέταγα με δύναμη για να ξεσπάσω:p . Ευτυχώς πέρασαν ανεπιστρεπτί αυτές οι εποχές!

Χαχαχαχααα!Εμεις παλι καλα δεν κανουμε δυσκολα… μονο για θερμοσιφωνες και για ζεστο, κρυο νερο.:smiley:

(Τον Powerslave τον θυμομουν!:stuck_out_tongue: )

Aπό τo site tou sportime

Οι Αγγλοι είχαν αποφασίσει να δώσουν πανηγυρικό τόνο στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης και μεταξύ άλλων κάλεσαν στο Γουέμπλεϊ τον Λονδρέζο τενόρο Τόνι Χένρι, ο οποίος ζεί μόνιμα στο Ινβερνές της Σκωτίας, για να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Κροατίας στη γλώσσα της χώρας! Ο Χένρι, που δεν γνωρίζει κροατικά και κυρίως δεν ήξερε ότι η μοντέρνα γλώσσα της χώρας έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά από εκείνη που καθιερώθηκε από τους Σλάβους πριν από 900 χρόνια, ζήτησε να του μεταφραστεί ο ύμνος από τα αγγλικά στα κροατικά.

Στη μετάφραση όμως ένα τραγικό λάθος στάθηκε αρκετό να εκθέσει τον ίδιο και τους Αγγλους και να γίνουν περίγελος από τα κροατικά μέσα ενημέρωσης και από δεκάδες site στο Διαδύκτιο. Ο ύμνος είναι γραμμένος στην παλαιά κροατική διάλεκτο και σε ένα σημείο του λέει: «Mila kuda si planina», που μεταφραζόμενο ελεύθερα σημαίνει: «Ξέρεις, αγάπη μου (εννοεί τη χώρα), ότι λατρεύω τα βουνά σου». Η μετάφραση που του δόθηκε βασίστηκε στα νέα δεδομένα και αντί για αυτό ο Χένρι τραγούδησε: «Mila kura si planina» (το… πέος μου είναι ένα βουνό!).

Οι Κροάτες διεθνείς κατάλαβαν το λάθος και με κόπο συγκρατήθηκαν να μη γελάσουν την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου τους και ενώ ήταν καρφωμένες επάνω τους οι τηλεοπτικές κάμερες, όπως συνήθως συμβαίνει. Το δούλεμα που ακολούθησε από τους Κροάτες δεν έχει τελειωμό. Κάλεσαν τον Χένρι να είναι η… επίσημη μασκότ της εθνικής ομάδας στα τελικά του EURO. Επίσης, τον κάλεσαν να του απονείμουν μετάλλιο και άλλα πολλά.

Στο editorial του ποδοσφαιρικού περιοδικού της Κροατίας «Torcida» επισημάνθηκε μεταξύ των άλλων: «Σίγουρα το λάθος αυτό έκανε τους παίκτες να βγάλουν το άγχος και να παίξουν ελεύθερα. Γιατί να μην καλέσουμε τον τενόρο και στα τελικά του EURO να κάνει τα ίδια ώστε να συνεχίσουμε και εκεί με νικηφόρα αποτελέσματα». Φυσικά υπήρχαν και αρκετοί που υπερασπίστηκαν τον Χένρι, όπως ο πρόεδρος της κροατικής κοινότητας στη Βρετανία, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Αυτή η έκδοση του ύμνου δεν μοιάζει ηχητικά με την προηγούμενη, αλλά ο εθνικός ύμνος μας είναι δύσκολο να τραγουδηθεί από ξένους και δεν τον κατηγορώ γιατί όντως η προφορά είναι πολύ δύσκολη για όλους τους ξένους».

:lol: :lol: :lol:

Χθες στα Εξαρχεια ειδα πραγματα που μονο σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας γινονται…Ουδεν σχολιο…

Γεια σας καλά μου φορουμάκια, τι κάνετε; :smiley:

Μου υπενθύμισε η Σόφι-κέη ότι υπάρχει και ζωή στο rocking… :oops:
Έτσι κι εγώ βρήκα τη σωσία της σε μαύρη έκδοση:

8O

τι κάμεις ρε εθνίκι εσύ??καλά?:slight_smile: