Ερώτηση για φορητή συσκευή ψηφιακής εγγραφής

Καλημέρα παίδες,
ψάχνω καιρό για μια τέτοια συσκευή (χρήση κυρίως στις συναυλίες…) και έχω σχεδόν καταλήξει στην ZOOM H4n.
Έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα να μου προτείνει κάτι??

Πολύ καλή επιλογή. Πόσο το έχεις βρει; Καινούργιο θα το πάρεις;

Το έχει το amazon περίπου 270$… Αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αγορα … Δεν ξέρω αν θα μου κάνει για το σκοπό που το θέλω… Το έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου;;

Εχω το Edirol R-09 (το παλιο) για την ιδια δουλεια. Ομως εχω ακουσει και ηχογραφησεις απο το συγκεκριμενο Zoom και ειναι πολυ καλο.

κατάλαβα… εσυ έχεις κατι άλλο να μου προτείνεις για τον ιδιο σκοπό? Αξίζει τα χρήματα του??

Να δεις αν σε βολεύουν οι διαστάσεις του Zoom πρώτα-πρώτα. Το έχω δεν σε κάποια βιτρίνα, αλλά δε θυμάμαι πόσο μεγάλο είναι. Το Edirol R-09 είναι αρκετά compact.

Ένα άλλο καλό που έχω να σου προτείνω είναι και το Zoom H2, ένα μικρότερο μοντέλο το οποίο είναι πάρα πολύ καλό για τα λίγα λεφτά του.

Θα πάρεις και μικρόφωνα;

Απο διαστάσεις δεν έχει τραγικες: 70(W) x 156.3(D) x 35(H)mm … με βάρος 280γρ χωρίς μπαταρία οπότε ειμαι οκ σε αυτο το θέμα.
Οσο αναφορά τα μικρόφωνα διαβασα οτι το δικό του ειναι super… δεν νομίζω να παρω. Το μονο που θέλω ειναι μια καλή θήκη… για ευνοητους λόγους… \m/…

Το πήρες;

Ναι μου είρθε την Τετάρτη απο amazon. Το μηχανημα ειναι τρομερο. Τώρα προσπαθώ να το σετάρω καλά πριν το πάρω σε καμιά συναυλία… γιατι αμα κάνω καμία ηχογράφιση και βγει μάπα… θα ξενερώσω τρελά…!!!

Με 'γειες :D!!