new tab -> google -> download Alchemist - Organasm
& Alchemist - Austral Alien
To Tripsis δεν το εχω ακουσει αλλα τα 2 προηγουμενα του (τα αποπανω αλμπουμ) ειναι φοβερα !
Σου προτεινω να τ’ακουσεις και δεν θα χασεις.Απ’οτι διαβασα το αλμπουμ που λες δεν ειναι και
πολυ διαφορετικο απο τα αλλα 2.
Φχαριστώ αλλά τελικά το Utorrent την έκανε τη δουλειά του και κατέβασα δισκογραφία και θα την ακούσω σιγά σιγά(δισκογραφούν από το 93, τι μαθαίνει κανείς τελικά πίσω πίσω στα γεράματα:lol:).
Μεγαλη μπανταρα και κριμα που εδω δεν ειναι και τοσο γνωστη σε σχεση με αλλες του ειδους.Ενα δυνατο μιγμα punk,country,rockabilly με στοιχεια απο blues.Αμα σας ψηνει τσεκαρετε τα παραπανω για αρχη.Ισως να φτιαχτει και θρεντ γι αυτους,θα δουμε.
Χαχαχ, το είχα προτείνει και γω το ίδιο άλμπουμ στο ίδιο θρεντ…! Δισκάρα με όλη τη σημασία της λέξης όμως… Σε μεταφέρει όσο ελάχιστα άλμπουμ στο πνεύμα των late-sixties. (μια εποχή που θα ήθελα να είχα ζήσει…).
αν και κάπου είχε ειπωθεί πως “δε θυμάται τα '60ς άλλος παρά εκείνος που δε τα έζησε”…
Χμμ, τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει τόπικ για τους Jefferson Airplane στο φόρουμ… :-s
To ειδος που κινειται δεν ειναι και οτι ποιο οικειο για τους περισσοτερους,ωστοσο το συγκεκριμενο εχει ενδιαφερον μιας και περιλαμβανει διασκευες σε πασιγνωστα 80"s,90"s rock κομματια στο δικο του υφος(π.χ. it’s my life,wonderwall,everybody hurts,black hole sun κλπ)και με πολυ καλα αποτελεσματα μαλιστα.Ενα παρομοιο εγχειρημα επανελαβε και περσι χωρις να ειναι το ιδιο ενδιαφερον.Τα παρακατω links για μια πρωτη τζουρα.
Πω, δεν ξέρω αν είναι σε αυτό το album, αλλά είχα ακούσει το ‘‘Smells like teen spirit’’ από αυτόν και παίζει να είναι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει ποτέ μου από άποψη διασκευής.
Οι υποψιασμένοι μάλλον το λατρεύουν ήδη. Hardcore μπάντα με πολύ ιδιαίτερο στυλ, κορυφαία riff- άκια και ο δίσκος κυλάει άψογα. Το ‘‘Deceiver’’ είναι το αγαπημένο μου κομμάτι, έχει και στιχάρες. Γενικώς κάθε κομμάτι και hit.
Ιδου κι αλλη μια δισκαρα που εχω να προτεινω απο το χωρο του hardcore.Οι ignite απο το orange county της california(με τον ουγγρο τραγουδιστη zoli που ανετα θα εκανε για μποντιμπιλντερας)κινουνται στο μελωδικο hardcore/punk υφος των bad religion,pennywise,good riddance και λοιπων συγγενων.Πολυ καλο δισκακι που προτεινεται στους φιλους του ειδους(leper αμα δε το ξερεις τσεκαρε το).
Προτεινω ανεπιφυλακτα το πρωτο σολο αλμπουμ του κιθαριστα των Bon Jovi, Richie Sambora το οποιο εχει τιτλο Stranger In This Town
Στην αρχη δεν το ειχα σε μεγαλη υποληψη γιατι απλα δεν ειχα καθισει ποτε να το ακουσω απ την αρχη ως το τελος. Οταν ομως αποφασισα να το κανω, πραγματικα ενθουσιαστικα! Για τις επομενες μερες το ακουγα τουλαχιστον μια φορα τη μερα, ολοκληρο. Ετσι συνειδητοποιησα πως αυτος ο δισκος ειναι ενας εκρηκτικος συνδυασμος blues με hard rock πλαισιομενος απο τους μαγευτικους στιχους του παντα δημιουργικου Richie Sambora
Must have για καθε φαν του Richie αλλα και για τον καθενα που αγαπαει την blues/rock. Οι φαν των Bon Jovi ομως δεν πρεπει να “παρασυρθουν” λογω του Sambora αφου αυτος ο δισκος περιεχει τραγουδια σε τελειως διαφορετικο υφος απ αυτα της μπαντας
P.S. Ο Richαρος δηλωσε πως ετοιμαζεται να μπει στο στουντιο για την ηχογραφηση του τριτου σολο αλμπουμ του!!!