Αεκαρα

Ρε παρακράτος της νότιας Ελλάδας που λέγεσαι Rocking.gr, μέχρι και δικηγόρο ΑΕΚτζή έβαλες απέναντι στην αγνότητα του ΠΑΟΚ?

4 Likes

Περσι η τιμωρια του ΠΑΟ ηταν δικαιη,διοτι εγινε αυτο το οποιο ηταν νομιμο. Τον Ιβιτς τον εξετασε ο γιατρος του αγωνα,δεν φυγαμε με το ετσι θελω απτο γηπεδο και το ανοιγμα του κεφαλιου του Ιβιτς σιγουρα δεν ηταν θεατρο(αν το πιστευεις,μνημονια χιλια χρονια).Τωρα αν ζαλιζοταν η οχι και δεν μπορουσε να συνεχισει,κανεις δεν θα μαθει ποτε,αλλα αν εχεις τσιπα πανε πες στον αλλον που εχει κανει ραμματα στο κεφαλι οτι εισαι ψευτης που λες οτι ζαλιζεσαι.

ο ΠΑΟΚ περσι εφαγε -6 και 7 κεκλεισμενων γιατι οι οπαδοι του με καποιο μαγικο τροπο αυτομαχαιρωνονταν.Ειπαν οτι τα επεισοδεια εγιναν κατα την διαρκεια του ματς για να γινει μεγαλυτερη η τιμωρια,ενω ειχαν γινει μιαμιση ωρα πριν ξεκινησει.Ο παραρητης εδωσε συμπληρωματικη εκθεση γιατι μπερδεψε την ωρα,αλλα την αγνοησαν Αυτα τα ξεχασες.

Στην τιμωρια της Δευτερας υπηρχαν 2 σκελη που προσεβαλαν τον ΠΑΟΚ. Πρωτον τιμωρηθηκαμε για διακοπη αγωνα,οταν ο αγωνας δεν ειχε ξεκινησει.Αληθεια που ειναι το αισθημα δικαιοσυνης των νοτιων να πειτε τουλαχιστον,ενταξει ρε μαγκες επρεπε να τιμωρηθει αλλα οχι για διακοπη αγωνα,αλλα για μη εναρξη? Μουγγα στον νοττο,γιατι οτι χανει ο ανταγωνιστης μας ειναι καλο.

Και στο δευτερο σκελος, ο γιατρος του αγωνα ειπε πως ο Γκαρσια δεν εχει τιποτα,αλλα οι γαυροι καναν το δικο τους.Δηλαδη αποχωρησαν ετσιθεληκα χωρις να υπαρχει τραυματισμος απτον νομιμο γιατρο του αγωνα. Μετα πηγαν σε ιδιωτικη κλινικη και βγαλαν κατα παραγγελια πορισμα.Στο βιντεο φαινετε πως το ρολο χαρτι χτυπαει την κουκουλα του Γκαρσια. Δεν υπαρχει ουτε εξωτερικος μολωπας,ουτε δειγμα εξωτερικης φθορας στο μαγουλο του.Στα καναλια ειπαν οτι χτυπησε στο ματι,μετα ειπαν οτι χτυπησε στο μαγουλο,μετα στο χειλος,μετα του φορεσαν κολαρο. Ο καθενας μπορει να κρινει. Ο ΠΑΟΚ διεκδικει να αποδειξει πως ο Γκαρσια αυτοτραυματιστηκε και εκανε θεατρο.Αν καταφερει και το κανει,καλα κανει και το κυνηγαει αφου ετσι πιστευω και εγω.

Και επισης η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι ανεκδοτο γενικοτερα. Ειτε εχεις δικιο ειτε αδικο,η αποφαση που θα βγει ειναι αναλογα με το ποιος εχει την μεγαλυτερη επιρροη στα οργανα. Οι δικαστες εβγαλαν την πιο μεσοβεζικη λυση για να μην φανε κραξιμο απο κανεναν,οχι επειδη ειχαν το αισθημα δικαιου,αλλα παιξαν το επικοινωνιακο παιχνιδι. Τον νομο τον κανουν λαστιχο οποτε γουσταρουν. Περσι ο γαυρος εδειρε την ομαδα του Πλατανια στο ημιχρονο οταν εχανε 0-1 και εντελει το γυρισε σε 2-1. Ο δικαστης αναγνωρισε οτι εφαγαν ξυλο οι παικτες,αλλα εκρινε πως δεν τους επιρρεασε αγωνιστικα αν εχεις τον θεο σου. Καλα για τις καμερες που δεν λειτουργουσαν και ο νομος αναφερει αναστολη πιστοποιοητικου,δεν τολμησε να ανοιξει κανενας αυτον τον φακελο.Οπως βλεπεις ο καθενας βγαζει αυτο που θελει,χωρις να λογαριαζει νομους παρα μονο ως στοχο την τελικη εκβαση αυτουνου που εχει την μεγαλυτερη επιρροη.

Και σε αυτην την μπουρδελοχωρα,ακομα και να δικαιωθεις πραγματικα, παρασκηνιακα πρεπει να εχεις ακρες.Ειμαι σιγουρος πως υπηρξαν ζημωσεις απο ολες τις πλευρες οσον αφορα την τελικη αποφαση,ωστοσο δεν σημαινει πως ειναι αδικη.Γιατι οπως ειπα ακομα και το δικιο σου να βρεις,πρεπει να χεις εντονη επιρροη στα κεντρα αποφασεων,οπως εχει μαθει με τον σκληρο τροπο χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ.

Χαλιφης που δεν εχει κλειδωσει το πρωταθλημα απτον Γεναρη και πανε να του το παρουν και στα χαρτια,πρωτη φορα στα χρονικα. Μονοι σας αυτοαναιρειστε. Τελος παντων,αρκετα αναλυθηκε το θεμα,οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν. Αντε καλο απογευμα

Μιας και εισαι νομικος,θα σου ειναι ευκολο να μου βρεις το σκεπτικο της αποφασης του 2015 που ο ΠΑΟ για την μη εναρξη αγωνα,εχασε μονο το παιχνιδι στα χαρτια,ετσι δεν ειναι?

Φίλε @Paoktsis, προσωπικά είμαι ένας ΑΕΚτζης που έχει σιχαθεί το ποδόσφαιρο λόγω όλων αυτών των εξωποδοσφαιρικών παραγόντων, οπότε, είτε κερδίσουμε σήμερα, είτε χάσουμε, θα τη συνεχίσω τη ζωή μου με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας βάρος κυρίως σε σημαντικότερα θέματα που με προβληματίζουν. Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ την κατάσταση όπως έγινε, δηλαδή με τον ΠΑΟΚ μη τιμωρημένο, πράγμα που αφενός ισχυροποιεί την άποψή μου για το σιχαμερό ελληνικό ποδόσφαιρό και εξωποδόσφαιρο, αφετέρου σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ δε θα υπάρχει η καραμέλα περί αδικίας και μείωσης βαθμών της ομάδας που υποστηρίζεις. Επειδή όμως σε βλέπω να νιώθεις ότι ξεχειλίζει η αδικία από μέσα σου, δύο ερωτήσεις:

  1. Ο νόμος Κοντωνή λέει κάπου ότι για να ισχύσει και να τιμωρηθεί η ομάδα σου, πρέπει ο παίχτης/αξιωματούχος της ομάδας που έφαγε το αντικείμενο να πάει νοσοκομείο και να κάνει ράμματα?
  2. Ο γιατρός του παιχνιδιού ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φόραγε διακριτικά του ΠΑΟΚ και αν ναι, τι σημαίνει αυτό για την αντίπαλη ομάδα (ακόμα και αν αυτή είναι το υπερσίχαμα που λέγεται Ολυμπιακος)?
1 Like

Την απόφαση εννοείς να βρω, ναι μπορώ να την βρω, δεν είναι δύσκολο. Το να την πάρω βέβαια ίσως είναι, γιατί θα πρέπει να έχω εξουσιοδότηση από κάποιον από τους διαδίκους.

Ο ΠΑΟ το 2015 έφαγε όλες τις προβλεπόμενες ποινές, αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή εφαρμόστηκε το άρθρο. Και χρηματική ποινή, και αφαίρεση τριών βαθμών, και κατακύρωση του αγώνα υπέρ του αντιπάλου και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων. Σωστά; Ή είχε ανατραπεί κάτι στην έφεση, δεν θυμάμαι.

Ούτε καν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν πιστεύουν ότι ο Ίβιτς είχε τραυματιστεί όσο δείχνει η διανυκτέρευση σε νοσοκομείο κλπ κλπ. Εγώ δε λέω ότι κακώς διακόπηκε το περσινό ματς. Λέω για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. -8 πέρσι ο Παναθηναϊκός, ένα ματς χαμένο φέτος ο ΠΑΟΚ, με μόνη διαφορά ότι το ένα διακόπηκε, ενώ το άλλο δεν ξεκίνησε καν. Τα δικονομικά τερτίπια τα αφήνω για τους δικηγόρους και τους δικαστές, εγώ σου λέω να κρίνεις με βάση την αίσθηση που σου αφήνει το κάθε συμβάν. Και η αίσθηση ξέρεις ποια είναι συνήθως: αυτό που πιστεύουν όλοι οι άλλοι εκτός από σένα (μέχρι και μερικοί δικοί σου ακόμα, που βγαίνουν εκτός γραμμής :grin:).

Καλό απόγευμα. Μη με πας σε άλλες αποφάσεις, άλλων ετών, άλλων ομάδων, να χαρείς.

Βρε εσύ μόνος σου τα είπες όλα. "Οι δικαστες εβγαλαν την πιο μεσοβεζικη λυση για να μην φανε κραξιμο απο κανεναν,οχι επειδη ειχαν το αισθημα δικαιου,αλλα παιξαν το επικοινωνιακο παιχνιδι. Τον νομο τον κανουν λαστιχο οποτε γουσταρουν."
Άρα κάποιος επηρέασε τους δικαστές - για άλλη μια φορά - για να βγάλει την απόφαση που τους ευνοεί.

Πάντως, στον νομικό κόσμο, ισχύουν τα εξής : εφόσον ο Γκαρσία ήταν δηλωμένος νόμιμα και εφόσον αποδεικνύεται ότι τραυματίστηκε από αντικείμενο και εφόσον ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φύγει, τότε έπρεπε να εφαρμοστεί απλώς το σχετικό άρθρο, δηλαδή ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

Η όλη μαλακία δεν βρίσκεται τελικά ούτε στο αν ήταν ρολό ταμειακής ή κουτάκι μπύρας, ούτε αν ο γιατρός ήταν ΠΑΟΚ ή το Διαβαλκανικό είναι του γαύρου, ούτε τίποτα άλλο.

Η μαλακία είναι του Ολυμπιακού, και έγκειται στο γεγονός ότι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να αποχωρήσει από το γήπεδο και να διακόψει οριστικά τον αγώνα. Και νομικά μιλώντας εννοώ, αν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να διακοπεί οριστικά ο αγώνας, το ματς θα είχε γίνει. Αυτό.

1 Like

Μπορεις να σταματησεις να γραφεις αισχρα ψεμματα;

Ουδεποτε εκανε ραμματα ο Ιβιτς. Υποτιθεται οτι πηγε να κανει ραμματα στον Ευαγγελισμο και τελικα εφυγε με επισημη διαγνωση για “επιφανειακη εκδορα του τριχωτου της κεφαλης”

http://olaprasina1908.gr/οι-απέναντι/τα-ράμματα-έγιναν-γρατζουνιά/

Ελεος ψευτες

2 Likes

@SavatageOrDeath Πίστεψέ με, όποιος βλέπει Power Of Love καίει λιγότερα εγκεφαλικά κύτταρα σε σχέση με κάποιον που βλέπει ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το μικρό σχόλιο λόγω της συζήτησης που είχαμε τις προάλλες :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Να σου θυμίσω απλά ότι κάποτε τιμωρήθηκε ο Άρης, για άδειο πλαστικό μπουκάλι στην επόπτη, η οποία εξετάστηκε από το γιατρό του αγώνα, της είπε ότι μπορεί να συνεχίσει, επέμενε πως δε μπορεί, πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν της βρήκαν τίποτα και παρόλα αυτά η τιμωρία ήταν μηδενισμός, -3 και κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν έχει καμία σημασία το γράμμα του νόμου. Σημασία τότε είχε πως η Τρίπολη του Μποροβήλου έπρεπε να βγει Ευρώπη. Σημασία παλιότερα είχε πως η Τρίπολη του Μποροβήλου έπρεπε να μείνει στην Α εθνική και έριξαν (με ψήφο και της ομάδας σου με τις γνωστές συνομιλίες του Ζαγοράκη κλπ) τον Ηρακλή. Γιατί; Γιατί η Τρίπολη ήταν μέρος της “εγκληματικής οργάνωσης” όπως βαφτίστηκε.

Σημασία πέρυσι είχε πως ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου ήταν κλωτσοσκούφι και τον αφανίσατε. Σημασία φέτος έχει πως ο ισχυρός είναι ο ΠΑΟΚ και σε ένα καρμπόν περιστατικό η απόφαση ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Αν ο ένας εξετάστηκε από τον Χ και του βρήκαν πληγή και ο άλλος εξετάστηκε από τον Ψ είναι αστείο. Με το γράμμα του νόμου και για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα έπρεπε να έχει τιμωρία ο παοκ και για την έλλειψη ανεξάρτητου γιατρού.

Μην προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο-μαύρο περί δικαιοσύνης κοκ, ο μόνος νόμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτός του ισχυρού. Ισχυρός είναι ο Σαββίδης και όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

3 Likes

το βλεπες? το παιξες?

5 Likes

Μλκ μονο το λεπτο δεν ειπες :joy:!

ισχυει.

Ας μας πει καποιος απεσταλμενος του κρατους της συμπρωτευουσας αν αυτο το γκολ το εβαζε η ΑΕΚ τι θα έλεγαν οι συμπρωτευουσιανοι.

Μονο σοβαρες απαντησεις.

ΟΚΠΛΖΘΕΝΞ

Το πιστόλι του Ιβάν δεν θα ήταν στην θήκη του…

1 Like

Shadowking εν paradise lost αδερφε διαβαζω στο φβ απο απεσταλμενους του κρατους της συμπρωτευουσας οτι ειναι φωτοσοπ. Το οτι το εγραψε η μαρκα δεν εχει να λεει, Ειναι γνωστο οτι αυτοι ειναι ΠΟΚεμον. Οχι απο τα 151. Απο τη gold edition για αυτο δεν τα ξεβρουμε!

1 Like

Και για την υπερασπιστική γραμμή "ε δε σκότωσε και κανέναν όμως¨. Και το είπε και ο γιατρός του αγώνα ε! Κανένας τραυματισμός από όπλο, όλα νόμιμα, το παρακράτος της Αθήνας έφταιγε.

5 Likes

ασε μας ρε παντελο με το φωτοσοπ

2 Likes

Είναι και φτηνοδουλειά.

2 Likes

Μόνος μου το έκανα ρε παιδιά, δεν το ξέρω και καλά το πρόγραμμα…

3 Likes