Η κινηματογραφική πρόταση της εβδομάδας

A Perdre La Raison: Γαλλο-μαροκινά μπερδέματα, σε μια κοινωνική ταινία δωματίου, που μπλέκει τις δύσκολες οικογενειακές σχέσεις με τα προβλήματα των φυλών. Χμ…”

Τουλάχιστον αστεία η περιγραφή σας για την ταινία. Εκτίθεστε.

Ασχέτως πόσο μεγάλη ταινία την θεωρώ (την είχα δει πέρυσι στο φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου), η περιγραφή σας, έστω και για αυτές τις δύο - τρεις γραμμές, είναι εντελώς εκτός περιεχομένου και του τι πραγματεύεται το film.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι το κομμάτι cinema δεν το καλύπτεται επαρκώς. Θα μου πεις μουσικό site είστε. Αλλά αφού μπαίνετε στον κόπο κάντε το λίγο καλύτερα.

Με όλη την καλή διάθεση πάντα.

δεκτό το σχόλιο, την ταινία δεν την έχουμε δει (τωρα κυκλοφορεί Ελλάδα) κ ομολογώ πως από τις περιγραφές, αυτό κατάλαβα. εσύ σαφέστατα έχεις καλύτερη εικόνα, καθώς έχεις δει κ την ταινία.

Καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν γράφετε την περιγραφή βασισμένοι σε κάποια δημοσιογραφική προβολή για αυτό και η πρόταση της εβδομάδας είναι καλό που γίνεται για ταινίες που έχετε ιδία άποψη και ας μην βγήκαν τώρα στις αίθουσες.

Ίσως αφού δεν έχετε κάποιο δικαίωμα δημοσιογραφικής προβολής να μην γράφετε για τις νέες ταινίες γιατί με τις περιγραφές από εδώ και από εκεί μπορεί να γράψετε κάτι μακριά από την πραγματικότητα του έργου (όπως τώρα).

Είναι κρίμα ταινίες που έχουν (κατ’ εμέ πάντα) τόσα πολλά να πουν να αδικούνται από ένα σχόλιο που έπρεπε απλά να γίνει.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως. :slight_smile:

Πάντως ό,τι και να γίνει μη σταματήσετε να μας διασκεδάζετε με ελληνικά τύπου “αν έχεις περιμένει” :razz:

αφού δεν την έχετε δει πως την προτείνετε? άρθρα σε φάση sponsor?

preview είναι. την παρουσιαζόμενη την έχουμε δει κ την κρίνουμε, ενώ για τις υπόλοιπες κάνουμε εκτιμήσεις.

Συγνώμη Lupin αλλά δεν υπάρχει πιο must μουντιαλική - ποδοσφαιρική ταινία από αυτήν.

Δεν στην λέω ή το παίζω γνώστης αλλά μιας και έγινε το αφιερωματάκι είναι κρίμα κάποιος που θα ασχοληθεί να μην την δει. Epic!

δεν τη γνωρίζω, αλλά τις βαριέμαι τις ποδοσφαιρικές η αλήθεια είναι, από το αφιέρωμα 2 μόνο έγραψα και αυτές έχουν και αρκετό side story εκτός μπάλας, γιαυτό ίσως μου ψιλοαρέσουν…

αλλά θα την τσεκάρω την αποπάνω (y)

Μιλάμε για epic γέλια και Βρετανικό humor στα καλύτερα του (πάντα σχετικά με το σπορ).

Και εγώ τις βαριέμαι! :slight_smile: