Νέες κυκλοφορίες 2016

Μάλλον και οι Dark tranquillity θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016. Μπήκαν στο studio, οπότε ίσως προς το τέλος της χρονιάς.

Cough

Επειδή ακούω καλά λόγια για death grips και δεν έχω ακούσει ποτέ, για πείτε λίγο… Τι παίζει και αποθεώνονται από ακροατές πιο heavy μουσικής;

Επίσης, φέτος δεν έβγαλαν δίσκο; Θα ξαναβγαλουν κιόλας του χρόνου;

Για nails ελπίζω μικρή ή μεγαλύτερη διαφοροποίηση απότη δεύτερη κυκλοφορία καθότι ήταν αρκετά όμοια η ίδια με την εκπληκτική πρώτη τους…

Sent from my iPad using Tapatalk

Και νέο Testament θα έχουμε πιθανότατα. Ελπίζω σε νέο Jag Panzer, τώρα που τα βρήκαν.

Για Death Grips: Υποθέτω λόγω του ότι είναι φουλ industrial noise hip hop η μουσική τους, τίγκα θυμωμένη και πωρωτική συν του ότι έχουν τσίτα πανκ ταμπεραμέντο και αισθητική. Επίσης ο ντράμερ τους είναι χταπόδι και παίζει μπάλα και στους math rock θεούληδες Hella.

Επίσης βγάζουν δίσκους όποτε τους καπνίσει. Το 2012 έβγαλαν δύο, πέρσι έβγαλαν πάλι δύο (και το Fashion Week στις αρχές της χρονιάς εκτός από το Powers That B) και γενικά δεν αφήνουν χρονιά να πάει χαμένη. Από το 2011 ηχογραφούν κατά βούληση. Το αστείο είναι ότι υποτίθεται ότι έχουν διαλυθεί κιόλας…

Για Nails: Προσωπικά δεν με νοιάζει η διαφοροποίηση αρκεί να έχει παρόμοιο νεύρο και να χώνει με βία.

Τα λεγα εγω.

Here’s the artwork for the new [SIZE=4][B]Matt Elliott[/B][/SIZE] album called “[B]The Calm Before[/B]” (picture by Giannis Papaioannou). It’s co-produced by genius David Chalmin like the last album.
It will be released by Ici d’ailleurs on all digital platforms for 4? on [B]February 5th[/B], with the physical pre-order starting the very same day, and will be released in stores on March 4th.
A full international tour is coming this year

Ναι ρε Matt Elliott!

Έχομεν επίσης νέο από τους λατρεμένους Hexvessel, αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα και εξαιρετικότατο στις πρώτες ακρόασεις.

Νέοι Church of Misery στις 4 Μαρτίου

Μακάρι τα υπόλοιπα κομμάτια να είναι καλύτερα

Φέτος θα κυκλοφορήσουν Oranssi Pazuzu και Hail Spirit Noir νέους δίσκους. Τα περιμένω πως και πως.
Για την ώρα ακούστε καινούργιο κομμάτι από τους Φιλανδούς:

[B]Black mountain[/B]

Το “Cosmic Truth” είναι πολύ ωραίο, έως και εθιστικό. Είδα το βίντεό του. Πες μας κι άλλα, πες μας κι άλλα.

Τουμόρο στην κεντρική. Μια τελειότητα.

Το κομμάτι που διέρρευσε, αν και εξαιρετικό, δεν είναι ενδεικτικό.

To περιμενω πως και πως γαμω!!!
Αντε να λικαρει…

Στο σημείο που αναφέρεις ότι ο Kvohst φέρνει το υπόβαθρό του από τα τελευταία δρομολογήματά του, το είχα υποψιαστεί από τους τίτλους των τραγουδιών και χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Έχω ψηθεί πολύ!

Tortoise=εγγυηση

The Catastrophist (2016)

26 Μαρτίου

ΚΑΒΛΑ :smiley:
λατρεια τα προηγουμενα

Νέο ΕΡ από Mars Red Sky

Τρίτη σερί εξωφυλλάρα