Ταξιδιωτικές πληροφορίες / βοήθειες / ερωτήσεις κλπ

έχει κανείς κλείσει μέσω internet αεροπορικά εισητήρια με την aegean?

τα έκλεισα, πλήρωσα, και μου στάλθηκε με μέιλ το το e-ticket confirmation με ονόματα / επώνυμα κλπ. Δεν μου ζητήθηκε κάποιος αριθμός διαβατηρίου, πέρα από το να συμπληρώσω κάποια στοιχεία για το γεύμα για τις αποσκευές κλπ. Όλα καλά? πάω την ημέρα που ταξιδεύω στο αερδρόμιο και είμαι κομπλέ? Θα χρειαστεί σε κάποια φάση κάποιο check-in ηλεκτρονικό?

Θα πρέπει να κάνεις online check-in στο site της Aegean , 48 ώρες πριν την πτήση σου … Αλλιώς στα μηχανήματα του Ελ. Βενιζέλος … Αν δεν έχεις να δηλώσεις κάποια extra αποσκευη (είσαι δηλαδή μέχρι 8kg και σωστές διαστάσεις), μπορείς να πας απ’ ευθείας στην θύρα απ’ την οποία θα φεύγει το αεροπλάνο … Τον αριθμό διαβατηριου ή ταυτότητας , θα τον γράψεις όταν κάνεις το online check-in. Μετά θα πρέπει τυπώσεις το boarding pass ή να το έχεις διαθέσιμο στο κινητό σου.

και το e-ticket confirmation εκτυπωμένο χρησιμεύει κάπου? θα πρέπει να το δείξω?

2 μέρες πριν αυστηρά, ή γενικά μέχρι δυο μέρες πριν το ταξίδι?

Ο αριθμός του e-ticket ή ο κωδικός κράτησης (ένας 6 ψηφιος κωδικός αν δεν κάνω λάθος), μαζί με το επώνυμο σου , χρησιμεύει για να μπεις στην κράτηση σου στο site της aegean και να κάνεις το check-in. 48 ώρες πριν την πτήση σου , μέχρι και μισή ώρα πριν την πτήση σου. Το μόνο που χρειάζεται να δείξεις τυπωμένο (ή μέσω του smartphone σου) είναι το boarding pass σου. Δηλαδή η καρτέλα σου, αφού κάνεις το check-in.

okay τέλειος!!

θενξ α λοτ!!

παιδια εκανα μαλακια και διεγραψα το e ticket απ τα μειλ μου οποτε δεν εχω το κωδικο για να κανω το check in
τωρα τι γινεται;

παπαλα το εισητηριο ή θα βρω καποια ακρη αμα τους παρω τηλ;

Τι μεηλ χρησιμοποιείς. Συνήθως υπάρχει deleted folder. Τσέκαρε το εκει.

δεν υπαρχει εκει, το χα διαγραψει και απο το φακελο των διαγραμμενων μαζι με αλλα ασχετα μειλ και τωρα το πηρα χαμπαρι :frowning:

Ε πάρε ένα τηλέφωνο την εταιρεία να σου πουν τι μπορείς να κάνεις.

Παρτους τηλεφωνο. Συνηθως δεν υπαρχει προβλημα. Κανεις check in στο αεροδρομιο. Εκτος αν ειναι καμια RYANAIR αν και δεν ξερω…τωρα τελευταια ειναι πιο δεκτικες οι εταιριες η απλα εμενα μου φαινεται

Ποιος απο δω βρισκεται Γερμανια η γνωριζει ατομα απο κει?
Ηθελα κατι να ρωτησω.

Ρώτα.

Εστειλα pm σε σενα και την κοπελια. Δυο ενδιαφερθηκαν ολοι κ ολοι!
Ισως ναναι και οι μερες που δεν πολυμπαινει πολυς κοσμος στο φορουμ.

Αν δεν βρεις απάντηση, στείλε κι εδώ μήπως μπορώ να σε βοηθήσω

Ευχαριστω ολους τους φιλους & φιλες που ενδιαφερθηκαν για το “προβλημα” μου.

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Ειναι να φιλοξενησω μια φιλη μου απο την Τουρκια και μου πε οτι χρειαζονται καποια εγγραφα. Πχ μια προσκληση θεωρημενη απο τα ΚΕΠ κτλ κτλ. Εχει κανει κανεις αντιστοιχη διαδικασια? Ειναι κατι τυπικο η εχει ρισκο και ταλαιπωρια? θενκ γιου ιν αντβανς :smiley: