Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Είπα ότι είναι τραγελαφικό ρε άνθρωπα. Δηλαδή ότι δεν έχει κάτι να πει όντως, αν ο άλλος έχει θρυμματίσει το κρανίο του, να του βγάλω ή όχι το κράνος, αλλά ο νόμος υποδεικνύει ότι απαγορεύεται. Τι να κάνουμε.

το κρανος δεν το βγαζουν οντως για να μην χυθουν τα μυαλα.οι γιατροι το κρανος στο νοσοκομειο το κοβουν με πριονι και το βγαζουν με τετοιο τροπο ωστε να αποτρεψουν το να ανοιξει το κεφαλι σαν καρπουζι.

Αυτό. Τώρα αν είναι να βοηθήσω κάποιον, ε ας πάω φυλακή.

Δε τον βοηθάς αν πας να το παίξεις ντοκτορας χωρίς να ξέρεις όμως.

Mα δεν εφερα αντιρρηση στο αν ειναι νομιμο ή παρανομο. Απλα ειπα πως νομιζω οτι ειναι για αυτο που ειπες για το σπασμενο λαιμο και οχι για το χυσιμο των μυαλων και οτι αν ο αλλος εχει χτυπησει τοσο το κεφαλι του τοσο που να παιζει να του χυθουν τα μυαλα, μαλλον θα ειναι νεκρος ακομα και με 10 γιατρους να του το κρατανε κολλημενο με τηλεπαθεια ξερω γω :stuck_out_tongue: Μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν ξερω… πολυ urban legendιστικο μου κανει το χυσιμο των μυαλων. Αυτο μονο.

Anyway :slight_smile:

τι εννοεις legendiko?ειμουν σε ενα σουβλατζιδικο στη γειτονια μου,και ακριβως απο εξω βγαινει ενας πακιστανος με ενα παπι απο ενα stop στον κεντρικο δρομο χωρις καν να κοιταξει και χτυπησε με ενα αυτοκηνιτο και πεταξε 5 μετρα στον αερα πανω απο το αυτοκινητο που επεσε πανω,και εσκασε με το κεφαλι στην κολονα(απο οτι μας ειπαν οι ανθρωποι που το ειδαν)…εμεις ακουσαμε μονο ενα ΜΠΑΜ,βγηκαμε εξω και ειδαμε τον πακιστανο νεκρο και το κεφαλι του δεν φαινοταν καν,κατι κοκκινα κομματια χυμενα ηταν μονο κατω…και το θεμα ηταν οτι δεν τα μαζεψαν πολυ,και ακομα το επομενο πρωι που πηγα μεχρι το φουρνο ηταν μερικα ακομα εκει…φυσικο να σας πω οτι δεν εβγαζα αχνα για καμια εβδομαδα…

urban legend ρε συ. Αυτες οι ιστοριες που διαδιδονται για τυπους που πεθαινουν με διαφορους τροπους κλπ αλλα ειναι φημες και τις λενε ολοι.

Τεσπα ειμαστε οφτοπικ

λωλ ξερω τι σημαινει urban legend ρε σι,για αυτο σου εκανα το παραπανω ποστ,τεσπα αμα θες μπορω να σου βρω απειρα βιντεακια με χυμενα μυαλα στο theync…σοζ για το οφτοπικ χωστε μου infraction

Δεν θα έλεγα ότι είναι έρμπαν λέτζεντ. Έχει συμβεί πολλάκις, και ναι, συμφωνώ ότι εάν δεν ακριβώς πώς να περιθάλψεις κάποιον, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το 166, όχι να το παίξεις House. Ο νόμος υπάρχει ορθώς, κι ας είναι φαινομενικά άκυρος.

Το εξηγησα 3 φορες ρε συ. Δεν ειπα οτι δε γινεται να χυθουν τα μυαλα καποιου (πολυ σπλατερια εχει γινει το θρεντ). Ειπα οτι αν εχει χτυπησει τοσο πολυ, δε νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ζησει για να πεις “μη του βγαλεις το κρανος γιατι μπορει να τον κανεις χειροτερα”. Kαι οι γιατροι να το βγαλουν, δε νομιζω να μπορουν να κανουν τιποτα. Αν εχει σπασει το λαιμο του ειναι διαφορετικο.

Δε λεω βεβαια να του το βγαλεις. Συμφωνω οτι αν δεν εχεις γνωση του τι να κανεις καλυτερα να μην πας να το παιξεις γιατρος.

Γενικα σε αυτο που εχει ουσια συμφωνουμε. Το κοβουμε το σπαμ τωρα? :stuck_out_tongue:

Το ζητάει παιδιά, μην αργούμε.

“οι σωστες ατακες σου ερχονται παντα δεκα λεπτα μετα τη στιγμη που πρεπει”

brainzzz…:stuck_out_tongue:
(κλασική zombie ατάκα λολ)

αρκετες φορες εχουν σωθει ανθρωποι παντως με το να φορανε το κρανος και να τους πηγαινουν στο νοσοκομειο.γενικα αν ο αλλος εχει χτυπησει σε κεφαλι,σπονδυλικη στηλη αν δε ξερεις δε τον κουνας απο την θεση του.

Μου μεταφερθηκε απο φιλη, αλλα.
Ξημερώματα Κυριακης, Συνταγμα.
“Χε, κοριτσια, θα βγω προθυπουργος. Και οταν βγω, πρωτα απο ολα, θα νομιμοποιήσω τον κροκοδειλο!”

Αγαπαμε Συνταγμα.

Εχουμε μια κοπελα στην ταξη μας…που εχει αλμπινισμο…και καθοταν η κοπελα πανω στο θρανιο σε ενα διαλειμα…και ειχε σηκωθει καπως η μπλουζα της απο πισω…και βλεπω απο μακρια εναν φιλο μου να τρεχει και να κλαιει απτα γελια…και ερχεται και μου φωναζει μπροστα της…“ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΑΝΕΛΑΚΙ!”

παπαρδέλα, άμα ξανακοροϊδέψεις άνθρωπο με αλμπινισμό, θα σου λιώσω τον εγκέφαλο

δεν κοροιδεψα τιποτα…ουτε καν γελασα οταν μου το πε…

Πολυ ντεθ μεταλ:p

παρ’όλα αυτά παπαρδέλα, είναι απ’τις καλύτερες ατάκες που έχεις ακούσει. ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ?